ma mene nisu uopce kontaktirali u svezi moje naruđbe, sva sreca da sam to kupio i opet cekao 3 tijedna(picila) ali bar je dolo a od njih puiona bar da se jave i kau da nemaju vec nita
najgore ima neki dan sam pricao sa poznanikom i malo tracali protiv motormanije i kae da je od njih narucio jedan dio i također da ih je zvao 2-3 puta a prica ista kao i meni kao poslano jucer-pa tek stiglo na lager ....i ima nedavno da je bio u zg i otiao u ducan a taj dio stoji najnormalnije na polici i on ga kupi ali se ne predstavi vec je utio --uglavnom dođe u ST i nazove ih ta mu je sa njegovim pločicama a oni opet standardno i sad budi ti pametan i zakljuci zato ne alju a ja sam ih pitao dali cu poslati kakvu kauciju znaci da bi se osigurali od neprimanja a prodavac mi je rekao da ne treba vec da ce stici sve najnormalnije te da nema potrebe
a jutros mi je rekao taj poznanik da mu jo nije ta poiljka dola iako je on nece niti dignuti jer kae da je zvao samo da vidi ta ce mu reci a prolo je od zg i od zadnjeg zvanja 15 dana ali nece to niti doći jer ako malo bolje zbrojim od moje naruđbe prolo je 3 mjeseca a niti jednom se javili (inace u mom poslu trgovci zovu cijelo vrijeme ne moe ih se rijeit jer guraju svoje proizvode a motormanija je svatila da je to mana pa ne zove uopce

)
LJUDI IZBJEGAVAJTE MOTORMANIJU JER SU PO SVEMU IZGLEDA VARALICE I OLOI a to se tice kvalitete necu nita komentirati jer ja razumim da koliko plati toliko ce i dobiti ali te njihove stvari su ispod svake razine to se tice kvalitete
treba ih ili izbjegavat ili ako vec mora imati kontakta sa njima
a "nai" panduri ih svaki put

+ koji kazneni bod