Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: NAGRADE KLADIONICE 2008.  (Posjeta: 3034 )

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
Odg: NAGRADE KLADIONICE.
« Odgovori #25 : 28. Studeni 2008, 08:24:38 »

Lijepo  :mrgreen:

U GP kladionici vas je bilo 30-tak,u SBK 20-tak a u PH 10-tak stalno aktivnih. Sad bi se sponzori trebali svi potrgat sa kacigama jaknama i sličnim stvarima.

A što se tiće nagrada, više te fore ne pušim. Jednom kad se vidimo, objasnit ću ti kako izgleda kad organiziramo skuter kao glavne nagrade, a jakne kacige i slično kao mjesečne nagrade  :wink: U kratko ti mogu reći samo ovo. Jako puno sponzora raznih nagrada čita ovaj forum i svi vjeruj mi znaju za kladionicu. Da vas je samo 1 % od ukupnog broja forumaša igralo kladionicu, i te kako bi se oni sami javili. Ja bi ih trebao razvlačiti za oglase, pa onda za nagrade za miss motori, pa onda za nagrade za motor godine, pa za nagrade za forumasa godine, pa za nagrade za forum party za najmoderatora itd. itd. Svi samo čekaju u redu da daju recimo kacigu od 4000 Kn nekome tko je 10 puta na godinu napisao raspored prvih 3 vozača. U ostalom, i ovaj nagradni fond prelazi 3000 Kn ,a kako sam rekao, sa obzirom koliko vas je, još je odlično.
Za drugu godinu nema miss motori, pa ću pokušat organizirati više, ali da mi ovakva nezahvalnost nije potrebna, pa i nije.
Sve to stoji...
Necu ulazit u raspravu nego samo imam prijedlog za iducu godinu: neka se nagrade znaju prije pocetka kladionice,jer je ovako ispalo sumnjivo, i iskreno popusila bi onu pricu da ste ih izmedu sebe podijelili,ali sva sreca pa me ne zivciraju takve stvari, jer da da dobili bi ste i od mene onakav post.  :mrgreen:

pozdrav

Eh, da, sto se tice broja ljudi na forumu i kladionici... daj molim te,pa imas (mozda) 500 aktivnih korisnika (ovo ostalo ne racunaj) i po meni je dosta ljudi i igralo kladionicu  :palacgore:
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #26 : 28. Studeni 2008, 08:36:48 »

Lili di si ti od cifre koju spominješ  :mrgreen: Na stranici je svakodnevno 1200 registriranih korisnika a tjedno 3000. Goste ne želim niti brojati. E sad ako je kladionica, svako registriran može upisat redosljed.

A vezano za podjele nagrada među nama  :mrgreen: stvarno mi fali još jedna jakna ili kaciga ili nedajbože bubrežnjak na polici  :LOL:
Evidentirano

rhythm

• Suradnik
« Odgovori #27 : 28. Studeni 2008, 10:42:59 »

Lili di si ti od cifre koju spominješ  :mrgreen: Na stranici je svakodnevno 1200 registriranih korisnika a tjedno 3000. Goste ne želim niti brojati. E sad ako je kladionica, svako registriran može upisat redosljed.

A vezano za podjele nagrada među nama  :mrgreen: stvarno mi fali još jedna jakna ili kaciga ili nedajbože bubrežnjak na polici  :LOL:
Imam ti ja za posudit (ne zauvijek).
pa ak ti fali, javi se  :palacgore:
a lijepo sam napisal da mi trebaju zimske hlače i čizme za enduro i kaciga za enduro !!!
Evidentirano
KUPUJEM STAN U DUBRAVI (ZG) cca 75 m2

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #28 : 28. Studeni 2008, 10:47:58 »

Nema veze. Ja sam morala iznijeti svoje misljenje  :mrgreen:  :jesus:

pozdrav
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #29 : 28. Studeni 2008, 10:55:45 »

Ali možda fali nekome od tvojih 158 moderatora (kojih je toliko da već i timove organiziraju)  :LOL:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #30 : 28. Studeni 2008, 11:03:21 »

ima ih manje od 10  :mrgreen:
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #31 : 28. Studeni 2008, 13:59:22 »

Imam ti ja za posudit (ne zauvijek).
pa ak ti fali, javi se  :palacgore:
a lijepo sam napisal da mi trebaju zimske hlače i čizme za enduro i kaciga za enduro !!!
iduce godine bolje prepisuj :LOL:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

cobRRa

• Vozi: Fireblade 954
« Odgovori #32 : 28. Studeni 2008, 15:17:16 »

a kaj je to kladionica na forumu?  :LOL: ne ozbiljno, koja je fora za kladit se i gdje se moze pogledat, bar kaj je bilo jer kolko sam skuzil za ovu godinu je gotovo.  :palacgore:
Evidentirano
save water!         
drink                       
BEER...              http://www.youtube.com/watch?v=SsuwZMx2vfY http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
skok na glavu sa 10m u hladnu koranu... JEDNOG DANA KIŠA JE PADALA DVA DANA!
http://www.youtube.com/watch?v=epCDTOLPekM

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #33 : 28. Studeni 2008, 17:17:40 »

Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

Saša 69

• motori.hr
  • Administrator
« Odgovori #34 : 16. Prosinac 2008, 07:38:49 »

Dobitnici !!!

Za nagrade se javite u novema-Novu, u Extreem-Motoshop i u Promoto.

Dobitnici WRCc i Svjetli koji su osvojili Suomy-a mogu se javiti Hrvoju iz Promota username na forumu mu je "suomy"

Dobitnik Medo se može javiti Igoru ili Dudi iz Extreema. Igor je "xzone" a Dudo je "DUDO"

Grex, Veky i Marko88 se mogu javiti Siniši iz NovemaNove. Nick mu je "bravo"

Još jednom, žao mi je da je ovako ispalo. Iduće godine ću osigurati nagradni fond prije prve utrke da ponovo ne dođe do ovoga.
Evidentirano

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #35 : 16. Prosinac 2008, 07:47:11 »

šta se bunite  :misli: hebateled,par puta u godini napisati par slova i dobiti jaknu,rukavice itd itd........ mislim stvarno  :palacdolje:

P.S. ovi nadobudniji i jači u nabavljanju sponzora,vrlo je jednostavno....napišite,kažite,sms-ajte Saši da nema pojma i da ćete to Vi odraditi i gotova priča  :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.097 sekundi uz 16 upita.