Obuo sam SMC-u SPORTSMART i ok je za po ravnom jer se ništa ne troši,napravio sam cca 200km s njom a nisu joj ni iglice popadale,u zavojima gdje nije hrapav asvalt bježi na svako otvaranje gasa 3 ili 4 brzinom,nije mi se baš pokazala nešto ultra ljepljiva,probao sam se nagnuti malo po malo sve više kako sam jučer sa friško montiranom išao iz zg i šta reči ide sve je ok ali sve je to nekako rezervirano i u odjelu.
Mišljenja sam da je guma ok i ništa posebno,onako srednja među istima...za put je ok i kilometraža bude sigurno 5000km sa zadnjom ali da uljeva neko povjerenje kad fuzeri pipkaju asvalt,NE...
Isto tako probao sam na jednom motoru power pure,očaj božji,isto kao i PP2ct....
Jedino što valja od michelina jest power One i to je definitivno žvaka žvaka.
Kad naprave gumu koja ima 4 cm u širinu touring smjese a bokove ful mekane kao p one imaju mene za stalnog kupca,ono da ide 3-4 iljade ali da se smije ušima dirat zavoj,to je meni posao a ovo sve drugo miriši na to ali nije...
E i ovo mi je zadnji put da kupujem gumu koja je pobjedila na testu,hebem ti subjektivne testove....