piaggio grupa: piaggio, gilera, aprilia, vespa, derbi ....... što nam preostaje kao alternativa u svijetu skutera ?
yamaha, honda skuplji da li su kvalitetniji
keewey i slični jeftini korejci, kinezi... da li su prenekvalitetni 
postoji li treća neka opcija recimo cijenom slični ovoj grupi 
ima li itko nekvih iskustava sa benellijem ? ... ja samo znam za negativna iskustva s cafferacerom TNT 
Mogucnosti naravno imas koliko hoces.
Ima nekoliko razreda.
Premium
Aprilia, Yamaha, Piaggio, Gilera, Derbi, Honda
u principu ne mozes fulati, svi imaju dobru podrsku i kvalitetne skutere. Neki nude previse za novac koji pitaju.
Ekonomska klasa
Kymco, SYM, TGB, Peugeot
Ni tu ne mozes fulati, kvalitetni skuteri (osim Peugeota IMHO), KYmco uz ove iz Premium segmenta ima najbolju podrsku u RH, SYM i TGB nesto slabiju, ali svi su ovi skuteri kvalitetni, vjerojatno jednako dobri kao i premium marke, ali im fali image, i zato su znacajno jeftiniji.
Jeftilen klasa
Baotian, FYM, Sachs, Speedy, Silverstone, Leopard... puno raznih brandova, cesto ista stvar sa drugacijim naljepnicama. Za jeftin novac nude skutere, vise ili manje pouzdane, ali u ovom segmentu je kupnja dobrim dijelom kao igranje lota, mozes dobiti dobru stvar, ali lako moguce da ces dobiti i nesto sto ce te toliko frustrirati da ces prokleti dan kad si ga kupio

Keeway po imageu i kvaliteti spada u ovu jeftilen klasu, ali imaju cijenu kao skuteri iz ekonomske klase.
Benelli je u vlasnistvu KEewaya, a niti prije nisu glasili kao nesto previse kvalitetni. Svojevremeno ih je uvozila tvrka Ruting (uvboznik Honde za HR), ali su se opekli i utekli.
Naravno, ovo je samo moj stav, trudim se biti realan

vjerojatno sam nekoga i zaboravio spomenuti...