Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Yamaha DT 125X blokade  (Posjeta: 4986 )

vickodu

• Spol: Muški
  • Vozi: klokana
Odg: Yamaha DT 125X blokade
« Odgovori #50 : 10. Prosinac 2008, 18:36:22 »

probaj,tako sam ja rs-a vozio, prva do te blokade pa onda druga do blokade i  u drugoj samo kvacilo stisnem i dalje ga saltam preko blokade, na rs-u je bila blokada na 7200 ako se ne varam... ako mislis tako vozit pripremi se na vecu potrosnji, jer ces stalno biti iznad 8000

Motor ima 4 blokade i jako je bitno koja je godina jer su ih blokirali na razne nacine ovisno o godini
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

malaga

« Odgovori #51 : 10. Prosinac 2008, 18:46:40 »

Motor ima 4 blokade i jako je bitno koja je godina jer su ih blokirali na razne nacine ovisno o godini
moj je bio 2007 god ima samo jednu blokadu-elektronsku tj. okretaji stanu na nekih 5000, ali prebacivanjem u nizu brzinu ili ako se zavrti na kvacili motor se zavrti preko tih 5000okr i to je to
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #52 : 10. Prosinac 2008, 18:51:07 »

moj je bio 2007 god ima samo jednu blokadu-elektronsku tj. okretaji stanu na nekih 5000, ali prebacivanjem u nizu brzinu ili ako se zavrti na kvacili motor se zavrti preko tih 5000okr i to je to

dt 125 2007?????????????????? :misli: :misli: :misli:

Nece moci  :nasilni:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

malaga

« Odgovori #53 : 10. Prosinac 2008, 18:52:52 »

dt 125 2007?????????????????? :misli: :misli: :misli:

Nece moci  :nasilni:
ajde onda majstore sljedeci put procitaj cijelu temu pa onda komentiraj....jel vidis da ja pisem za blokadu na rs125
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #54 : 10. Prosinac 2008, 19:12:12 »

Vidim vidim a vidim da i pises di su blokade na rs 125 di nije mjesto ako nisi primjetio pise  YAMAHA DT125XBLOKADE
a onako usput i taj rs ima malo vise blokada nego sto ti mislis :jesus:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #55 : 10. Prosinac 2008, 20:45:53 »

Evo da se javim malo... znate svi da sam imao saobračajnu... i evo neki dan majstor mi pregledava motor... i nemos virovat, oni meni pokazuju žice i ko da je tu blokada na okretajima, da su saznali... :LOL: , a ja ih pilao prosla 3 mjeseca dok je motor bio u voznome stanju i dokazivao da ima tu blokadu a oni nikako da povjeruju... :palacdolje: , al nisu oni u servisu krivi jer im yamaha nije htjela reci... :mrgreen:

Evo sad cu ga valjda napravit, nabavit cu vilicu i felge od tdr-a 125 i sklopit...pa cu vam javit kako ide bez blokade  :palacgore:
eto vidis da ima el. blokadu slicnu kao na rs-u :palacgore:

ps.vickodu moj rs je imao samo el.blokadu
Evidentirano

malaga

« Odgovori #56 : 11. Prosinac 2008, 21:53:29 »

koliko ja znam jedna zica se samo presjece i to je to,ali nisam siguran 100%
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #57 : 11. Prosinac 2008, 22:51:58 »

ej znaci blokade je elektronska  ( crno zelena zica pod brzinometara ) ali sta tacno se pravi so ta zica ( dali se sece i se izolira ili nest drugo)

daj malo bolj objasnite celu postaprku skidanje blokade )

Posalji mi godinu na pp pa cu ti objasnit sto trbas napravit
Evidentirano

H@k

• **
  • Vozi: Beverly 200
« Odgovori #58 : 28. Travanj 2009, 22:22:02 »

Evo ja san uzeo crnu yamahu dt 125 RE,2004. god. u Dubrovniku... Motor je totalno očuvan i za dobre pare san ga dobio   :palacgore:

