Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Dolje

Autor Tema: Motormania - Obavezno pročitati prije odlaska tamo!!!  (Posjeta: 26109 )

Doc Luka

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Honda CBF - n 600
Motormania - Obavezno pročitati prije odlaska tamo!!!
« Odgovori #50 : 20. Listopad 2005, 14:45:50 »

Citat: TNT
Da tak su dobri i brzi da ih pošalješ po smrt živio bi barem tisuću godina.
Jednom prilikom sam im rekao da su im web stranice u komi, a odgovor je bio da im ih  je preskupo održavati pa da ja dođem s vremena na vrijeme u dučan vidjeti kaj imaju. Inteligentan odgovor s obzirom da ja do Velike Gorice imam 40-ak km u jednom smjeru. Vjerojatno po njihovom mišljenju je jeftinije prevaliti tih 80km nego uključiti računalo.
Uglavnom više niti posjećujem njihove stranice , a bogme ni dućan. Što se mene tiće morat će napraviti nešto radikalno da bi ponovo stekli moje povjerenje. Međutim ne trebaju se previše brinuti jer uvijek ima novih i nadobudnih pacijenata.

Dobro si rekao mislim da je web stranica mnogim u komi kaj im je to tako teško održavati donesu proizvode poslikaju i stave na str. baš je u tome gušt da si sve vidiš prije i pogledaš jer imaju u dućanu. Bolje je prije bilo kada su imali kataloge bar se nešto vidjelo
Evidentirano
Dr. Luka
www.docriders.hr
Prodajem hondu CBF 600 N  2007 g 32 000 kn

kamikaza1

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cb 500
« Odgovori #51 : 27. Listopad 2005, 17:15:47 »

E sad bi ja nešto rekla. Ja živim u gorici i većina ljudi koja kupuje tamo kupuje samo iz jednog razloga - blizu im je. Moj dečko je prije par godina naručio jedan dio za NSR (više se ni ne sjećam što je to bilo), pretpostavljate - nikada nije došlo! Prije par mjeseci išli smo tamo da si kupi kacigu - airoh, ono kao tamo su, odma kupimo, super. Ljudi moji, u toj kacigi je toliko puhalo sa strane da mi je dečku skroz pocrvenilo oko! I ništa idemo mi zamijeniti kacigu, odmah drugi dan, i dođe njemu čovjek pazi sad - naviknut ćeš se! Nije se on htio naviknut pa uspio dogovoriti s gazdom da zamijeni kacigu, koja je trebala stići slijedeći tjedan. Joooj, to mu stvarno nije trebalo! Ista šema - dolazi sutra, za tjedan dana, zapela na carini. Čovjek si pomisli dal oni možda to negdje kradu, pa ono kak im naleti (dobro sigurno nije tako, ali čovjeku svašta pada na pamet). I tako to nije stiglo, a mi smo si umjesto kacige na kraju uzeli beringove tenisice, koje su btw čist ok! Znači, i lokalni vam poručuju - AKO BAŠ NE MORATE NE IDITE TAMO!
Evidentirano
nas brod plovi plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi

bruno

• freestyle pimp
  • Vozi: bremza mi da đir
  • Lokacija: s teglom nutelle u dječjem vrtiću 8) 8) Interesi: Kiseli kupus!
« Odgovori #52 : 29. Listopad 2005, 07:07:15 »

Kupio sam kod njih par stvari koje su imali na lageru, i došlo je kroz koji dan, a bio sam i osobno jednom tamo kupiti par sitnica...ALI...zovem i pitam za određene šajbe za kawasakija da li mogu nabaviti? A on će meni da oni ne znaju kakve šajbe idu za taj model (pa jel ste kawi diler il niste? jel prodajete dijelove za kawu ili ne?) da ja njemu moram skinit svoju šajbu i izmjeriti ili poslati i takve neke besmislice...reko idi popij dva apaurina i lezi spavat...

i da...prije tog suludog odgovora mi je stalno govorio "nazovi u utorak", "nazovi u petak", "znat ću do ponedjeljka" i te šeme...
Evidentirano
Kad sam bio mali mama me tukla kiselim kupusom po glavi!!!!
mms-moto.hr
ina.hr
djubre.com
airbrush-maxart.com
dagi.hr
motormania.hr
motospektar.hr
anubis-tattoo.com
brunostunts.org

"ja varim maš„inke sa tolko tona isusa qurca i naprezanja da se isus u paklu smrzne ka

kosta

• **
  • Vozi: motor
« Odgovori #53 : 14. Studeni 2005, 20:34:27 »

danas sam bio  u Motomaniji i platine za koje sam se raspitivao dan ranije preko telefona uz donesen uzorak bile su mom džepu za 120kn(2kom) dok te iste u Top motu dođu 180 kn komad.lanac za kle jeftiniji negu u KMS-u.usluga prodavača i više nego odlična(tu podrazumjevam strpljenje i stručnost koju je prodavač pokazao prilikom objašnjavanja o lancu,lančanicima,odnosu prema lancu i sl). :cool:
Evidentirano
SVIJET JE PUN GRBAVOG DRVEČA I BUDALA.

