Možete se vi svi sprdati sa njima, ali ja im skidam kapu jer se barem trude.

Tko radi taj i griješi, vjerujte ljudi da oni kupe sve negativne komentare i time uklanjaju postojeće pogreške na motorima i razvijaju nove modele.
Bavim se tom strukom i znam koliko je teško napraviti jedan motocikl, od projekta, do konstrukcije i proračuna, dimenzioniranja i standardizacije pojedinih dijelova. I onda za takav proizvod propisati postupak izrade, projektirati i dimenzionirati alate za proizvodnju pojedinih dijelova (kojih ima dosta na motorima) a to sve košta, i uz sve to da motor bude jeftin, radnicima za plaće i još da bude novaca za razvoj novih modela.
Ljudi nemojte se zavaravati, pogledajte kineske motore od prije par godina i ove sadašnje....uskoro bi se stvarno mogli iznenaditi. Naravno da neće raditi motore visoke klase kao i japanci, ali će držati srednju klasu, i naći će svoje kupce........
I dok svi pljujete po njima, jer su hrvati kao najpametnija rasa ljudi na svijetu - da vas pitam gdje je motor koji je hrvatski proizvod? Austrija ima svoj, njemačka ima svoj, francuzi imaju svoj, gdje je naš? Gdje, ja ga ne vidim, a imamo znanja, imamo tehnologiju, rasipamo pamet po forumima. Eto neka se skupi ekipa i napravi kompletnu projektu dokumentaciju za hrvatski motor, neke izradi dokumentaciju za alate, neka napravi tvornicu, neka se rade motori i izvoze na strana tržišta, neka se osiguraju rezervni dijelovi u garantnom roku za te motore, i neka budu bolji od kineskih a po cijeni barem blizu......eto nema, neće nitko, sad više nismo tako veliki.....
Ja se neizmjerno divim ljudima (hrvatima našim) koji rade kvalitetne prerade motora i imaju znanje i volju i bore se sa birokratima da takve motore naprave legalnima, ali to nema veze sa serijskom proizvodnjom motora.