a kolko najvise ide taj 300? potegne prek 140?
kocnice dobre? kaj samo tocis i vozis? nema prevec petljanja oko njega? jer mi se neda prevec stalno nekaj srafati. dosta se vec nasrafljujem s ovim kaj imam:))
Moj 300ie ide 105kmh sada (nesmijem preko te brzine radi razrade motora) a koliko će ići nakon ?
Napravio sam 700km do sada i još 300km do prvog servisa i onda sljedi postepeno testiranje do krajnje brzine ali bez da se saginjem.....
Dojam; Vrlo je stabilan, prednji kotač guta neravnu cestu i nemam problema sa stabilnošču.
Amortizere zadnje sam postavio za vozača i suvozača nakon 500km i sada sam dobio još bolju stabilnost na neravnoj cesti.
Prije postavljanja amortizera na 3 razinu imao sam osjećaj da mi zadnji kraj dosta plovi, (sada odlično)
Grijanje za noge je odlična stvar a prednji oklop fenomenalno preusmjerava vjetar od mene i daje mi jeb... udobnost prilikom 2-3h vožnje.
Kočioni sustav po meni radi točno što treba.Stručnjacu su izrčunali da moji diskovi pr.260mm i zad.240mm
će raditi svoj posao (nexus se zakucava)
Trenutna potrošnja goriva je 3,2 a način vožnje je kombiniran i bez full gasa sa cca 5000-5500 okretaja.
Napravio sam 385km i zapalila mi se rezerva i uspio sam natočiti do vrha 12,23 lit.
Evo nešto informacija pa ako bilo kome pomažu u odluci za kupnju onda sretno.
Evo jedna interesantna info:
When the road takes you out of town, the qualities of the Nexus 300’s chassis reveal themselves to bring you an exciting ride that no other scooter can rival. Especially on high speed, winding roads, the smooth, progressive power of the new 300 cc engine, assisted by a precision frame and top quality chassis, gives you the sort of sensations normally only found on a performance motorcycle.
JA