Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 46   Dolje

Autor Tema: Sto kupiti od vecih skutera?  (Posjeta: 46462 )

madirr

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: GP 800
Odg: Sto kupiti od vecih skutera?
« Odgovori #900 : 27. Srpanj 2010, 22:43:55 »

Ako za nesto trebam iskrcati gomilu novaca koji mi ne padnu s neba onda moram biti zanesen time pa da niti ne shvatim da sam zapravo potrosio. Recimo da mi u Hondinom ducanu daju Hondu SW600 GT da je provozam, mozda bi s nje sisao toliko odsevljen da bi jedino pitanje bilo nacin placanja :)
A i to cu mozda jednog dana saznati, ako stigne u nase ducane.
Ako bi trebao sada odabrati na silu u sto cu slupati novac onda mislim da bih kupio GP800 jer mi se on svidja, sjedim na njemu kao i na Bevu, a ide ko metak i kosta 73000kn sto isto nije malo ali mi se ipak cini bolje nego 90000kn za 500ccm ma kako dobri bili.  Ali na zalost ono sto me od njega odbilo najtezi je grijeh, a to je kvarenje, jer nema mi gore pomisli nego negdje na 40c ostati negdje u pustari pun opreme u kvaru  :palacdolje:

ovo je opis kako sam ja kupia gp samo je trebalo izmislit način plačanja,samo ne znam otkud ti informacije da se kvari jer osim puknuća sajle gasa nikakvih problema nemam a i to se može spriječit jer je to poznata stvar samo šta me ubila lijenost to spriječiti,sve ono sutra ću
Evidentirano

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #901 : 27. Srpanj 2010, 23:04:45 »

Zna li itko šta je s BobaCHem nakon promjene servisa?  :misli:
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

madirr

• **
« Odgovori #902 : 27. Srpanj 2010, 23:14:07 »

nadam se da vozi  on bi do sada vec treba imat preko 45000 km koliko se vozi ako je sve ok.nije navika na splitski đir pa se s pravom ne javlja
Evidentirano

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #903 : 27. Srpanj 2010, 23:19:00 »

nadam se da vozi  on bi do sada vec treba imat preko 45000 km koliko se vozi ako je sve ok.nije navika na splitski đir pa se s pravom ne javlja
tako nekako  :palacgore:
Evidentirano

madirr

• **
« Odgovori #904 : 27. Srpanj 2010, 23:36:33 »

i svi su se uvatili komfora,niskog i visokog volana i šta ja znam šta niste sve nabrojili,a niko ne pita koliko stoji održavanje s obzirom da je napravia sa bevom 40000 u malo više od dvi godine a nije isto održavat nešto tipa beverlija ili gp,t maxa ili sw.ja sam u dvi godine već satra priko 15000 na održavanje i registracije a praktički se nije pokvaria.kad se kupuje nekad je problem 10000 kuna gori doli a to je zanemariva svota s obzirom šta te čeka vozeći nešto sa dva cilindra i prosječno dvadesetak iljad godišnje
Evidentirano

spartacus

• **
  • Vozi: Gilera GP800
« Odgovori #905 : 28. Srpanj 2010, 07:23:05 »

Zna li itko šta je s BobaCHem nakon promjene servisa?  :misli:

Znam ja, cujem se s njim i iz njegovog primjera ucim o GP-u  :( ali to je offtopic pa ne smijem reci, samo da je napravio kao i ja 40000km, ali sa dosta kvarova  :palacdolje:
Evidentirano
Gilera GP800 je kraljica skutera - tocka !
DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800

spartacus

• **
« Odgovori #906 : 28. Srpanj 2010, 07:26:02 »

ovo je opis kako sam ja kupia gp samo je trebalo izmislit način plačanja,samo ne znam otkud ti informacije da se kvari jer osim puknuća sajle gasa nikakvih problema nemam a i to se može spriječit jer je to poznata stvar samo šta me ubila lijenost to spriječiti,sve ono sutra ću

Informacije sam dobio iz prve ruke gledajuci sto je sve Bobacha snaslo u prvoj godini voznje  :( A i na servisima sam cuo dosta losih stvari, a tebi je puknuce sajle gasa onako nije problem ? Pa koliko km ima taj tvoj GP ?
Evidentirano

spartacus

• **
« Odgovori #907 : 28. Srpanj 2010, 07:46:18 »

i svi su se uvatili komfora,niskog i visokog volana i šta ja znam šta niste sve nabrojili,a niko ne pita koliko stoji održavanje s obzirom da je napravia sa bevom 40000 u malo više od dvi godine a nije isto održavat nešto tipa beverlija ili gp,t maxa ili sw.ja sam u dvi godine već satra priko 15000 na održavanje i registracije a praktički se nije pokvaria.kad se kupuje nekad je problem 10000 kuna gori doli a to je zanemariva svota s obzirom šta te čeka vozeći nešto sa dva cilindra i prosječno dvadesetak iljad godišnje