Udruga Branitelja Motorista Croatia
http://ubmc.hr/

BORISSS

• **
« Odgovori #54 : 17. Studeni 2005, 15:10:57 »

Kad smo već kod lanaca Motormania prodaje lance na metre.Prije nekoliko godina imao sam 20g staru Hondu 900 i malo su se čuli razvodni lanci bregaste(ima 2 kom na motoru).Ti novo kupljeni nakon 500km 5 puta jače su ružili nego ovi stari sa 60000km.Naravno vratio sam stare i vozio dalje.Ista stvar je i sa lancima za pogonski kotač.Kupio sam i lijepu kromiranu lampu i jednu noć kada je motor ostao vani na rosi sva se zažutila od hrđe.Dalje -retrovizor-izgledao isto kao orginal,ali upola lakši i nakon 160km/h izletjelo staklo i skoro pogodilo kolegu iza mene.Na kraju ,sve je to preskupo jer je kvaliteta  Ž klase,a ono što se naruči 99% nikad neće doći.
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #55 : 19. Studeni 2005, 23:50:29 »

Citat: kamikaza1
E sad bi ja nešto rekla. Ja živim u gorici i većina ljudi koja kupuje tamo kupuje samo iz jednog razloga - blizu im je. Moj dečko je prije par godina naručio jedan dio za NSR (više se ni ne sjećam što je to bilo), pretpostavljate - nikada nije došlo! Prije par mjeseci išli smo tamo da si kupi kacigu - airoh, ono kao tamo su, odma kupimo, super. Ljudi moji, u toj kacigi je toliko puhalo sa strane da mi je dečku skroz pocrvenilo oko! I ništa idemo mi zamijeniti kacigu, odmah drugi dan, i dođe njemu čovjek pazi sad - naviknut ćeš se! Nije se on htio naviknut pa uspio dogovoriti s gazdom da zamijeni kacigu, koja je trebala stići slijedeći tjedan. Joooj, to mu stvarno nije trebalo! Ista šema - dolazi sutra, za tjedan dana, zapela na carini. Čovjek si pomisli dal oni možda to negdje kradu, pa ono kak im naleti (dobro sigurno nije tako, ali čovjeku svašta pada na pamet). I tako to nije stiglo, a mi smo si umjesto kacige na kraju uzeli beringove tenisice, koje su btw čist ok! Znači, i lokalni vam poručuju - AKO BAŠ NE MORATE NE IDITE TAMO!

Za nabavu Airoha sam ja pisao u ovoj temi. Sad imam Nolan :mrgreen:  :wink:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #56 : 09. Prosinac 2005, 00:07:46 »

e ljudi..al sam se ja nasmijao vama.... istina je da ak nema na lageru teško da buš dobil skoro... al onopkaj imaju i serete po tome?  ma ojte u qurac. LOL... kaj ovaj neki brije pola košža pola neš deseto!??!?! daj se sredi stari   kaj to uopče postoji =))))))))))))))

pa ja imam 3-4 kožne jakne izmotormanije....

ili ona neka kokoš iz gorice... dečko si kupil za "motor" tzr LOL!!!! kacigu airoh...valda neku od 100€   jer airoh i nije neka velika klasa..i sere kak mu fučka.. jebote a kaj si očekivo od 100€.... stresi 5000 za x lite novi pa se veseli.....

jebo vas balkan
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

kamikaza1

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cb 500
« Odgovori #57 : 11. Prosinac 2005, 17:56:08 »

Citat: Tha Waynder
e ljudi..al sam se ja nasmijao vama.... istina je da ak nema na lageru teško da buš dobil skoro... al onopkaj imaju i serete po tome?  ma ojte u qurac. LOL... kaj ovaj neki brije pola košža pola neš deseto!??!?! daj se sredi stari   kaj to uopče postoji =))))))))))))))

pa ja imam 3-4 kožne jakne izmotormanije....

