Oduvjek mi se sviđala Raptor-ica a ti si je usavršio do boli 
Svaka čast na novcima koje si utukao i na stilu tj skladu boja 
Samo me zanima dali taj sprej koji si koristio za felge itd.. dali je preko njega pošprican bezbojni il vise ovak da je mat boja....
Iskreno, tko zna kak bi taj motor izgledao da 2004 nisam pao i skršio ga, ali bi definitivno bio poseban, možda ne bi ovako ekstremno išao u neki styling/tuning, ali nešto bi sigurno napravio.
Novaca mi nije žao, niti jedne lipe i kada bi morao opet sve bih isto radio (premda sam jučer popušio Corsaireov USB stick od 8Gb koji mi je ispao iz džepa zato jer su mi svi podrapani na trapericama, a to sam zaboravio - ali isplatilo se, lijepo sam ugostio i pripremio predavanje od gosta predavača, vjerujem da ga svi znate - jbga, ne možeš imati ovce i novce - a ja bih motor

)
Ovaj puta je stavljen bezbojni lak (više mi se sada čak sviđa, nema pretjeranog odsjaja) - prošli puta sam ostavio samo boju tako da mi budu felge matirane, ali pošto sam ja bolestan kaj se tiče motora, polirao sam felge svako malo, i onda mi one perlice koje su u boji nakon nekog vremena izblijede, sada to više neće biti slučaj.