Paa nisam niti ja puno manje satra u dvije godine jer ga odrzavam po knjizi, mijenjanje svega na vrijeme pa i prije vremena. Ovih dana cu bas staviti na onaj moj topic o Beverly-u 400ie ali nije tourer sve te racune pa da ljudi vide koliko kosta redovito odrzavanje, jer sam sve sacuvao. Jednino sto ti je za GP stvarno skuplja registracija ali to je jednom godisnje. Gle, skuter je luksuz i tko to nije spreman placati bolje neka vozi 50ccm Baotiana. Da je GP 800 pouzdaniji vec bi ja njega vozio prosle godine, bas kao i Apriliu Manu GT koju sam vozio nedavno dok sam cekao na servisu i odusevio se s njom a onda mi je sam serviser rekao da si ne zelim taj motor ! A servisera slusam vise od savjesti :) To je ista makina ko GP800 i iste bolesti imaju. Vidim da radis kilometara kao i ja i ti si onda jedan od rijetkih sretnika kojemu je samo pukla sajla od gasa. Kazes da si to znao i mogao sprijeciti a nisi ?? Pa kako to onda odrzavas svoj motor ?? Ocito ne putujes bas jer riskirati slepanje s nekog puta, hmm ne bi si to pozelio, to mi je nocna mora.
Evidentirano

spartacus

• **
« Odgovori #908 : 28. Srpanj 2010, 07:51:52 »

Ja sam ga kupio a ne jurim po zavojima, nego da ga vozim i na "putovanja".
Imam kofer i prtljažnik. Slike sam pronašao, sa bisagama ako očeš može i sa koferima :shock:
Na poslednoj slici je moj, vidi se kofer i tunel torba, bisaga nemam pošto u koferu, torbi i pod sicem ima dosta "mjesta" za ono što meni treba.

Momci nemojte se svađat. Svatko kupi ono što mu sviđa i izpunjava želje (treba da se poklopi i sa $$$$) 

Ma ne pada mi na pamet svadjati se, samo razmjena informacija mi je na pameti. Ovo je lijepo od tebe da si stavio slike jer stvarno do sada nisam vidio niti jedan Tmax sa koferom, a sada mi je jasno i zasto :( Kofer ga stvarno nagrdjuje kao niti jednog drugog. Onaj njegov straznji kraj koji strmi u zrak kao na trkacim pilama, ne podnosi kofer, jednostavno je ruzno ( bez uvrede molim). Nisam ja kontra Tmaxa, stovise jako mi se svidja taj skuter, ali nije za moje potrebe :(
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #909 : 28. Srpanj 2010, 09:36:05 »

i onda Spartacus - koji ti modeli skutera dolaze u obzir :misli:
pa što si opet ne kupiš Bev 400 ako je toliki problem s koljenima

madirr

• **
« Odgovori #910 : 28. Srpanj 2010, 09:56:36 »

Paa nisam niti ja puno manje satra u dvije godine jer ga odrzavam po knjizi, mijenjanje svega na vrijeme pa i prije vremena. Ovih dana cu bas staviti na onaj moj topic o Beverly-u 400ie ali nije tourer sve te racune pa da ljudi vide koliko kosta redovito odrzavanje, jer sam sve sacuvao. Jednino sto ti je za GP stvarno skuplja registracija ali to je jednom godisnje. Gle, skuter je luksuz i tko to nije spreman placati bolje neka vozi 50ccm Baotiana. Da je GP 800 pouzdaniji vec bi ja njega vozio prosle godine, bas kao i Apriliu Manu GT koju sam vozio nedavno dok sam cekao na servisu i odusevio se s njom a onda mi je sam serviser rekao da si ne zelim taj motor ! A servisera slusam vise od savjesti :) To je ista makina ko GP800 i iste bolesti imaju. Vidim da radis kilometara kao i ja i ti si onda jedan od rijetkih sretnika kojemu je samo pukla sajla od gasa. Kazes da si to znao i mogao sprijeciti a nisi ?? Pa kako to onda odrzavas svoj motor ?? Ocito ne putujes bas jer riskirati slepanje s nekog puta, hmm ne bi si to pozelio, to mi je nocna mora.
mjenjam ja na svom skuteru sve i prije nego je potrebno ili propisano,ne putujem nešto puno ali kilometri se rade i nije mi noćna mora ako me di ostavi na putu,sve je to za ljude,samo me straj da me negdi ne ostavi di nema autobusa ni blizu.zadnja stvar šta će me izbacit iz takta to je skuter,jedino me smeta šta ovlašteni servis nema svoju šlepu da ne mislim kako ću ga dovest doma
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #911 : 28. Srpanj 2010, 10:00:29 »

Jučer sam pričao sa čovjekom koji vozi BMW 1200 star 3 gdoine, koji je platio 122000 kn.
Pronašao je napuknuče na kardanu i kupio novi te ga ugradio.
Misli da je to sasvim normalno.

