Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 7   Dolje

Autor Tema: Motormania - Obavezno pročitati prije odlaska tamo!!!  (Posjeta: 26109 )

honda cb900f

• **
Motormania - Obavezno pročitati prije odlaska tamo!!!
« : 14. Svibanj 2005, 20:21:12 »

nije mi cilj nikoga gadita ali ovo je proslo svu mijeru
uglavnom narucio sam ima mjesec dana dio od njih i receno mi je da ce doci u utorak(naruceno u petak) i sav sretan cekam do sljedecega petka jer ove naše pošte su cudne i tako ja njih opet nazovem i pitam što je sa naruđbom a on da je to poslao u utorak i da ce mi stici kroz svaki dan i ja opet cekam do srijede i opet nazovem a on da je roba taman došla na lager te da ce mi poslati odmah te da je to kod mene u petak- sad meni njišta jasno koji lager kad mi je prvi put rekao da to taman ima na lageru i da ce biti poslano a drugi put da je poslano a on meni da sam je krivo nešto skužio i da će mi to poslati odmah i da je to kod mene za 2-3 dana ili ako želim platiti poštarinu 50kn da će biti sutra i ja racunam kada sam ovoliko cekao mogu još 2 dana i evo od tog moga poziva prošlo je 2 tijedna i nije ništa ni došlo niti mi se javio iako sam svaki put ostavio broj mob. na njegovo inzistiranje motor mi stoji ispred kuce u Kaštelima a vani sunce i meni se srce cijepa
sad sam narucio na drugom mijestu i moram cekati 2 tijedna a vlasniku MANIJE je bolje da nije u ST (sijedište ducana)inace bi mu noge polomija i naplatija svoje duševne boli jednom kacigom ili jaketicom ovisi što ima na lageru
nisam agresivac ali nemoj me pravit papkom i majmunom i svi sretni
Evidentirano

Kneeslider

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Shiver 750
« Odgovori #1 : 14. Svibanj 2005, 20:46:31 »

Ma...ja san imav sličnu priču sa gumama...ali ne u Motormanie...mrzin to;doći će,došle su,dolaze...evo došle su krive...itd :evil:
Evidentirano
Snifam Super98

honda cb900f

• **
« Odgovori #2 : 14. Svibanj 2005, 21:13:15 »

pa reci gdje da se ne moram tuci bezveze jer rađe cu otici drugamo
a moram i sebi kupiti gume kroz ova dva tijedna
Evidentirano

BAKS

• **
  • Vozi: Yamaha xtz 750
« Odgovori #3 : 15. Svibanj 2005, 21:28:57 »

Citat: honda cb900f

upadam ko vanzemaljac jer neznam servisere po Splitu ali uglavnom sve narucujem u moto shop Brekalo i nikad problema.odma kazu sta imaju a sta se mora cekat.

preporucam
Evidentirano
APARTMAN (STUDIO) U PAGU IZNAJMLJUJEM
INFO NA PP

Kneeslider

• **
  • Vozi: Shiver 750
« Odgovori #4 : 15. Svibanj 2005, 21:34:20 »

Citat: honda cb900f

To je bilo dok san vozija mizija.. u Save...nakon dva miseca čekanja san uzeja michelin :cool:  koji san dobija isti dan :cool:
Evidentirano
Snifam Super98

Lolo

• **
  • Vozi: BMW F650 GS Dakar
« Odgovori #5 : 15. Svibanj 2005, 21:59:44 »

James 1100 čeka kacigu već tri mjeseca i evo samo što nije stigla.Moš' mislit'. Sve to naravno u Motormaniji.
Evidentirano

honda cb900f

• **
« Odgovori #6 : 15. Svibanj 2005, 23:24:18 »

u svezi motormanije skuzio sam da peglaju i druge jer nije uopce znao tko sam niti što sam uzeo oprilike a da sam manjina bar bi oprilike znao o cemu pricam po  treci put nakon što sam ga zvao, a šta bi tek bilo da sam platio  nekakvu kauciju uuuuuuu...
ako i pošalje a što nevjerujem šteta poštarine što ce je platit i šteta što nije i skuplja a ne ovako varat okolo
da živi u ST nebi on baš puno radio em što bi bio bez nogu bio bi i bez pola lagera od naqplate za psihicku bol to ste vi gore krivi što nezna poslovati
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #7 : 16. Svibanj 2005, 00:03:36 »