ili ona neka kokoš iz gorice... dečko si kupil za "motor" tzr LOL!!!! kacigu airoh...valda neku od 100€   jer airoh i nije neka velika klasa..i sere kak mu fučka.. jebote a kaj si očekivo od 100€.... stresi 5000 za x lite novi pa se veseli.....

jebo vas balkan

to je stvarno tvoje mišljenje, kao što sam ja rekla svoje!! kako ti znaš da je moj dečko kupio tzr????????? ja to nisam nigdje napisala!!!!!!!!! napisala sam nsr, i oprosti ali nemamo svi love kao ti očigledno, pa se snalazimo kako možemo!!!

a nazivati me kokoši a da se uopće ne poznajemo, to stvarno govori neke stvari o tebi!
Evidentirano
nas brod plovi plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi

Pugsley Adams

• **
« Odgovori #58 : 11. Prosinac 2005, 19:26:39 »

Sad bu zeleni dobio bann :mrgreen:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #59 : 11. Prosinac 2005, 20:03:11 »

Citat: kamikaza1
to je stvarno tvoje mišljenje, kao što sam ja rekla svoje!! kako ti znaš da je moj dečko kupio tzr????????? ja to nisam nigdje napisala!!!!!!!!! napisala sam nsr, i oprosti ali nemamo svi love kao ti očigledno, pa se snalazimo kako možemo!!!

a nazivati me kokoši a da se uopće ne poznajemo, to stvarno govori neke stvari o tebi!

tzr nsr isti qurac....

kajs ereš? pa očito da ima para kada je novi NSR šminkerki kilavi uzeo umjesto JEFTINIJEG  jačeg RS-a 125 iz 98 il tak nekaj..al neeeeeeee to onda nije šminikca...ne bi bil faca tamo pred cajkama u avigoru  LOL

i to ti niej orpavdanje da sereš po jeftinoj kacigi..opet napominjem..kaj ste očekivali od kacige od 100€?!?!?!?!?! da internet ima?

i da ja imam i ktm i sluter sa više djelova neg isisv molitva..ali ja radiiiiiiim  pa si kupiiiiiiiim  ne da tajo.... tajo ima bmw ja imam...nemam auto =)
Evidentirano

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #60 : 11. Prosinac 2005, 21:34:30 »

haha LOL :peace:

ivach13

• **
  • Vozi: ne vozi 636 !!!
« Odgovori #61 : 12. Prosinac 2005, 01:00:09 »

otiđoh ja u Goricu ,u već spomanetu MANIJU i sa ljubaznim gospodinom pogledah na mom motoru koji šarafići oklopa fale.

POGLEDA U COMP. I kaže:nema na lageru.

naručim "veću količinu",ne pitajući za cijenu(jer mi trebaju) i predložim ostavljanje pologa!(jelen lopatar)

kaže gospodin:samo ostavite br.tel. i za 5-7 dana...........

TO JE BILO U 5. MJESECU

E JEBO JA TAKVU POSLOVNOST!!!

aurellie

• Vozi: S1000RR
« Odgovori #62 : 12. Prosinac 2005, 06:41:32 »

tzr nsr isti qurac....

kajs ereš? pa očito da ima para kada je novi NSR šminkerki kilavi uzeo umjesto JEFTINIJEG  jačeg RS-a 125 iz 98 il tak nekaj..al neeeeeeee to onda nije šminikca...ne bi bil faca tamo pred cajkama u avigoru  LOL

i to ti niej orpavdanje da sereš po jeftinoj kacigi..opet napominjem..kaj ste očekivali od kacige od 100€?!?!?!?!?! da internet ima?

i da ja imam i ktm i sluter sa više djelova neg isisv molitva..ali ja radiiiiiiim  pa si kupiiiiiiiim  ne da tajo.... tajo ima bmw ja imam...nemam auto =)

Malo si se razbahatio otkad si kupio ktm-a. Nemoj srat drugima zbog motora koje voze, jer tebi nije nitko srao dok si vozio onog skuterčića pored "pravih" motora.
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #63 : 13. Prosinac 2005, 16:52:29 »

Citat: aurellie
Malo si se razbahatio otkad si kupio ktm-a. Nemoj srat drugima zbog motora koje voze, jer tebi nije nitko srao dok si vozio onog skuterčića pored "pravih" motora.

kaj briješ?  ja tak pričam od kada sma imao sr 50...

