Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 152   Dolje

Autor Tema: MotoBox - www.motogume.hr  (Posjeta: 194282 )

bimba

• Spol: Muški
  • Vozi: CBF 1000
Odg: MotoBox - www.motogume.hr
« Odgovori #25 : 23. Svibanj 2008, 09:15:31 »

Napokon je gotov pretraživač, tako da bi vam sada trebalo biti lakše pronaći odgovarajuću gumu i dimenziju.

DrBasta

• **
  • Vozi: CBR 600RR 07
« Odgovori #26 : 23. Svibanj 2008, 22:41:40 »

Samo da se kratko ubacim... kao zadovoljan kupac  :palacgore:

Nazvao MotoBox u srijedu; kratak&kulturan razgovor i saznajem da je set prednja/zadnja BT-016 jeftiniji za 100 i nest sitno kuna nego sto pise na siteu; dobio za 15 min ponudu na mail; uplatio preko net-bankinga i danas ujutro (petak) stigle gume :)
Eh, da cetvrtak nije bio praznik...  :mrgreen:
Evidentirano
- 1337 -
-------------------------------------
http://www.youtube.com/user/DrBasta - Disco inferno! - Motardz on ze road!

ducalfist

• *
  • Vozi: VFR
« Odgovori #27 : 24. Svibanj 2008, 22:20:43 »

Samo da se kratko ubacim... kao zadovoljan kupac  :palacgore:

Nazvao MotoBox u srijedu; kratak&kulturan razgovor i saznajem da je set prednja/zadnja BT-016 jeftiniji za 100 i nest sitno kuna nego sto pise na siteu; dobio za 15 min ponudu na mail; uplatio preko net-bankinga i danas ujutro (petak) stigle gume :)
Eh, da cetvrtak nije bio praznik...  :mrgreen:

I ja sam ih nedavno uzeo, ali još nisam montirao. Ajd podijeli dojmove kad ih probaš...  :palacgore:
Evidentirano

m69

• *
  • Vozi: CBR 600 RR
« Odgovori #28 : 28. Svibanj 2008, 18:57:48 »

ajd javi kak se ponaša bt 16 na hondi i ja trebam uskoro mjenjat a u dilemi sam između njih i conti sport attack
Evidentirano

DrBasta

• **
  • Vozi: CBR 600RR 07
« Odgovori #29 : 28. Svibanj 2008, 21:57:38 »

KK, sutra ce biti na pili pa javim :)
Evidentirano
- 1337 -
-------------------------------------
http://www.youtube.com/user/DrBasta - Disco inferno! - Motardz on ze road!

francek

• *
  • Vozi: GSX 1400
« Odgovori #30 : 05. Lipanj 2008, 20:48:01 »

Rijetko se nađe netko u Hrvatskoj koga se treba pohvaliti za dobro odrađen posao, ali dečki iz Motoboxa definitivno to zaslužuju :D Naručio sam u nedjelju (01.06.) Bridgestone BT021 za suzu preko weba na www.motogume.hr . U utorak su stigle, ali BT016. Nazvao sam poslovnicu i odmah su sve riješili te ih ovom prilikom želim pohvaliti. Naime, super brzi su, vrlo profesionalni i pristojni, što je pravo osvježenje za mene naviknutog na balkanski režim rada, vrlo raširen kod nas. No, vratimo se na temu ....  Odmah su poslali novi set guma (bez da prvo ja vratim njima prvi set guma BT016) i danas su već stigle  BT021 8) Svaka čast, rijetko kad me netko tako ugodno iznenadi  :palacgore:  :palacgore: Sve pohvale  :D
Evidentirano

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #31 : 05. Lipanj 2008, 21:20:02 »

Rijetko se nađe netko u Hrvatskoj koga se treba pohvaliti za dobro odrađen posao, ali dečki iz Motoboxa definitivno to zaslužuju :D Naručio sam u nedjelju (01.06.) Bridgestone BT021 za suzu preko weba na www.motogume.hr . U utorak su stigle, ali BT016. Nazvao sam poslovnicu i odmah su sve riješili te ih ovom prilikom želim pohvaliti. Naime, super brzi su, vrlo profesionalni i pristojni, što je pravo osvježenje za mene naviknutog na balkanski režim rada, vrlo raširen kod nas. No, vratimo se na temu ....  Odmah su poslali novi set guma (bez da prvo ja vratim njima prvi set guma BT016) i danas su već stigle  BT021 8) Svaka čast, rijetko kad me netko tako ugodno iznenadi  :palacgore:  :palacgore: Sve pohvale  :D