Prije 2 godine naručio disk EBC za Suzuki,čekao 2 mj.,dobio nikad,kupio u Austriji.Kacigu Airoh naručio u veljači,zadnji rok oko 1.6.(tako je obećano).Htio sam svoju lovu ostavit u HR. :bonk:
Evidentirano

foggy

• Gost
« Odgovori #8 : 16. Svibanj 2005, 10:18:46 »

ja narucio lamele, kasnile su 2 tjedna ali su stigle.

narucio sam air blade vizir za R1, sredinom 12. mj, rekli su mi da ce kasniti zbog blagdana ali da je sredinom sijecnja tu sigurno, da bi se ta prica provukla do ozujka kada sam narucio skuplji MRA jer su bile sanse da stigne ranije.... naravno niti on nikada nije stigao
Evidentirano

BORISSS

• **
« Odgovori #9 : 17. Svibanj 2005, 20:43:02 »

U Motormaniji kupi samo ono što ima odmah,a sve narudžbe 90% neće nikada stići.Meni se to nekoliko puta dogodilo,ali na sreću vraća akontaciju bez komplikacija.Kvaliteta robe je zaista upitna(krom lampa zahrđa,retrovizorima ispada staklo,razvodni lanac se čuje više od starog,na jakni napred koža,a na leđima skaj).To je dućan za na brzinu složit motor za prodaju.
Evidentirano

Depp

• **
  • Vozi: Versys "zelenjawa"
« Odgovori #10 : 17. Svibanj 2005, 21:11:58 »

:shock: Opa,a ja mislio,to je nešto!Dobro da znam. :wink:
Evidentirano
runaway

James1100

« Odgovori #11 : 05. Lipanj 2005, 00:32:57 »

Citat: James1100
Prije 2 godine naručio disk EBC za Suzuki,čekao 2 mj.,dobio nikad,kupio u Austriji.Kacigu Airoh naručio u veljači,zadnji rok oko 1.6.(tako je obećano).Htio sam svoju lovu ostavit u HR. :bonk:

Evo me natrag na ovu temu. Datum je prošao,od tog dućana glasa čuti nije. Nisam se ni nadao,ali sad su vrućine došle,nosim malu kacigu pa mi se i ne žuri. Čitao sam sve ove postove pa sam htio pitat jel neko zna od čega ti ljudi tamo žive? Mislim,to malo ulja i par jakni kaj se proda baš i nije lova za režije i tolko plaća. Kad mi naručujemo,znaći da imaš 1000-2000 kuna za ostavit tamo,ali oni paze na tebe i nedaju da si sjebeš doma proračun.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #12 : 05. Lipanj 2005, 01:10:04 »

Čitao sam sve ove postove pa sam htio pitat jel neko zna od čega ti ljudi tamo žive? Mislim,to malo ulja i par jakni kaj se proda baš i nije lova za režije i tolko plaća.

E upravo to je jedno od pitanja koje si postavljam već godinama. Ne konkretno Motormania nego općenito slični dućani kod nas. Očito nekako uspijevaju. Kako, e to fakat ne znam mada mislim da je ključ u servisu.  :mrgreen:
Evidentirano

honda cb900f

• **
« Odgovori #13 : 05. Lipanj 2005, 02:27:13 »

ma mene nisu uopce kontaktirali u svezi moje naruđbe, sva sreca da sam to kupio i opet cekao 3 tijedna(picila) ali bar je došlo a od njih pušiona bar da se jave i kažu da nemaju vec ništa  
najgore ima neki dan sam pricao sa poznanikom i malo tracali protiv motormanije i kaže da je od njih narucio jedan dio i također da ih je zvao 2-3 puta a prica ista kao i meni kao poslano jucer-pa tek stiglo na lager ....i ima nedavno da je bio u zg i otišao u ducan a taj dio stoji najnormalnije na polici i on ga kupi ali se ne predstavi vec je šutio --uglavnom dođe u ST i nazove ih šta mu je sa njegovim pločicama a oni opet standardno i sad budi ti pametan i zakljuci zašto ne šalju a ja sam ih pitao dali cu poslati kakvu kauciju znaci da bi se osigurali od neprimanja a prodavac mi je rekao da ne treba vec da ce stici sve najnormalnije te da nema potrebe
a jutros mi je rekao taj poznanik da mu još nije ta pošiljka došla iako je on nece niti dignuti jer kaže da je zvao samo da vidi šta ce mu reci a prošlo je od zg i od zadnjeg zvanja 15 dana ali nece to niti doći jer ako malo bolje zbrojim od moje naruđbe prošlo je 3 mjeseca a niti jednom se javili (inace u mom poslu trgovci zovu cijelo vrijeme ne možeš ih se riješit jer guraju svoje proizvode a motormanija je svatila da je to mana pa ne zove uopce :mrgreen: )

