Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 152   Dolje

Autor Tema: MotoBox - www.motogume.hr  (Posjeta: 194348 )

MOONSHIELD

• Spol: Muški
  • Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
Odg: MotoBox - www.motogume.hr
« Odgovori #2275 : 21. Srpanj 2010, 07:18:23 »

ja sam sa SS zadovoljan, iako nisam nešto siguran da ću napraviti više od 6-7 tkm sa svojim stilom vožnje i s ovim motorom :misli: a u tom slučaju sigurno neću kriviti gumu jer znam da bude do mene i motora..
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

flores

• **
  • Vozi: CBR600RR '08
« Odgovori #2276 : 21. Srpanj 2010, 08:53:51 »

e sad ovo za stazu je mozda najbitnije za pricu ... kako se je na stazi vozilo ... a tu se da o tome nasiroko i dugacko

a autoput ... na 130 i ne dere gumu bas   :mrgreen:

a sto se tice ovog "duplog" ...  sjecam se da je bio neko pisao da je sa pp napravio na r6 15000km ... a ta ista guma na nekom jednocilindrasu se pojede za 5-6 000 km , a da se opet ne ide u ekstreme ...  tak da se opet svodi ono oko onog prvog ... isti vozac , isti motor ... pa da vidimo kome felge , kome kotaci  :mrgreen:

što se tiče staze, radi se o euroringu kraj budimpeste, nista posebno, tehnicki zahtjevna ali ne jede gumu previse, imas ranije sliku gume kako je izgledala na stazi, to je ista ta... (page 81, http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,95894.msg2713794.html#msg2713794),
a na autocesti je vozeno izmedju 160-180 konstantno, i to dosta autoceste, znaci nismo od onih koji puse pljuge dok se voze :)

frend je isto stavio ss na super dukea i zadovoljan je, potrosnja gume je nesto veca ali sasvim normalno za takav motor.
Evidentirano
Nobody expects the spanish inquisition

ktm08

• **
  • Vozi: KTM SD
« Odgovori #2277 : 21. Srpanj 2010, 10:31:43 »

1500km nakon što je odbačena na Grobniku.Kupio za 300,00kn.(sportmax GP)

Evidentirano
Bitno je trajati!

Jana od Virovitice

• **
  • Vozi: XJR 1300,Tomos 15 slc 1981
« Odgovori #2278 : 22. Srpanj 2010, 18:28:49 »

Obuo sam SMC-u SPORTSMART i ok je za po ravnom jer se ništa ne troši,napravio sam cca 200km s njom a nisu joj ni iglice popadale,u zavojima gdje nije hrapav asvalt bježi na svako otvaranje gasa 3 ili 4 brzinom,nije mi se baš pokazala nešto ultra ljepljiva,probao sam se nagnuti malo po malo sve više kako sam jučer sa friško montiranom išao iz zg i šta reči ide sve je ok ali sve je to nekako rezervirano i u odjelu.
Mišljenja sam da je guma ok i ništa posebno,onako srednja među istima...za put je ok i kilometraža bude sigurno 5000km sa zadnjom ali da uljeva neko povjerenje kad fuzeri pipkaju asvalt,NE...

Isto tako probao sam na jednom motoru power pure,očaj božji,isto kao i PP2ct....

Jedino što valja od michelina jest power One i to je definitivno žvaka žvaka.

Kad naprave gumu koja ima 4 cm u širinu touring smjese a bokove ful mekane kao p one imaju mene za stalnog kupca,ono da ide 3-4 iljade ali da se smije ušima dirat zavoj,to je meni posao a ovo sve drugo miriši na to ali nije...

E i ovo mi je zadnji put da kupujem gumu koja je pobjedila na testu,hebem ti subjektivne testove....
Evidentirano
Svi motori su dobri,nema lošeg ima samo dobar i bolji,OSIM KINEZA.

bimba

• Vozi: CBF 1000
« Odgovori #2279 : 22. Srpanj 2010, 19:56:56 »

Ovako ja imam novu tezu koju zastupam, a nakon par zaljenja korisnika :?