pa rs 250 je daleko više "veći motor" nego ktm pa sam sa njim letio po grobniku sa 16...... sa 15 gofina na ninji 9 =)  i kasj sada? aA?A?A?A?A?A?A

i dalje ja vozim tja skuter paralelno sa ktmom i dalje ide bolje od motora iste kubikaže ;)

da imam i tvornicu tuona doma ja ću i dalje imat skuter.... to imam jer ih volim a ne jer mi mama neće kupiti golfa ili cebeer ko ostalima
Evidentirano

papitto_venga

• **
  • Vozi: trenutno samo RS
« Odgovori #64 : 14. Prosinac 2005, 15:21:01 »

kaj briješ?  ja tak pričam od kada sma imao sr 50...

pa rs 250 je daleko više "veći motor" nego ktm pa sam sa njim letio po grobniku sa 16...... sa 15 gofina na ninji 9 =)  i kasj sada? aA?A?A?A?A?A?A

i dalje ja vozim tja skuter paralelno sa ktmom i dalje ide bolje od motora iste kubikaže ;)

da imam i tvornicu tuona doma ja ću i dalje imat skuter.... to imam jer ih volim a ne jer mi mama neće kupiti golfa ili cebeer ko ostalima

mišljenje se može izraziti i na kulturniji način...

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #65 : 14. Prosinac 2005, 17:20:55 »

Citat: papitto_venga

i zakaj si kvoto mene a ne onog iz splita kje govorio kak će rentu noige potrgat i tak... komercijala ste..cajkaaaaaaaaaaa  :roll:  :roll:  :roll:
Evidentirano

Shokrefumi

• "Maestro delle termocoperte"
  • Vozi: ne precesto
« Odgovori #66 : 14. Prosinac 2005, 17:55:52 »

posto idem na faks u Goricu, znam se koji put zaletit do njih. uglavnom dodem pozdravit servisere (Zaca i Tomicu koji su stvarno ok). vec sam rekao da tamo kupujem samo ono sto ima za odma. ostalo nabavljam kako znam i umijem negdje drugdje. ali to mi je pravilo za svaki ducan. ako nema za odma, koda uopce nema. nemamo o cem razgovarat. oni gube sto to nemaju za odma jer garantiram da negdje ima za odma.
Evidentirano
Living a dream. But it's a lonely one.

James1100

« Odgovori #67 : 14. Prosinac 2005, 23:17:19 »

tzr nsr isti qurac....

:cool:
Prvo kaj pol nisam skužil u tom postu. A drugo kaj je stvarno to malo preseravanje. I ja radim i zakapam se zbog motora pa ne pljujem. A kacigu si ne kupujem da se bacam na glavu pa mi onda ni zahtjevi nisu isti.
I koji posao ti imaš? Ja sam svojom plaćom zadovoljan,a imam samo jednu kožnu jaknu.

I Motormania je bez veze. Od sigurnih 20 dolazaka za razne stvari,kupio jednom neke ručice jer mi nije bila toliko bitna kvaliteta i izgled,i jednom ulje za vilice.
Evidentirano

papitto_venga

• **
  • Vozi: trenutno samo RS
« Odgovori #68 : 15. Prosinac 2005, 09:59:36 »

Citat: papitto_venga

i zakaj si kvoto mene a ne onog iz splita kje govorio kak će rentu noige potrgat i tak... komercijala ste..cajkaaaaaaaaaaa  :roll:  :roll:  :roll:

Sine, izvrstan si materijal... Bravo  :konjic:

Bojan

• ex. boyx
  • Vozi: 636
« Odgovori #69 : 16. Prosinac 2005, 01:57:32 »

..a niš kaj sad bum i ja napisal svoje neugodno iskustvo od prošle godine dok sam još vozil yamahu xj 600n,dođem u dućan pitam za auspuh i veli mi tip da mu ostavim broj moba pa će mi on javiti za par dana,i tako ja čekam puno po par dana ali niko mi se javio nije,a uvjek sam mislio da je ovima u dučanu u interesu da nekaj prodaju :?:
Evidentirano
... nikad ne reci nikad ...

http://vimeo.com/user3706931/videos

www.foto-video-lea.com

XXL Racing Team
http://www.xxlracingteam.com/
Q ekipa • forum samo za odabrane!