Pa dobro sto ne zadrža 016 :mrgreen:
Evidentirano
Hard Extreme
Heroj ulice http://www.youtube.com/watch?v=vwyN_pU2FXc
Sad mu kvacilo radi; PIĆKA

megaso43

• *
  • Vozi: Z750 SSSSSSS
« Odgovori #32 : 05. Lipanj 2008, 22:42:51 »

Eto da i ja pohvalim motobox, narucio gume u cetvrtak ujutro, platio preko firme i u petak su gume bile kod mene,na njima spakiran r1 racun... :)

gume su Bt016 i fantazija su :)

uglavnom decki palac gore, da su svi tolko brzi i usluzni nebi nam bilo kraja :)

Evidentirano

ducalfist

• *
  • Vozi: VFR
« Odgovori #33 : 06. Lipanj 2008, 12:23:02 »

Baš?!  :misli:  :mrgreen:
Evidentirano

bimba

« Odgovori #34 : 06. Lipanj 2008, 13:46:25 »

francek

• *
« Odgovori #35 : 06. Lipanj 2008, 19:30:17 »

I čovjeka prevariti zato što je bio fer i pošten ??? :shock:
Evidentirano

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #36 : 06. Lipanj 2008, 20:46:36 »

I čovjeka prevariti zato što je bio fer i pošten ??? :shock:

U sunce zarko pa ne tako da zadrzi 016 :LOL: posteno covjeku da plati :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Hard Extreme
Heroj ulice http://www.youtube.com/watch?v=vwyN_pU2FXc
Sad mu kvacilo radi; PIĆKA

megaso43

• *
  • Vozi: Z750 SSSSSSS
« Odgovori #37 : 06. Lipanj 2008, 21:29:14 »

U sunce zarko pa ne tako da zadrzi 016 :LOL: posteno covjeku da plati :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

ili da posteno presuti :)
Evidentirano

francek

• *
« Odgovori #38 : 07. Lipanj 2008, 15:21:15 »

Eh, ja sam za putovanja na duže staze i zato mi ne smiju gume biti gotove za par tisuća km. Bt020 su mi trajale 15000, a od ovih očekujem više i bolji grip po kiši i zavojčićima  8) . Tako da mi BT016 nisu u križaljci  :wink:
Evidentirano

Frgich

• Vozi: V Strom 1000 DL K6
« Odgovori #39 : 18. Lipanj 2008, 18:49:02 »

:mrgreen: jos jedan zadovoljan kupac. Decki su jako profesionalni, brzi, nemam nikakovih primjedbi. Gume narucene(Anakee), placene, poslana uplata na fax i gume poslane iduci dan odmah za ZG.

Kao sto su ljudi vec gore pisali, jako rijetko(sto je zalosno) da se netko kod nas trudi oko kupca i sve bude kako je i receno, za pohvalu i buducu suradnju  :palacgore:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

bimba

« Odgovori #40 : 19. Srpanj 2008, 12:04:28 »

Prvo hvala na pohvalama. Trudimo se maksimalno da sve bude kako treba odrađeno, na obostrano zadovoljstvo :palacgore:

Malo novosti. Proširili smo ponudu po pitanju guma, i to na dvije nove marke. Prva je Metzeler, o kojem ne treba puno govoriti. Za sada su u ponudi na webshopu, ubačeni samo setovi po posebnim cijenama, a kompletni asortiman se ubacuje.

Druga novost u ponudi je Shinko. Japanska kompanija sa pogonima u Koreji. U ponudi su gume za sve vrste motora, a karakterizira ih izrazito povoljna cijena. Dakle, za one koje iz određenih razloga, zanima samo šta povoljnija cijena novih guma, veoma logičan izbor.