PP je izuzetna, ali zbilja nakon par tisuca km pocne kliziti :shock: :shock: :shock: Metzeler M3 nikakav problem :palacgore:

016 pouzdana do kraja :palacgore:

Ja ti o tome mogu kazati sljedeće. Odradio sam 8000 km na Pilotu Power , a sada sam na Power Puru. I meni su se određeni žalili na to da im Pilot Power nakon nekog vremena više ne drži kako treba, i iz direktnog iskustva ti mogu reći sljedeće. Mislim da je tu jedini razlog i uzrok problema sljedeći. krivi, odnosno premali pritisak. Michelin radi lagane i dosta " fleksibilne karkase i zbog toga je lagan i upravljiv u vožnji. Međutim, gume takve konstrukcije ne podnose nizak pritisak i to se odmah odrazi u vožnji. Pogotovo Power Pure. Meni pritisak padne za 0,2 i to se iz divote pretvori u horor da se ne može vozit.

Ja sam možda subjektivan kada je PP u pitanju :mrgreen:, ali vjerujem u ovo gore navedeno :palacgore:

bimba

« Odgovori #2280 : 22. Srpanj 2010, 20:11:05 »

Baš sam htio pitati bimba nešto.
Znači nekako po sadašnjoj logici stvari, a i kako sve funkcionira inače, a tako i gume naravno, teško je naći neki kompromis. Do sada se uglavnom sprdalo sa ekipom kada dođe na forum i traži neku sport gumu koja super drži ali on bi i da traje 15 tkm. Sada ispada da je SS skoro pa takva guma, jel ustvari je neki vrh cestovne sportske gume, ili racing street ( :misli: ), znači guma koja bi trebala stvarno držati, a i ta Ntec tehnologija koja dopušta niže tlakove za ganjanje i rekreativne izlete na stazu. :)
I sad ja čekam kakva je to patka, jel vidim da očito traje i traje, a po svemu bi trebala i jako dobro držati i sada sam malo zbunjen.  :mrgreen:
Mislim očito je tehnologija otišla dalje jel i Pure navodno treba preći više nego PP ako sam dobro shvatio.
Mislim sve do sada o tim novim gumama sam pročitao, ali jel ima neki naknadni komentar, recimo sada, nakon nekog vremena?

Šta se tiče nove generacije ( Sportsmart, Power Pure, M5 Interact, Diablo Rosso Corsa... itd ), kada govorimo o potrošnji, naznake su dobre i obečavajuće, ali je po meni prerano govoriti. Mislim da će prvi relevantni pokazatelji biti kada se gume potroše do kraja. Tada im potrošnju treba usporediti sa gumama koje su prije bile na motoru. Dakle, kada se usporede sa kilometražom prijašnjih guma, u istim uvjetima, isti vozać i motor, onda bi to mogao biti već pokazatelj kojem se može vjerovat. :palacgore:

maxo

• **
  • Vozi: R6 limited
« Odgovori #2281 : 22. Srpanj 2010, 20:23:18 »

Mene zanima ako je netko probao conti race attack? Sada imam conti sport attack a prije toga sam vozio na pirelli diablo corsa 3 i obadvije su mi se pokazale kao odlične gume a pirellijeva supercorsa mi je bila vrhunska po ljeti ali po zimi mi je lošija od ove druge dvije navedene. Sada ne znam šta bi stavio sljedeće :? jer mi se čini da bi najbolje bilo imati 2 seta guma i mijenjati ih prema vremenu :cigle:
Evidentirano
Svi mi griješimo. Neki više,neki stalno.

http://www.youtube.com/watch?v=wS8xpXxpaBE

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #2282 : 22. Srpanj 2010, 21:12:22 »

Kad naprave gumu koja ima 4 cm u širinu touring smjese a bokove ful mekane kao p one imaju mene za stalnog kupca,ono da ide 3-4 iljade ali da se smije ušima dirat zavoj,to je meni posao a ovo sve drugo miriši na to ali nije...

E i ovo mi je zadnji put da kupujem gumu koja je pobjedila na testu,hebem ti subjektivne testove....

Pirelli brca, Pirelli!  :mrgreen:
Evidentirano
Opinions of wear, feel, feedback, grip, life will vary as much as the variables of rider, rider weight, skill, experience, personal preferences, road surface, temperature, weather, bike, suspension settings, power, how hard/fast the rider goes, load and something as simple as tyre pressure...

