pa eto bikeri ne mogu reci da ce biti bas toliko dobro al bar znam da nece biti dlakavo....
a jel su sičanke stvarno sisate kak vele na iskonu
Naravno da jesu, tj. dođi pa vidi !!!Samo malo upozorenje : čuvajte se murije !!!
Kaj je to neki skup u Sisku?
Citat: neven choperKaj je to neki skup u Sisku? Pa kakav je to biker koji nije cuo za motorijadu u Sisku ukljucujuci utrke ubrzanja...ima vremena tek je 8 godina moto susreta u Sisku..
imal' kakav plakat ili link s vise infa o susretu?
Citat: Nightbirdimal' kakav plakat ili link s vise infa o susretu?Cuj susret ti je 10.-12.06. kao i uvijek kod Starog grada (pravo mjesto za sator,mjesta za voznju i sve nepodopstine)...nazalost ne mogu ti reci da ce biti organiziran neki jak program zahvaljujuci gradskim celnicima koji su skuzili da bi bolje bilo uloziti u nekakve Viteske igre kao ono turizam i te spike,as if turizam u propalom industrijskom gradicu...kao svirat ce Psihomodo,neki nepoznati bandovi naravno bit ce zena koje ce se skidat(njihovu kvalitetu ti nazalost ne mogu komentirat,jer eto nisam imala priliku vidjet kako izgledaju)...ali eto mi mali ljudi nadamo se da cete se pojaviti u sto vecem broju....
sada sljedeči weekend.. ja idem... tam kampiram =)))
u Sisku je uvijek do jaja susret bio,al me frka vae slavne murije da mi ne okine nekoliko kazni za alkohol kad ću ić doma...jerbo ne mogu se kontrolirat onda pa okinem CBR-a 320 kolko ide...
ma meni je murija ok inače,al ovi vai ko da su z brda sili,nisam vidio ni jednog bez kacige da se voza...
Eto mi prilike da se prisjetim Siska. Nevene R6, idemo?
a zakaj???mislim nemre nikam
Sorry decko da upad je 20 kn,ali ajd u Brodu je bio 50kn pa nam je obraz ostao koliko toliko jos i cist....
Citat: neven choperEto mi prilike da se prisjetim Siska. Nevene R6, idemo? Mogli bi skočit do siska ali moram ići do vulkanizera stavit zimske gume i nemoj da bude kao prole subote dogovor NI SLIKE NI TONA...
Citat: Neven R6Citat: neven choperEto mi prilike da se prisjetim Siska. Nevene R6, idemo? Mogli bi skočit do siska ali moram ići do vulkanizera stavit zimske gume i nemoj da bude kao prole subote dogovor NI SLIKE NI TONA... Vele da nebu kie i da bu toplije. A za prolu subotu sory, malo sam se zapio.