Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Dolje

Autor Tema: runner vx125 sa serdarevicem  (Posjeta: 7025 )

niger3001

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: gilera runner vx125
Odg: runner vx125 sa serdarevicem
« Odgovori #50 : 04. Travanj 2008, 00:27:56 »

zbog vas nekoliko takvih ljudi i imaju loše mišljenje o motoristima, imaš u gradu 5-6 budala na skuteriću koji svojom bukom probude pola grada, letaju ki kumpiri po cesti, stižu s desne strane... neznam kako je u zg, ali ode u dalmaciji oni koji stave auspuhe na skutere u većini slučajeva su mulci željni dokazivanja koji letaju po gradu i potencijalne su opasnosti u prometu... ali eto, kao što si rekao, uočljiviji jeste, pa vam se pristojni vozači uvik maknu u bandu i propuste vas  :wink:

a dobro nemres mi sada reci da ti nikada nisi se progurao na semaforu naprijed,i da uvjek stojis u koloni i cekas???mislim meni je to bar uzivancija sto nemoram cekati  u koloni i cekati na semaforu da mi se upali 3 puta crveno dok ne prodem kroz njega...kaj nije tak..
Evidentirano
niger3001

niger3001

• **
« Odgovori #51 : 04. Travanj 2008, 00:33:18 »

Za mene je svaki motor sa bučnim auspuhom glupost dok se radi cestovnoj/gradskoj vožnji
a za ovo drugo zahvalimo pristupačnim kretenima i glupim roditeljima  :shock:

jebiga svatko imas svoje misljenje i dobro,al meni je draze da me se cuje,ne samo zbog toga da me ljudi gledaju nego zato sto bas kak je ivor rekao da te cuju i pjesaci i ovi u autu..
Evidentirano
niger3001

ivan_m

• **
« Odgovori #52 : 04. Travanj 2008, 00:35:14 »

a dobro nemres mi sada reci da ti nikada nisi se progurao na semaforu naprijed,i da uvjek stojis u koloni i cekas???mislim meni je to bar uzivancija sto nemoram cekati  u koloni i cekati na semaforu da mi se upali 3 puta crveno dok ne prodem kroz njega...kaj nije tak..

ne brkaj stvari, čitaj s razumijevanjem, ja ode nisan govorija o proguravanju, nego o divljanju pojedinaca... što se tiče proguravanja mislim da je to i bit skutera  :palacgore:
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

ivan_m

• **
« Odgovori #53 : 04. Travanj 2008, 00:39:49 »

jebiga svatko imas svoje misljenje i dobro,al meni je draze da me se cuje,ne samo zbog toga da me ljudi gledaju nego zato sto bas kak je ivor rekao da te cuju i pjesaci i ovi u autu..

ako normalno voziš onda te ni netrebaju čuti, nego vidjeti... drugo je kad ti doletiš kao strijela nebeska pa te ne mogu vidjeti, nego te čuju, i to još na prepad, a većina vozača se tada uspaniči... pa ti računaj koliko ti je to pametno...
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

niger3001

• **
« Odgovori #54 : 04. Travanj 2008, 00:42:41 »

ne brkaj stvari, čitaj s razumijevanjem, ja ode nisan govorija o proguravanju, nego o divljanju pojedinaca... što se tiče proguravanja mislim da je to i bit skutera  :palacgore:

naravno ,da je to  bit motora i skutera..dobro druga stvar je kada se divlja,al dobro nemogu za nikoga nista govoriti kada i sam nekada divljam jbg nekada sam sebe ulovim i kazem si koji kurac ja radim..
Evidentirano
niger3001

exfreerider

• Vozi: ex.VXR 200 a ex.Zip 125 4T RR sada Polo TDI RR
« Odgovori #55 : 04. Travanj 2008, 01:31:50 »

Ja divljam po gradu i to mi je neopisiv gušt i uz to mi super dođe glasan spuh jer me se od brzine ni ne vidi pa da me se barem čuje :LOL:
Evidentirano
gas i slalom...

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #56 : 04. Travanj 2008, 09:41:11 »

ja kao stariji i pametniji ni ne dolazim u situacije da me vozači automobila ne primječuju
tako da mi sigurnost ovisi o niz drugih faktora - čuli oni me ili ne
ajmo reći da je očito da ne riskiram kao vi

meni skuter nije za od točke A do točke B - onaj veliki nije - đirevi od 250-300 km su mi postali rutina koja me fizički umara ali psihički odmara

stonder

• *
  • Vozi: X7
« Odgovori #57 : 04. Travanj 2008, 12:01:13 »

ovo s auspuhom sliči mi na rasprave tipa .. šta će ti pojas u autu kad recimo upadneš u rijeku ili more lakše ćeš se oslobodit ako nisi vezan : logika budala - netreba vezati pojas jer mi on samo odmaže!  :jesus:

A što je s onih ostalih 99% slučajeva kada pojas može samo pomoći čak i spasiti život?  :misli:

Tako i s ovim auspuhom, stavit ću ja auspuh da mi se ljudi sklanjaju s puta a to što riskantno vozim nema veze!  :palacgore:

Da se razumijemo ne mislim ja da svi koji imaju auspuh divljaju ali mislim da nitko nestavlja auspuh iz sigurnostnih razloga u to sam 100% uvjeren
Evidentirano

malaga

« Odgovori #58 : 04. Travanj 2008, 12:07:52 »

a cekaj ovaj zvuk bar na nesto zvuci ,dok pogledas neki nakitani skuter od 50 kubika sa rezonkom na koji to kurac zvuci vooooo voooooooo voooooooo  taj zvuk je 0 bodova ,ovo bar na neki kurac zvuci
alo majstore ne srat,nema veceg gusta nego kad se cuje nabrijani 2 STROKE, bez obzira na kubikazu, ti stim auspuhom nemozes nista dobro slozenoj 50ici tj. 70ica(ISPROBANO) :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

kiki_zg

• *
  • Vozi: m
« Odgovori #59 : 04. Travanj 2008, 13:08:53 »

cemu ova rasprava

ja mislim da su razlozi za stavljanje auspuha 1. preseravanje , da svi misle da imas neku mrcinu od motora tj. skutera
                                                           2. neki ljudi uzivaju u zvuku auspuha onog glasnije i to im pruza odredenu satisfakciju
                                                           3. zbog performansi al to se odnosi na 50ke i jace motore a na 4t nema nikakvog poboljsanja

ako nastavite raspravljati o ovom nikad necete zavrsit neko voli ovo gore navedeno a netko misli da se novci mogu bolje utrosit i tocka ova je tema o vxu 125 sa serdarevicem a ne o tome sto je bolje skut sa serijskim ili vanserijskim auspuhom
  :wink:
Evidentirano

H@k

• **
  • Vozi: Beverly 200
« Odgovori #60 : 04. Travanj 2008, 15:27:51 »

alo majstore ne srat,nema veceg gusta nego kad se cuje nabrijani 2 STROKE, bez obzira na kubikazu, ti stim auspuhom nemozes nista dobro slozenoj 50ici tj. 70ica(ISPROBANO) :palacgore: :palacgore:

to meštre :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano

H@k

• **
« Odgovori #61 : 04. Travanj 2008, 15:28:56 »

cemu ova rasprava

ja mislim da su razlozi za stavljanje auspuha 1. preseravanje , da svi misle da imas neku mrcinu od motora tj. skutera
                                                           2. neki ljudi uzivaju u zvuku auspuha onog glasnije i to im pruza odredenu satisfakciju
                                                           3. zbog performansi al to se odnosi na 50ke i jace motore a na 4t nema nikakvog poboljsanja

ako nastavite raspravljati o ovom nikad necete zavrsit neko voli ovo gore navedeno a netko misli da se novci mogu bolje utrosit i tocka ova je tema o vxu 125 sa serdarevicem a ne o tome sto je bolje skut sa serijskim ili vanserijskim auspuhom
  :wink:

Mislim da u 99% slucajeva samo ovo 1. drzi vodu :palacdolje:
Evidentirano

Cro-Rider

• *
  • Vozi: GP1 250
« Odgovori #62 : 04. Travanj 2008, 16:53:04 »

mozda i ovo drugo drzi vodu
Evidentirano

Jandro

• **
  • Vozi: Gileru Runner VX
« Odgovori #63 : 04. Travanj 2008, 17:32:32 »

mozda i ovo drugo drzi vodu
http://www.youtube.com/watch?v=_5CL5UpHINs

naravno, to drugo
ja sam auspuh stavio na svog iz tog razloga šta mi je zvuk preljep i kad nisam imao skuter kad god bi ćuo jednog lika s vx-om s auspuhom bio sam sretan ko mala beba i jedva sam dočeko da ga stavim na svog i da prvo dobijem skuter
a nikakva preserancija s njim nije, ima i takvih, al ja auspuh na svom motoru imam zbog sebe
i opet šta im vrijedi šta se ćuje, a nejde
Evidentirano
4T powaaa

Jandro

• **
« Odgovori #64 : 04. Travanj 2008, 17:36:11 »

ajd da pitam odmah, jel tko dao radit na skuteru auspuh sa granom komplet???
jel su šta bolje performanse??
izgled grane??
ako ima tko slike kakve? može i na motoru, nemora bit skuter
Evidentirano
4T powaaa

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #65 : 04. Travanj 2008, 18:36:32 »

a cekaj ovaj zvuk bar na nesto zvuci ,dok pogledas neki nakitani skuter od 50 kubika sa rezonkom na koji to kurac zvuci vooooo voooooooo voooooooo  taj zvuk je 0 bodova ,ovo bar na neki kurac zvuci

mozda tebi... ja dfaleko vise volim pravi 2t nafrkani zvvuk nego fake power zvuk sa 4t 125ica... smatram da je GLUPO pokusavati napraviti da ti vozilo izgleda ko nesto sto zapravonije...
jednako ko ono kad aneko u obicni benzinac metne onaj zvučnik mali sa e baya da kod stiskanja kvacila ima zvuk blow off ventila.. KATA JEBENA STROFA
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