Romaner6

• **
  • Vozi: kawasaki er-6
« Odgovori #2283 : 22. Srpanj 2010, 23:04:19 »

Moj komentar na Michelin PP1 je u temi http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,82892.msg2797334.html#msg2797334 , ima i slika kak zadnja izgleda na kraju. Cisto sam zadovoljan odnosom trajanja, cijene i sigurnosti u svim uvjetima. Kupil sam novu al 2CT, dvokomponentnu i ak sam dobro skuzil srednji sloj je ista smjesa ko i na PP 1, dok su rubovi od nesto mekse smjese. Do sad s PP 2CT imam cca 300 km i ne vidim neku razliku, sve super!
Evidentirano
http://www.neandertal-bikers.hr/
JA mogu ispod 2 sec do 100 i mogu to dokazati, samo kaj to kosta!

MOONSHIELD

• Vozi: s puknutim blokom i greškom na geometriji vilica
« Odgovori #2284 : 23. Srpanj 2010, 10:50:44 »

Obuo sam SMC-u SPORTSMART i ok je za po ravnom jer se ništa ne troši,napravio sam cca 200km s njom a nisu joj ni iglice popadale,u zavojima gdje nije hrapav asvalt bježi na svako otvaranje gasa 3 ili 4 brzinom,nije mi se baš pokazala nešto ultra ljepljiva,probao sam se nagnuti malo po malo sve više kako sam jučer sa friško montiranom išao iz zg i šta reči ide sve je ok ali sve je to nekako rezervirano i u odjelu.
Mišljenja sam da je guma ok i ništa posebno,onako srednja među istima...za put je ok i kilometraža bude sigurno 5000km sa zadnjom ali da uljeva neko povjerenje kad fuzeri pipkaju asvalt,NE...

Isto tako probao sam na jednom motoru power pure,očaj božji,isto kao i PP2ct....

Jedino što valja od michelina jest power One i to je definitivno žvaka žvaka.

koji si ti lick :LOL:
okani si više tih hypersport guma, već si i sam mogao zaključiti da to nije za tebe i kupuj samo RS ili R i amen  :mrgreen:
Evidentirano
MK 1. POSJETA GROBNIKU

igopola

• **
« Odgovori #2285 : 23. Srpanj 2010, 12:24:44 »

1500km nakon što je odbačena na Grobniku.Kupio za 300,00kn.(sportmax GP)

na kojem tlaku je pumpas za po cesti
Evidentirano

ktm08

• **
  • Vozi: KTM SD
« Odgovori #2286 : 23. Srpanj 2010, 14:01:36 »

2,2
Evidentirano
Bitno je trajati!

bimba

« Odgovori #2287 : 29. Srpanj 2010, 20:43:47 »

Mene zanima ako je netko probao conti race attack? Sada imam conti sport attack a prije toga sam vozio na pirelli diablo corsa 3 i obadvije su mi se pokazale kao odlične gume a pirellijeva supercorsa mi je bila vrhunska po ljeti ali po zimi mi je lošija od ove druge dvije navedene. Sada ne znam šta bi stavio sljedeće :? jer mi se čini da bi najbolje bilo imati 2 seta guma i mijenjati ih prema vremenu :cigle:

Jana od Virovitice ti ih je vozio na SM-u 990, koliko se sjećam same pohvale, uz dvi opaske. Prednja guma dosta nervozna i drugo dosta teško održava radnu temperaturu. Znaći čim padne ritam , hladi se i opet treba malo življe vožnje da je podigne i vrati se na staro. Sve ostalo vrhunski.

maxis

• *
  • Vozi: KTM 950 SM , SUZUKI LTZ 400 (quad)
« Odgovori #2288 : 31. Srpanj 2010, 00:44:22 »