LJUDI IZBJEGAVAJTE MOTORMANIJU JER SU PO SVEMU IZGLEDA VARALICE I OLOŠI
a što se tice kvalitete necu ništa komentirati jer ja razumim da koliko platiš toliko ceš i dobiti ali te njihove stvari su ispod svake razine što se tice kvalitete
treba ih ili izbjegavat ili ako vec moraš imati kontakta sa njima :pistoles:  :chainsaw:
a "naši" panduri ih svaki put :pandur: + koji kazneni bod
Evidentirano

honda cb900f

• **
« Odgovori #14 : 05. Lipanj 2005, 02:37:49 »

e kad bi bar oni bili kao naš PICILO kad ga je opralo ovdje na webu sam se javio te pokušao se opravdati ali to je manje bitno naspram razlike kad sad dođeš u ducan to je divota letaju oko tebe pokazuju ti sve što pitaš nekad mi je neugodno jer dođem vidit ima li šta novo bez obveze a prodavac oko mene gubi 10min e to je poslovnost i put prema EU jer picilo je dokaz da se i od neljubaznog ali stucnog osoblja može napraviti da budu ljubazni a sve u kratkom roku(ucijena ili nešto drugo ne znam ali je upalilo)
PICILO SAMO NAPRIJED :cool:

od sada poslujem samo sa PICILOM i STREETFIGHTEROM
Evidentirano

honda cb900f

• **
« Odgovori #15 : 05. Lipanj 2005, 02:46:14 »

ovo poovecavam broj postova da dobijem popust kod Saše za gume :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

mene živo zanima koja je kvaka kod motormanije pa ako netko zna u cemu je kvaka nek se izjasni jer jednostavno ne kužim može i na PM ako nije za javnost

ili imaju previše posla ili premalo para da prosljede svima naruđbe ali ja im bum pomogao u oba slucaja u prvom neka meni prepuste pošiljke  i takvu vrst trgovine preko interneta i tel.  a u drugom slucaju posudim pare na 10% mjesecno a ako je kod nas obicaj provizija da je od 30-50% opet im ostane zarada :mrgreen:  :mrgreen:
Evidentirano

sandi

• **
  • Vozi: Trenutno niš na 2 kotača :-(
« Odgovori #16 : 06. Lipanj 2005, 07:00:22 »

Meni su se činili skroz OK. Došao sam na servis kada smo se dogovorili i sve kaj smo se dogovorili me je čekalo. Željko je posao obavio savršeno i uvijek ga mogu zvati na mobitel za savjet/pomo㠚to sam već puno puta i radio.

Uz to dobio sam i dogovoreni popust kada sam reka da sam iz MK Motori, te je potekao i ugodan "chat", jer Željko i poznaje dosta ljudi iz kluba.

Nemojte to shvaćati preosobno, ponekad je stvarno problem sa isporukama. Eto i jedno pozitivno iskustvo.
Evidentirano
Recesija mi uzela jedan od gušteva (mojeg malog slatkog V-Stroma), ali nije drugi, koji je www.kriglsband.com

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
« Odgovori #17 : 06. Lipanj 2005, 10:29:45 »

Citat: mate
Čitao sam sve ove postove pa sam htio pitat jel neko zna od čega ti ljudi tamo žive? Mislim,to malo ulja i par jakni kaj se proda baš i nije lova za režije i tolko plaća.

