Evo me... A ide sad oko 140-145 ali moze i bolje jer nije postelan do kraja (zeza me torq) a i treba mi veci karb od vxr-a jer je ovaj od vx-a manji...Nemam ga vremena postelat jer sam samo 3x mjesecno doma na Rabu...jbg
Nije mi toliko bitna krajnja glavno da on ima suta do 130 i da cima na gas. dode do 100 za oko 8-9 sek nisam točno mjerio.Troši ko normalni vxr 4-5 l ovisno o vožnji... A racunica
a uloženo je oko 9000kn u masinu, s tim da je masina nova nema preko 2000km...skup je 4t tuning ali zato znam da mogu ss njim ic do vukovara i natrag bez straha.
Ne ne struže mi grana u pod to je nemoguce sa ovim gumama jedino silkice. Zna mi deklo zastrugat ponekad..
Sve stoji, samo ovo 140 - 145 km/h - to po satovima ili? Jer, realno bi tesko bilo odrzavati tu brzinu zbog Runnerovog efekta "padobrana". Bilo je i prije rijeci o tome. Inace, po tvojim rijecima, cini se da je OK postelan (potrosnja recimo). Dalje, sto se ubrzanja tice, mislio sam da je brzi. Recimo, po tvornickim navodima, SP 180 serijala ide 8.7s do 100km/h, dok klasa "MASTER 500 (460)" ide između 6.8 - 7.5s.

Nemoj krivo shvatiti, nisam kritican, nego ja uvijek "imam sta poboljsavati" kad su Runneri u pitanju. Jbg, takav sam.

Ako ti je ubrzanje 100 - 130 km/h linerano, odnosno, bez vidnog gubljenja ubrzanja, onda skidam kapu - dobro je to slozeno. Serijale (i SP i VXR) gube snagu nakon 100tinjak km/h. Love je dosta ulozeno, sigurno i ljubavi, lijepo je vidjeti da se tu i tamo nađe netko tko uredno odrazava Runnera.

Samo tako dalje... Pozz...