Imam 800 i 1200. 800 sam uzeo u 8. mjesecu prošle godine i od tada sam napravio oko 8.000 na malom i parsto km na velikom.
Očito te očarao onaj 800 što vozi onaj englez Colebatch sa Advridera !eno ga opet luduje,samo sada je krenuo iz Magadana malo se provozati po "koščatoj cesti" !(u solidnom ženskom društvu
Ono je 650, makar mislim da su samo rama i mašina original. BMWi su u familiji 50ak godina, tak da to nema veze sa Colebatchom, ali da je lik car... je.
Čestitka.Na fotkama se baš i ne vidi neki problem s plastikom. Ako je to ne lakirana plastika, probaj s nekim sredstvom za njegu iste. Tih sprejeva ima svugdje za kupit, i rezultat je odličan. Više me interesira, dali treba mijenjati gumene manžete? Koliko je to komplicirano (čitaj skupo)?
Čestitke na motorinu, samo polako i sredi to da valja.
Nego jos jedno pitanje...Koje od enduro gumas stavit na motor?
Lip motorić,a koliko je star??
Imaš Continental TKC 80 i Metzeler Karoo (T), to su ti jedine "tubeless knobbies" u dimenzijama za velikog GSa. Dosta ljudi voli i Heidenau K60 (ako ih uspiješ nabaviti), baš se ovih dana spremam staviti K60 na malog GSa. Problem sa TKC i Karoo je da izdrže oko 4-5.000 asfalt/makadam vožnje. Meni su Karoo (T) super na 800, na 1200 se nikako nisam mogao naviknuti, imao sam osjećaj da se cijeli motor "njiše" na čepovima.Za "pravi" enduro si kupio krivi motor. Sve što te ikada može zanimati o GSu imaš ovdje: http://www.advrider.com/forums/forumdisplay.php?f=3
Motor je 2005 godiste al je dosta uscuvan....Pardon krivo se izrazih za gume...Jos sam novi u ovom svemu pa ce mi trebat dok se naviknem na sve Mislio sam rec Dual sport gume (meni je jos uvjek sve to Enduro...hehe). Tu sam gledo malo po internetu pa neki hvale Metzelere tourance, neki neke Dunlopove i tako.Nego hvala za link, vec sam ja malo bio gledo po tom advrider forumu razne stvari... A reci jel vozis motore kod tomica na servis ili?
Jedino mi cvile prednje kocnice a ima mesa kolko hoces na plocicama jos, a i koce ko blesave
Evo pokupio motor danas i stvarno sam zadovoljan sa svime.... Jedino mi cvile prednje kocnice a ima mesa kolko hoces na plocicama jos, a i koce ko blesave
oce to ako se duze nije vozija motor pa dak se skine tzv. prvi sloj!par puta malo jače zakoci i trebalo bi nestati!!
Očigledno neka boljka kod BMWa (Bremba). Kod mene su u garanciji mijenjane pločice dvaput i jednom diskovi zbog cviljenja (i klepetanja diskova). Sada uglavnom ne cvile i ne klapaju. Cvile ponekad bez nekog razloga - vruće, hladno, mokro, suho.. jednostavno im random dođe i sutra prođe.
Jako sam zadovoljan sa Michelin Anakee 2, izdržale su 15.000 km s time da u zavoju drže kao lude
Kupio polovan, jel?Promjeni pločice za neku mekanu smjesu renomiranog proizvođača i neće više cvilite, možda tek kad su pri kraju.....
Je polovnog kupih!
Nije bitno jel polovan, izbor je odličan. To me zanimalo u kontekstu pločica......
Vidim da i ti pucaš na stariji enduro boxer...I meni bi lego recimoR80GS crno-žuti...
Puca, isto k'o i ja... Ćorcima.