U ponudu smo također uvrstili lance i lančanike marke DiD, uz jednu napomenu. Zbog veličine asortimana, te bezbroj mogućih kombinacija, skoro je nemoguće ubaciti sve artikle i cijene u web shop. Iz tog razloga, sve informacije o cijenama i rokovima isporuke, dostupne su na upit putem e-maila ili telefona.

Sada malo samokritike. Pošto se počelo sa radom tek ove godine, i zbog nedostatka vremena, bilo je manjih problema sa funkcionalnošću stranice, samim dizajnom. Osim toga, za ubaciti sve artikle, ( cijene, slike, dimenzije), treba starhovito puno vremena, tako da kompletna ponuda nije dostupna, ali se sve informacije mogu dobiti putem e-maila ili telefona. Zato Vas molimo za strpljenje, a s naše strane obećajemo da ćemo tokom zime, ispraviti sve nedostatke, ubaciti kompletni asortiman, poraditi na funkcionalnosti. Također ćemo unaprijediti početnu stranicu sa tematikom moto guma, na kojoj će Vam biti dostupno još više informacija. :palacgore:

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #41 : 24. Srpanj 2008, 18:45:37 »

još jedan zadovoljan kupac :palacgore:
profesionalnost,uslužnost..nemam riječi...sve 5 :wink:
pilot road 2 :palacgore:
« Zadnja izmjena: 24. Srpanj 2008, 19:04:57 oracle »
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: heroe for Busa riders
« Odgovori #42 : 24. Srpanj 2008, 18:52:36 »

i još jedan zadovoljan kupac...
a BT 16  :palacgore:
Evidentirano

Može,mijenjao bi hondu za suzuki

Bruno_rv

• **
  • Vozi: trenutno šlape
« Odgovori #43 : 24. Srpanj 2008, 22:33:17 »

evo samo da nesto pitam.

koliko su  bt 016 bolje od bt002 race za cestu? ili od bt racing izrezane slick? mozda je netko probao pa da vidim. zadovoljan sam sa ovim izrezanim slickovima ali se po sredini mrvicu jace trose pa me zanima da li bt016 drzi isto ili bolje a da se ne trose brzo ko ove racing............
Evidentirano

bimba

« Odgovori #44 : 25. Srpanj 2008, 11:56:14 »

evo samo da nesto pitam.

koliko su  bt 016 bolje od bt002 race za cestu? ili od bt racing izrezane slick? mozda je netko probao pa da vidim. zadovoljan sam sa ovim izrezanim slickovima ali se po sredini mrvicu jace trose pa me zanima da li bt016 drzi isto ili bolje a da se ne trose brzo ko ove racing............

Vezano za slickove i upotrebu na cesti, ne bih htio puno komentirati, jer sam izrazit protivnik toga. Razlozi nisu ti šta se zbog toga ne kupuju nove gume :mrgreen:, nego iz sigurnosnih razloga, i već sam napisao par postova vezano za tu temu na forumu, pa se neću ponavljati. Kako ti se troše, dosta ovisi o smjesi, a osim toga to su gume napravljene da se voze po zavojima :wink:

Razlike između BT-016 i BT-002 Racing Street su dosta male. Vezano za grip na suhome, BT-002 RS je u maloj prednosti, ali skoro zanemarivo. BT-016 je u nešto većoj prednosti na mokrome. Najveća razlika je u profilu gume, pa samim tim u dinamičkom ponašanju same gume u vožnji. BT-002 RS je po profilu čista race guma, izrazito oštra, pa je u odnosu na BT-016, puno voznija po zavojima ( brža, preciznija), ali je zato nestabilnija na pravcu. Zbog profila ima nešto veću kontaktnu površinu u zavoju, i iz tog razloga nešto mrvicu bolje drži od BT-016.

Vezano za potrošnju. Ako sa slickovima napraviš 2000 km, sa RS ćeš napraviti cca 3500, a sa BT-016 oko 5000 km. Gledajući cijenu novih, ugrubo računica ti izgleda kod slickova cca 1,15 kn/km, BT-002 RS 0,62 kn/km, a BT-016  0,40 kn/km.

