Malo smo otišli u off...tu se ne radi o meni, već o V2 motociklima koji su
MENI OSOBNO (namjerno CAPSLOCK i bold - zato da se zna da je ovo čisto subjektivno), nešto nezamijenjivo (osim V4 kojeg nisam, nažalost nikada probao) šta se tiče vozačkog doživljaja - te "provale" snage, kočenja mašinom dok mi zadnji kotač blokira, powerslideovi u zavojima (kao supermoto, samo manje - više se ne osudim igrat s motorom, a i žao mi ga je "napucavat") - zapravo je meni V2 naked spoj 2 svijeta - R i Supermoto, još kad je ovako dobro ukomponiran, onda mi dođe i kao touring motor na "kraće" relacije (cca 300-500km dnevno)...
Jednom kad sam isprobavao R6 (znam, nije to 1000) odmah netom što sam sišao s mog motora, trebalo mi je 30s da shvatim da sam upalio motor - ništa se ne čuje, ne trese, jedino turnceler divlja kada dam gas

i kada sam ga isprobao ić vozit - nema nikakvog osjećaja brzine (što ja ne uzimam OBJEKTIVNO kao minus, već SUBJEKTIVNO), a motor kada pogledaš LCD ide kao špriher, ali od naglih provala snage ili međuubrzanja - ništa...
Ali, ajde da ne pretvorimo ovaj thread u usporedbe 2 različitih koncepcija već u thread u kojem se priča o doživljaju u vožnji...