Možda bi se prijavili da si ih privukao boljim nagradama, a što se tiče moje majice srolaj je i zabi si je u d... !
Lijepo

U GP kladionici vas je bilo 30-tak,u SBK 20-tak a u PH 10-tak stalno aktivnih. Sad bi se sponzori trebali svi potrgat sa kacigama jaknama i sličnim stvarima.
A što se tiće nagrada, više te fore ne pušim. Jednom kad se vidimo, objasnit ću ti kako izgleda kad organiziramo skuter kao glavne nagrade, a jakne kacige i slično kao mjesečne nagrade

U kratko ti mogu reći samo ovo. Jako puno sponzora raznih nagrada čita ovaj forum i svi vjeruj mi znaju za kladionicu. Da vas je samo 1 % od ukupnog broja forumaša igralo kladionicu, i te kako bi se oni sami javili. Ja bi ih trebao razvlačiti za oglase, pa onda za nagrade za miss motori, pa onda za nagrade za motor godine, pa za nagrade za forumasa godine, pa za nagrade za forum party za najmoderatora itd. itd. Svi samo čekaju u redu da daju recimo kacigu od 4000 Kn nekome tko je 10 puta na godinu napisao raspored prvih 3 vozača. U ostalom, i ovaj nagradni fond prelazi 3000 Kn ,a kako sam rekao, sa obzirom koliko vas je, još je odlično.
Za drugu godinu nema miss motori, pa ću pokušat organizirati više, ali da mi ovakva nezahvalnost nije potrebna, pa i nije.