VOPA

• **
  • Vozi: Duke 3
« Odgovori #45 : 25. Srpanj 2008, 14:44:12 »

Hajde molim te reci nešto o BT-090, usporedba sa BT-016 i da li je po tvom to dobar izbor za KTM Duke? Na Bridgestone stranici je vrlo štur opis te gume, uglavnom na pominju da je za srednje teške motore a negdje na forumu sam pročitao da navodno dobro drži.
Evidentirano

bimba

« Odgovori #46 : 25. Srpanj 2008, 15:28:29 »

Hajde molim te reci nešto o BT-090, usporedba sa BT-016 i da li je po tvom to dobar izbor za KTM Duke? Na Bridgestone stranici je vrlo štur opis te gume, uglavnom na pominju da je za srednje teške motore a negdje na forumu sam pročitao da navodno dobro drži.

Za tvoj motor puno bolja varijanta od BT-016, pod uvjetom da voziš motor na način za koji je i napravljen. BT-016 je guma za cestovne sportske motore, i konstrukcijski je i napravljena tako. BT-090 je u stvari polu-race guma, odnosno supermoto varijanta BT-002RS. Za primjer prva ugradnja na KTM SM690. Gume namijenjene za supermoto su puno " brže" od normalnih guma, odnosno puno prije regairaju na promjene smjera kako volanom tako i tijelom. Zato neki imaju problema kad recimo pređu sa Qualifiera, 014/016, Pilot Power i slično, na gume tipa 090, Mutant itd. Motor se puno drukčije ponaša, puno prije reagira, i traži određenu vrstu privikavanja. Za one koji Supermoto voze na način kako je i predviđeno, ogroman napredak, ali za ostale dosta problematično.

U odnosu na BT-016, 090 puno bolji izbor i bolje će ti držat, i nešto mrvicu duže trajat.Ne iz razloga šta su bolje, nego su jednostavno namijenski rađene za supermoto, te samim time više odgovaraju njegovom karakteru i ciklistici.

Bruno_rv

• **
  • Vozi: trenutno šlape
« Odgovori #47 : 25. Srpanj 2008, 16:16:19 »

Vezano za slickove i upotrebu na cesti, ne bih htio puno komentirati, jer sam izrazit protivnik toga. Razlozi nisu ti šta se zbog toga ne kupuju nove gume :mrgreen:, nego iz sigurnosnih razloga, i već sam napisao par postova vezano za tu temu na forumu, pa se neću ponavljati. Kako ti se troše, dosta ovisi o smjesi, a osim toga to su gume napravljene da se voze po zavojima :wink:

Razlike između BT-016 i BT-002 Racing Street su dosta male. Vezano za grip na suhome, BT-002 RS je u maloj prednosti, ali skoro zanemarivo. BT-016 je u nešto većoj prednosti na mokrome. Najveća razlika je u profilu gume, pa samim tim u dinamičkom ponašanju same gume u vožnji. BT-002 RS je po profilu čista race guma, izrazito oštra, pa je u odnosu na BT-016, puno voznija po zavojima ( brža, preciznija), ali je zato nestabilnija na pravcu. Zbog profila ima nešto veću kontaktnu površinu u zavoju, i iz tog razloga nešto mrvicu bolje drži od BT-016.

Vezano za potrošnju. Ako sa slickovima napraviš 2000 km, sa RS ćeš napraviti cca 3500, a sa BT-016 oko 5000 km. Gledajući cijenu novih, ugrubo računica ti izgleda kod slickova cca 1,15 kn/km, BT-002 RS 0,62 kn/km, a BT-016  0,40 kn/km.

Objasnjenj vrijedno dobre vecere  :palacgore: . Hvala  :palacgore:
Evidentirano

cika KURE

• **
  • Vozi: Aprilia strada 650
« Odgovori #48 : 25. Srpanj 2008, 16:29:37 »

bimba!.....trebam nove gume za pegaso stradu......šta preporučaš? :palacgore:
Evidentirano

bimba

« Odgovori #49 : 25. Srpanj 2008, 16:50:02 »

bimba!.....trebam nove gume za pegaso stradu......šta preporučaš? :palacgore:

Moraću počet naplaćivat savjete :mrgreen:. Šta je sad na motoru i kakvi su ti dojmovi :misli:

Kad dobijem odgovor, dobićeš i preporuku :palacgore:
 Str: 1 [2] 3 4 ... 152   Gore

Stranica je generirana za 0.163 sekundi uz 16 upita.