Jesi ti naivan (da ti ne napišem nešto ružnije) oni su plačeni da s tim motorom idu u Afriku.
KTM ih je "odjeba" zato jer su mislili da se radi o 2. neozbiljna klinca koji fantaziraju da naprave LWR. Onaj debeli lik (ne znam kako se zove, nebitno) je htio baš KTM 640 ADV, dok onaj mršaviji je htio BMW, a kroz sam video se pokazalo da pojma nema o motorima. Na kraju je to sve ispalo kao odličan marketing od BMWa, taj motor je skup, ništa extra kvalitetan (mislim da je jedan GS riknuo na LWR ili LWD ne bitno). Ali bitno je da je on ADVENTURE i da on ima 6. farova na sebi, gume s ripnama (dakle to je enduro Pudla, ne touring) i još veliki izbor ADVENTURE opreme za one koji se žele izdvojiti iz mase. 
Jel tebe jako boli među ušima, ha? Od svih tvojih postova, sve ono šta nema sic na barem metar od poda, ima više od 600ccm i nije predviđeno za naganjat se po nekim livadama, oranicama i kamenjarima, odnosno, sve što nije nalik na kozu sa zabitim governalom u lubanju, nije motor. Neću se niti trudit objašnjavat ti razliku.
A na ovo boldano... To što si ti odgledao 3 filma u životu, i jedan od njih je bio ČETVERORED, to je tvoj problem. Onaj debeli nije baš nepoznat, barem ne u Engleskoj. A onaj mršaviji, iskreno vjerujem da malo duže vozi motore od tebe. A o tome koliko je NEpoznat govori hrpa scena iz LWR gdje ga ljudi po nekakvim STAN-ovima prepoznaju. Da ti nabrojim par njegovih filmova?
A sad se sam javi Chali i pokaži mu ovaj link.