reci mi za xjr 1300-dimenzija 180/55 zr17 koje imaš u ponudi i koje su cijene?(stranica vam nefunkcionira baš,pa mi se neda tražit po njoj).
Dosta težak motor i ako se voziš normalno prije bih preporučio neku Sport -Touring gumu.
Tu ti mogu ponuditi
Bridgestone BT-021 1108,49 dostupna na lageru
Michelin Pilot Road 2 1263,72 dostupna na lageru
Dunlop Rodasmart 1030,01 dostupna na lageru
Pirelli Diablo Strada 1225,85 dostupna za nekoliko dana
Nisi mi rekao koja ti je prednja guma.

Poželjno je da su prednja i zadnja ista, ali ako se već kombinira, preporuka je da naprijed i zada budu gume iste namijene i konstrukcije
Ako ti je naprijed Sport guma, onda bi ti preporučio da takvu staviš i nazad
Michelin Pilot Power 1196,80 dostupna na lageru
Bridgestone BT-016 1162,98 dostupna drugi tjedan
Dunlop Qualifier 1010,00 dostupna na lageru
Pirelli Diablo 1369,33 dostupna za nekoliko dana
Sve navedene cijene su sa Pdv-om i vrijede isključivo za plaćanje gotovinom ili virmanom. Za ostale vrste plaćanja kao što su kartice, cijena se uvećava za 5%. Besplatna dostava bez obzira na način plaćanja.
Vezano za stranicu i funkcionalnost. Sama stranica je u povojima i tokom zime će biti napravljena kako treba, sa novim dizajnom i puno više informacija. A što se tiče web shopa, skratili mi život za pet godina, uzeli novce, rekli nema problema sve čemo riješit, i već mjesec dana me vuku za nos. Trebaju napraviti nekoliko promjena, ali nikako da krenu.
Stavite komentare, ali ne tipa nije funkcionalna, nego točno šta vam najviše smeta i potrudićemo se maksimalno da sve šta se može ispravimo