xMax meni ne liči na kokoš. sasvim lijepo izgleda. može se reći da je ko redizajnirani moj
. ne bih ja išao tako daleko da uspoređujem beva i xmaxa. bev mi je
. kaj se tiče silvinga i sličnih fotelja. ziher su ti to rekli oni koji voze kokoši. pogledaj malo širine i visine ih motora, općenito. pa i duljine. svi su oni tu negdje. kod silvinga400 ima jedan drugi problem, a to je težina od 220 kg. isti je kao silving600, a slabiji mu je motor, osjetno. a istom je i mala razlika između šusa tog 400 i 250ccm. velika prednost u slučaju silvinga 400 je to kaj ima dva klipa. na foteljastom maxiju si barem 50% zaštićeniji od atmosferilija nego na kokoši.
nisam dobro skuzio ovaj dio sa malom razlikom izmedju susa od 400 i 250 ccm..mozes malo pojasniti? mislio si da silving nije toliko jaci i bolji na ubrzanjima od x-maxa 250 ili..? gledam malo razlike i konjima,silving ima 38ks,x-max 20..znam da je silving tezi,ali mislim da bi se trebalo negdje osjetiti ta razlika u konjima..
i da,sto se tice dimenzija..to me je vec jednom zbunilo jer kad sam usporedio dimenzije(kataloske) Beva 400 i Silwinga 400 ispalo je da su jednako siroki (770 mm),Silwing je nesto duzi(2275/2215 Bev) i nizi (1430/1550 Bev)..a onda sam jos pogledao dimenzije X-max i nista mi vise nije bilo jasno(a nije mi ni sad)..naime,njegove su d/s/v dimenzije ove:2210/790/1380,sto ce reci da je siri od Silverwinga..wtf?

a sto se tezine tice,tu je Siverwing daleko prvi,ali,sto se toga tice,vidio sam na youtube-u kako ga neki tip na poligonu baca medju cunjevima kao da vozi daleko laksi skuter..a i u svim recenzijama kazu da se i ne osjeca previse ta njegova tezina u voznji..
ne znam,opet sam u dvojbi..