E upravo to je jedno od pitanja koje si postavljam već godinama. Ne konkretno Motormania nego općenito slični dućani kod nas. Očito nekako uspijevaju. Kako, e to fakat ne znam mada mislim da je ključ u servisu.  :mrgreen:

Bojim se da ne buju više ni od toga,barem kaj se mene tiče! :wink:

IgorS

• **
  • Vozi: Z750
« Odgovori #18 : 06. Lipanj 2005, 11:07:31 »

Još jedan od izgovora Motormanije kada roba nije u trgovini "Imamo nekih problema i roba je zapela na carini ali bude to sutra ili prekosutra rješeno."
Prije dvije godine sam išao kod nih kupiti rukavice. Prvo je nekih mjesec i pol dana roba dolazila "u petak". Po opisu trgovca količine rukavica koje su trebali dobiti bile su ogromne, a izbor modela "stvarno velik". Dok su mi pričali o toj pošiljci prije nego što je stigla, vjerovao sam da se radi o kontejneru punom rukavica. Konačno sam i dočekao te rukavice. Vidio sam kada su raspakiravali kutiju sa rukavicama i došlo je nekih 5-10 modela i to od svakog u najviše 2-3 veličine.
Evidentirano

-Sepra-

• *
« Odgovori #19 : 08. Lipanj 2005, 13:54:41 »

Citat: BORISSS
U Motormaniji kupi samo ono što ima odmah,a sve narudžbe 90% neće nikada stići

to je jedino pravilo kojega se treba držati, ako ima - ubadaj, ak nema - traži negdje drugdje
Evidentirano

cro_69

• **
  • Vozi: gsr
« Odgovori #20 : 14. Lipanj 2005, 01:48:38 »

ajde bas da vidimo...
narucio sam lancanike i te stvari...
rok isporuke im je ovaj tjedan, garantirali su cuda....

javim cim ih zovem:-)
Evidentirano
cro_69 surf or die!

BLADERIDER

• Vozi: Hondu mio 600(freza)
« Odgovori #21 : 14. Lipanj 2005, 02:13:34 »

Citat: cro_69
ajde bas da vidimo...

DOBIT ĆEŠ KAD NA VRBI ZASVRBI!!!!! :mrgreen:
Evidentirano
BLADE BILOGORSKI OD  STALE
                                       VIRTUOZ NA VILAMA                 
KRALJ BILOGORE!!!!
               NEKA IM BOG OPROSTI JER JA NE MOGU!!!

James1100

« Odgovori #22 : 14. Lipanj 2005, 23:02:42 »

Citat: cro_69
ajde bas da vidimo...

Nemoj zvat ili zovi samo jednom! Ja sam već mogao 2 kacige kupit kolko me koštaju bonovi za mob,a još uvijek nosim stari jet Nolan.
Evidentirano

cro_69

• **
  • Vozi: gsr
« Odgovori #23 : 16. Lipanj 2005, 21:56:28 »

POČELO JE!!!!

Zvao sam nakon 10 dana kad im je stigla prva pošiljka i veli da nije u ovoj! Ja sam mu rekao sve o ovom topicu i uvjerava me da je sigurno u sljedecoj jer da mi je rekao 10-15 dana. 15 dana je iduci ponedjeljak, zovem ih u utorak pa da vidimo o cemu se tu radi.

Ako zajebu trazit cemo moderatore da stave ovaj topic pod VAZNO:
Evidentirano
cro_69 surf or die!

STobulj

• Vozi: cb900f, falco
« Odgovori #24 : 16. Lipanj 2005, 22:11:19 »

narucio 2 retrovizora i rekao da ih ima na lageru te da ce biti za 2-3 dana kod mene  da ce ih poslati odmah popodne nakon 10 dana slicna prica kao i kod prvog posta i prošlo je od tada 4-5 mjeseci ali sam ja dobro i prošao jer sam vidio doticne retrovizore  i kvaliteta im je takva da ih doslovice od srama ne bih stavio- kao kromirani su originalni od honde a kad ono krom kao da je rukom neko ih pituravao sa  srebrenim sprejem kroma ni vidilo- da se razumimo i piturani krom može lijepo izgledati a ovo je doslovice bio srebreni sprej ne ravnomjerno i ne ujednačeno nanesen a ja išao prosječne retrovizore zamijenit ljepšim i novijim uf dobro je sve prošlo

HVALA MOTORMANIA NA ALJKAVOSTI JER SAM UŠTEDIO 300kn :mrgreen:  :mrgreen:
 Str: [1] 2 3 ... 7   Gore

Stranica je generirana za 0.115 sekundi uz 15 upita.