Uglavnom...ima arrow komplet, imao je blokadu kad sam ga kupio... 120kmh maximalno punio(15 sekundi do 100kmh)
Jucer san prispojio tu žicu ispod brzinomjera (skinio blokadu)... i lipo se iznenadio... motor je podivlja, ocito nije vrtio nego do 8000 okretaja... sada puni 140kmh (9 sekundi do 100kmh)

RAZLIKA OGROMNA :palacgore: :palacgore:

Ako koga zanima sta treba napravit nek se javi   :wink:

Na mom dt-u je trenutno arrowkomplet+skinuta blokada na struji+ skinuta guma sa filtera zraka koja mu blokira dovod zraka (neznan kako se zove)

P.S. znate li ima li još negdi blokadu koja e može skinit...??? :mrgreen:

Pozdrav
Evidentirano

tkubasa

• Vozi: malu plavu...... bold'or-ku
« Odgovori #59 : 28. Travanj 2009, 23:13:11 »

Evo ja san uzeo crnu yamahu dt 125 RE,2004. god. u Dubrovniku... Motor je totalno očuvan i za dobre pare san ga dobio   :palacgore:

Uglavnom...ima arrow komplet, imao je blokadu kad sam ga kupio... 120kmh maximalno punio(15 sekundi do 100kmh)
Jucer san prispojio tu žicu ispod brzinomjera (skinio blokadu)... i lipo se iznenadio... motor je podivlja, ocito nije vrtio nego do 8000 okretaja... sada puni 140kmh (9 sekundi do 100kmh)

RAZLIKA OGROMNA :palacgore: :palacgore:

Ako koga zanima sta treba napravit nek se javi   :wink:

Na mom dt-u je trenutno arrowkomplet+skinuta blokada na struji+ skinuta guma sa filtera zraka koja mu blokira dovod zraka (neznan kako se zove)

P.S. znate li ima li još negdi blokadu koja e može skinit...??? :mrgreen:

Pozdrav

pogledaj usisnu cijev, obicno su znali stavljat usisne cijevi koje su bile stanjene na jednom dijelu, ne sjecam se na kom motoru sam to vidio, bila je 50-ica, mislim cak aprilia, nisam siguran...   :misli:

Evidentirano

H@k

• **
  • Vozi: Beverly 200
« Odgovori #60 : 28. Travanj 2009, 23:41:04 »

pogledaj usisnu cijev, obicno su znali stavljat usisne cijevi koje su bile stanjene na jednom dijelu, ne sjecam se na kom motoru sam to vidio, bila je 50-ica, mislim cak aprilia, nisam siguran...   :misli:

Milsiš na usisne lamele??

Naša san stranicu di piše di su sve blokade... reci mi sta je ovo na slici,na usisnim lamelama...   http://www.dtr125.net/tuningf.htm (izaberi na vrhu 2004 godinu pa pogledaj...)

P.S. još nisan napravio ovo sa slike... + bi mora nekome odnit ko zna da mi namisti RC ventil...
Evidentirano

tkubasa

• Vozi: malu plavu...... bold'or-ku
« Odgovori #61 : 29. Travanj 2009, 00:50:09 »

Milsiš na usisne lamele??

Naša san stranicu di piše di su sve blokade... reci mi sta je ovo na slici,na usisnim lamelama...   http://www.dtr125.net/tuningf.htm (izaberi na vrhu 2004 godinu pa pogledaj...)

P.S. još nisan napravio ovo sa slike... + bi mora nekome odnit ko zna da mi namisti RC ventil...

ne mislio sam na bas cijev od usisa, al vidim da nije suzena nego ima usmjerivac smjese koji ga gusi, ako imas takvu usisnu cijev ili ti prirubnicu morao bi taj usmjerivac odrezat, ili kupit derestriktanu usisnu cijev..... uglavnom na linku ti sve pise.... moralo bi se osjetit na odzivu gasa i malo na okretnom momentu zbog nesto slabijeg punjenja
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.12 sekundi uz 14 upita.