H@k

• **
« Odgovori #66 : 04. Travanj 2008, 18:39:36 »

Meni osobno nema nista lipse nego cut 2 takt motor da se vrti :jesus:
Evidentirano

Jandro

• **
« Odgovori #67 : 04. Travanj 2008, 18:52:14 »

onda vi 2t frikovi nemate šta radit u ovoj temi  :jesus:
Evidentirano
4T powaaa

damir_zgb

« Odgovori #68 : 04. Travanj 2008, 19:00:58 »

meni osobno lijepse zvuci 4t...
Evidentirano
Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu

niger3001

• **
« Odgovori #69 : 04. Travanj 2008, 20:09:45 »

mozda tebi... ja dfaleko vise volim pravi 2t nafrkani zvvuk nego fake power zvuk sa 4t 125ica... smatram da je GLUPO pokusavati napraviti da ti vozilo izgleda ko nesto sto zapravonije...
jednako ko ono kad aneko u obicni benzinac metne onaj zvučnik mali sa e baya da kod stiskanja kvacila ima zvuk blow off ventila.. KATA JEBENA STROFA

a po cemu je to molim te lijepo fake power zvuk  onda je po tome i tvoj 2t isto fake zvuk ak si stavljo auspuh ,nekuzim kaj si htio reci,zvuk je od moga motora i nije od nitijedog drugoga motora pa prema tome cuje se kak se cuje  i meni se ljepo cuje,i sigurno mi se bolje cuje neg 2t
Evidentirano
niger3001

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #70 : 04. Travanj 2008, 20:15:22 »

a po cemu je to molim te lijepo fake power zvuk  onda je po tome i tvoj 2t isto fake zvuk ak si stavljo auspuh ,nekuzim kaj si htio reci,zvuk je od moga motora i nije od nitijedog drugoga motora pa prema tome cuje se kak se cuje  i meni se ljepo cuje,i sigurno mi se bolje cuje neg 2t

ne neg imas jedan cilindar sa direktnom cijevi otraga... kak bi ti bilo da ja tak na svoje poslozim  :LOL:

pa leteli bi skuteri iza ko papiri na buri =)

oprosti mali meni je premmjesno da se nes cuje preko 100 db a nejde ni 100 kmh i jos se vrti na 5000 okretaja...

to je onak.. ne znam.... da...

inace ja imam prilicno specifične 2t maxi skutere i specifične 4t velke zverke...
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #71 : 04. Travanj 2008, 20:16:39 »

Meni osobno nema nista lipse nego cut 2 takt motor da se vrti :jesus:

e to to....

ono po grobniku se čećem is a satze čuješ ove japance... drundaju i to..vise nis exra..onda neki talijan proleti pa načiliš uši na 2 4t cilindra.. ali onda se rs 250 zacvika kroz zavoj  DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING DIRIN DING!!! AAAAAA NAJEŽIM SE SAV =)   JOŠ AK STOJIM TAM U DVOJCI PA ULOVIM MIRIS FULL SYNT ULJA  :LOL:
Evidentirano

H@k

• **
« Odgovori #72 : 04. Travanj 2008, 20:19:31 »

ne neg imas jedan cilindar sa direktnom cijevi otraga... kak bi ti bilo da ja tak na svoje poslozim  :LOL:

oprosti mali meni je premmjesno da se nes cuje preko 100 db a nejde ni 100 kmh i jos se vrti na 5000 okretaja...

inace ja imam prilicno specifične 2t maxi skutere i specifične 4t velke zverke...

A dobro i 2 takt se cuju preko 100db ali za razliku od 4 takt to se cuje snaga... :LOL: :jesus:
Evidentirano

niger3001

• **
« Odgovori #73 : 04. Travanj 2008, 20:21:24 »

pa slobodno si ti napravi kaj ,a tebi smeta ak se cuje a meni nesmeta ko i mnogima ovdje jebiga ,a druga stvar ide mi motor preko 100,evo maloprije sam se vozio ,sa dvojicom je isao 113kmh a poslije toga sam 120 mozda bi i vise al mi je auto bio ipred mene al ga nisam mogao prestici jer mi je isla kolona sa druge strane al evo 120 i da laze 5  evo ide 115 i za tvoju inf ne vrti se na 5000 okretaja neg je pri max brzini na 9400okretaja +-
Evidentirano
niger3001

niger3001

• **
« Odgovori #74 : 04. Travanj 2008, 20:23:32 »

a da a nije ti smjesno da se 50ccm-a  koji ide 90 -100 cuje 150db  ,i to nije fake power zvuk  ipak on ima 5konja jebiga
Evidentirano
niger3001
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Gore

Stranica je generirana za 0.16 sekundi uz 15 upita.