Moj conti sport attack na sm 950 od poćetka dobar osjećaj sigurnosti. Sada imaju cca 400 km.
Prvih dana mi je treso prednji kraj na 160 mislio sam nije dobro izbalansiran. Onda sam se konzultiro sa Janom i MMS-om pa sam spustio zad. amortizer malo na opruzi i ispustio prednju na 1.8 a zadnju na 2.0 (tvornićki 2.2 obe i 2.4 zad.sa suvozaćem ili za put )
Rezultat pred. kraj miran i poslje 180 ! Poslje mi se ćinilo da se pred guma malo drulja na 1.8 pa sam je stavio na 2.0 , mislim da je bilo presudno spuštanje zadnjeg kraja .
Imao sam i kišno iskustvo i sve OK . Uglavnom s nojim skromnim iskustvom mogu reći da je conti super i da je bolji od orginalnih pirelki što su bile prva ugradnja i ja zadovoljan .
Evidentirano
BIG SM
Moto-Sport Osijek

sonny

• **
  • Vozi: Malo bijelo čudovište
« Odgovori #2289 : 31. Srpanj 2010, 00:57:37 »

Moj conti sport attack na sm 950 od poćetka dobar osjećaj sigurnosti. Sada imaju cca 400 km.
Prvih dana mi je treso prednji kraj na 160 mislio sam nije dobro izbalansiran. Onda sam se konzultiro sa Janom i MMS-om pa sam spustio zad. amortizer malo na opruzi i ispustio prednju na 1.8 a zadnju na 2.0 (tvornićki 2.2 obe i 2.4 zad.sa suvozaćem ili za put )
Rezultat pred. kraj miran i poslje 180 ! Poslje mi se ćinilo da se pred guma malo drulja na 1.8 pa sam je stavio na 2.0 , mislim da je bilo presudno spuštanje zadnjeg kraja .
Imao sam i kišno iskustvo i sve OK . Uglavnom s nojim skromnim iskustvom mogu reći da je conti super i da je bolji od orginalnih pirelki što su bile prva ugradnja i ja zadovoljan .

Da, samo što je čovjek pitao za ContiRACEattack, a ne za ContiSPORTattack koje opisuješ.....

O Raceu mogu samo potvrditi ono što je Bimba već napisao, jednostavno to nisu gume sjedi i vozi, nego traje priprema za oštriju vožnju
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

maxis

• *
  • Vozi: KTM 950 SM , SUZUKI LTZ 400 (quad)
« Odgovori #2290 : 31. Srpanj 2010, 02:24:31 »

Da, samo što je čovjek pitao za ContiRACEattack, a ne za ContiSPORTattack koje opisuješ.....

O Raceu mogu samo potvrditi ono što je Bimba već napisao, jednostavno to nisu gume sjedi i vozi, nego traje priprema za oštriju vožnju
Sorry ja nisam citirao niti komentirao predhodne postove već sam samo iznio svoja iskustva i to najviše zbog Bimbe jer znam da voli što više povratnih informacija !
Evidentirano
BIG SM
Moto-Sport Osijek

sonny

• **
« Odgovori #2291 : 31. Srpanj 2010, 09:31:38 »

Sorry ja nisam citirao niti komentirao predhodne postove već sam samo iznio svoja iskustva i to najviše zbog Bimbe jer znam da voli što više povratnih informacija !

OK, onda sam krivo shvatio, a što se tiče guma i sam planiram prijeći sa Racea na Sport jer je guma upotrebljivija puno na cesti, a vjerojatno i trajnija!!!
Evidentirano
MK Racing  Našice

stankovukovic

• **
  • Vozi: FZ6
« Odgovori #2292 : 31. Srpanj 2010, 12:59:11 »

Prekjucer sam stavio novu gumu BT 016, buduci je padala kisa nisam uspio puno voziti, ali u 3-4 km koje sam napravio sam zadovoljan jer i hladna drzi puno bolje od Dunlopa QS RR.
Evidentirano
Sve
Super
Stvari
Su
Sa
S
Stanko

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #2293 : 31. Srpanj 2010, 15:03:41 »

a kak si u 3-4 km nove gume, koja na sebi još ima film koji se treba zguliti uspio procjeniti da drži bolje :misli:
Možda motor lakše pada u zavoju, ali i to je zato što je guma nova, pa koju god stavio, isti bi bio efekt....ali u 3-4 km procjeniti da guma drži bolje mi je naprosto famozno. Ko da svaki put svaku gumu dovodiš do ruba njihovih mogučnosti.