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #70 : 16. Prosinac 2005, 12:01:14 »

[quote="James1100
I Motormania je bez veze. Od sigurnih 20 dolazaka za razne stvari,kupio jednom neke ručice jer mi nije bila toliko bitna kvaliteta i izgled,i jednom ulje za vilice.[/quote]pa kaj su ti oni krivi?

ja tma uzimam sve...   ali sve  ulja lance gume felge okloppe ručice sajle lajtunge srvisi... sve  nemam kaj ić dalje...

a ak si ti iz zaprešića išo u goricu 20 x za redom inakon10x nisi skonto da dućan nema robui za tebe..onda sine ja stvarno ne znam ko je tu panj  :mrgreen:
Evidentirano

James1100

« Odgovori #71 : 16. Prosinac 2005, 15:07:45 »

[quote="James1100
I Motormania je bez veze. Od sigurnih 20 dolazaka za razne stvari,kupio jednom neke ručice jer mi nije bila toliko bitna kvaliteta i izgled,i jednom ulje za vilice.
pa kaj su ti oni krivi?

ja tma uzimam sve...   ali sve  ulja lance gume felge okloppe ručice sajle lajtunge srvisi... sve  nemam kaj ić dalje...

a ak si ti iz zaprešića išo u goricu 20 x za redom inakon10x nisi skonto da dućan nema robui za tebe..onda sine ja stvarno ne znam ko je tu panj  :mrgreen:[/quote]

Neboj se. I da jesam tolki panj,u 20 odlazaka u dućan bi bar nekoliko dućana prošao. Volim se vozit,a Gorica nije baš van puteva. Nije problem skrenut malo i pogledat. I ne uvijek za isti motor.
Bio nedavno u Ljubljani samo radi dogovora za servis na motoru,a čovjek ima naravno i mob i mail. Preko Guzzi foruma sam i došao do njega. Ali Slovenija ima i lijepe ceste :D
Evidentirano

sasha19_81

• **
  • Vozi: Gs 700 Es
Odg: Motormania - Obavezno pročitati prije odlaska tamo!!!
« Odgovori #72 : 03. Ožujak 2006, 10:40:25 »

Ajde sad ja..

Nabavljao dijelove za Gt 250,
Nabavljao dijelove za GSX550EF,
Nabavljao dijelove za Gs 500,

kupio sto su imali, a sve drugo narucio.
Dijelovi su stizali u ratama, ali nikad duze od 40 dana od narudjbe.

Motormanija je meni ok.. Ostavio sam im cca 6000kn, i sve je bilo ok...

Svaka pohvala Zeljku i Tomici iz servisa, ali i decki u prodaji su ok. samo se treba znati razgovarti.

Dok sa druge strane, odem u suzuki i kazem da mi treba dio za Gt-a ( on me pita koja je marka.....hm... Suzuki ?! ) a, da budu provjerili, ovo ono, mogu nabavit itd. i narucim ja .. 2. mjeseca kasnije jos uvijek nista, oso u motormaniu i nabavio zamjenske, ovi jos uvjek vjerojatno dolaze u suzuki.

Prica 2. dobar dan trebam struju za GSX550Ef . hm, ovaj onaj budemo narucili..
rezultat, mjesec kasnije u Sisak kod kolege na kombiniranje.

Prica 3. Suzuki trebam klizace i lanac , ovo ono nemamo narucit ce mo, mjesec kasnije ja pitam otkud to dolazi iz madjarske. , cekam jos mjesec, i onda oni kazu jos nije stiglo, tu subotu sam sjeo u auto i otisao iznad budimpeste u tvornicu, uso u ducan i reko daj. oni dali. ja se vratio nazad i prodo motor bez da sam to instaliro. . a dobro, uglavnom, jos uvijek dijelovi dolaze za sva 3 motora. ja nazovem tu i tamo, bas da vidim oce li doci.

Tako da svi smo imali losa iskustva sa ovim ili onim,  vi malo vise sa Motormanijom, ja sa suzukijem.. i to je to ...

Evidentirano
MK KOMPA

Za uspomenu na Darka..
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

vlucic

• Forumski Grobnik
  • Vozi: Kawasaki KLV
« Odgovori #73 : 03. Ožujak 2006, 11:00:29 »

Vazno pitanje - koji Suzuki servis?

To je kao da kazes isao si u Kawasaki... vazno je koji...

:mrgreen:
Evidentirano

sasha19_81

• **
  • Vozi: Gs 700 Es
« Odgovori #74 : 03. Ožujak 2006, 11:42:06 »

Eurorent -  Stara Samoborska :)
Evidentirano
MK KOMPA

Za uspomenu na Darka..
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Gore

Stranica je generirana za 0.137 sekundi uz 14 upita.