sonny

• **
« Odgovori #2294 : 31. Srpanj 2010, 15:36:22 »

Prekjucer sam stavio novu gumu BT 016, buduci je padala kisa nisam uspio puno voziti, ali u 3-4 km koje sam napravio sam zadovoljan jer i hladna drzi puno bolje od Dunlopa QS RR.

svaka čast, pa to no Rossi ne može......... :lolcry: :lolcry: :lolcry:
Evidentirano
MK Racing  Našice

stankovukovic

• **
« Odgovori #2295 : 31. Srpanj 2010, 20:22:20 »

a kak si u 3-4 km nove gume, koja na sebi još ima film koji se treba zguliti uspio procjeniti da drži bolje :misli:
Možda motor lakše pada u zavoju, ali i to je zato što je guma nova, pa koju god stavio, isti bi bio efekt....ali u 3-4 km procjeniti da guma drži bolje mi je naprosto famozno. Ko da svaki put svaku gumu dovodiš do ruba njihovih mogučnosti.

jednostavno, ne proklizava na mjestima na kojima D proklizavala, a u zavoj normalno da bolje pada jer je nova i sredina je siljastija.
« Zadnja izmjena: 31. Srpanj 2010, 20:30:58 stankovukovic »
Evidentirano
Sve
Super
Stvari
Su
Sa
S
Stanko

stankovukovic

• **
« Odgovori #2296 : 31. Srpanj 2010, 20:28:35 »

svaka čast, pa to no Rossi ne može......... :lolcry: :lolcry: :lolcry:

Normalno da nemre, probal je pa je sjebal rame  :palacdolje:
Evidentirano
Sve
Super
Stvari
Su
Sa
S
Stanko

maxo

• **
  • Vozi: R6 limited
« Odgovori #2297 : 31. Srpanj 2010, 21:11:53 »

Jana od Virovitice ti ih je vozio na SM-u 990, koliko se sjećam same pohvale, uz dvi opaske. Prednja guma dosta nervozna i drugo dosta teško održava radnu temperaturu. Znaći čim padne ritam , hladi se i opet treba malo življe vožnje da je podigne i vrati se na staro. Sve ostalo vrhunski.

Zaključak je ovakav :mrgreen: race attack nije guma za mene :? iz vrlo jednostavnog razloga a taj je da u Istri zbroj takvih (boljih,grubljih) cesta na kojima možeš održavati temperaturu takvih guma je ispod 100km tako da mi to nije isplativo  :LOL: inače sport attack mi se pokazala kao jako dobra guma na mojoj R6, drži dobro čak i po zimi kad je +5 vani a sada po ljeti jedino klizi po ovim glatkim dijelovima istarskog asfalta :wink:, ono šta me oduševljava kod te gume je čvrstoća te gume jer ne miješa ni najmanje u zavojima (ali ih ja pumpam na 2,5 i 2,8 :misli:).
Sada na sportattacku imam cca 4tkm i zadnja mi se čini da ima još za toliko a prednja je kao nova, od toga ništa autoput ali ne bi ja bio čovjek da ne tražim uvijek nešto bolje od odličnog :mrgreen:
Evidentirano
Svi mi griješimo. Neki više,neki stalno.

http://www.youtube.com/watch?v=wS8xpXxpaBE

barraba

• **
  • Vozi: zečića
« Odgovori #2298 : 31. Srpanj 2010, 22:31:01 »

Normalno da nemre, probal je pa je sjebal rame  :palacdolje:

nogu?  8)
Evidentirano

Direktor

• ex Street Illegal
« Odgovori #2299 : 01. Kolovoz 2010, 09:53:34 »

Nisam odavno pratio temu, može mala pomoć?
Trebal bi gume koje mogu derati po Grobniku, al da mogu i doć od doma i vratiti se sa Grobnika po cesti. Ne mislim rušiti rekorde nit na Grobniku nit na cesti, pa ne treba niti neku super ultra ludu gumu, nego neku koju mogu iskorititi u oba slučaja. Kaj preporučujete i gdje koliko je cijena/isporuka (Bimbo?)
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine
 Str: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 152   Gore

Stranica je generirana za 0.19 sekundi uz 16 upita.