Ja ne.
Navikao sam na Japansku konfekciju koja je lišena takvih, za ostale normalnih pojava.

molim lijepo da se korisnici savršenih međunožnih prometala drže teme
« Zadnja izmjena: 28. Srpanj 2010, 10:26:28 dannyghost »
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

spartacus

• **
« Odgovori #912 : 28. Srpanj 2010, 11:00:06 »

mjenjam ja na svom skuteru sve i prije nego je potrebno ili propisano,ne putujem nešto puno ali kilometri se rade i nije mi noćna mora ako me di ostavi na putu,sve je to za ljude,samo me straj da me negdi ne ostavi di nema autobusa ni blizu.zadnja stvar šta će me izbacit iz takta to je skuter,jedino me smeta šta ovlašteni servis nema svoju šlepu da ne mislim kako ću ga dovest doma

Nisi mi odgovorio na pitanje. Kako to da si znao za to pucanje sajle a nisi reagirao ? Prvi puta sad cujem za to ? U cemu je trik ? Sto se to moze uciniti da do toga ne dodje ? Bilo bi dobro da i drugi to znaju mozda im pomognes da im se ne desi negdje u nedodjiji. Ako se vozis u blizini grada i po gradu razumijem da ti nije nocna mora da ostanes na cesti, ali zamisli si da te ostavi negdje u pustari a nigdje ni na 20km nekog mjesta, vrucina 40, pun prtljage, jos i cura s tobom i ljuta cvili sto saad ? Ili negdje u inozemstvu.
Evidentirano

madirr

• **
« Odgovori #913 : 28. Srpanj 2010, 11:29:47 »

Nisi mi odgovorio na pitanje. Kako to da si znao za to pucanje sajle a nisi reagirao ? Prvi puta sad cujem za to ? U cemu je trik ? Sto se to moze uciniti da do toga ne dodje ? Bilo bi dobro da i drugi to znaju mozda im pomognes da im se ne desi negdje u nedodjiji. Ako se vozis u blizini grada i po gradu razumijem da ti nije nocna mora da ostanes na cesti, ali zamisli si da te ostavi negdje u pustari a nigdje ni na 20km nekog mjesta, vrucina 40, pun prtljage, jos i cura s tobom i ljuta cvili sto saad ? Ili negdje u inozemstvu.
o tome sam pisa kad se to dogodilo i šta treba napravit samo treba potražit negdi po forumu.a straj me jedino inozemstva zbog teško stečenih eura a ne zbog motora il žene šta cvili,a kad bi tako razmišlja najbolje ništa ne kupit pa ćeš mirno spavat il uzmeš t maxa skupiš noge i mirno se voziš bez stresa
Evidentirano

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #914 : 28. Srpanj 2010, 11:38:37 »

svaki skuter ili motocikl je podložan mogućim kvarovima, zato držite se teme
Evidentirano
ljetovanja i rad na plantaži bannana sa Moderator Airlines
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson

Maxiscooter

• **
  • Vozi: Suzuki Burgman AN 650A
« Odgovori #915 : 28. Srpanj 2010, 11:47:03 »

No da i ja nešto napišem.
Imao sam Beverlly 500i i moram reči da sam bio vrlo zadovoljan. Služijo mi je bez greški a istina je da sam ga redno servisira i ga lepo održavao. Vozijo sam ga više ili manje po gradu - grad je njemu pravi teren. Skok na banku pa u dučan pa na kavu ..... Služijo mi je i na dužim relacijama. Na dužim relacija ga voziš brez problema ide ko metak, vožnja je više motoristična nego na drugim skuterima ( dvocilendrašima ).
A onda je djetetu igrača dosadila i si kupio Burgmana 650 abs.

Vožnja sasvim nešto drugo. Kad izpustiš gas on koči sa motorom tak da ti nije potrebno pred krivinu ni pipnit kočnice, udobno za duge relacije. Za sad mogu reči samo to da razliku u cjeni se osjeti.

Prije nego se reče bolji ta ili onaj treba vidjet za što ti treba skuter ; gradska vožnja , duge relacije .... sportska vožnja , turistička umirena vožnja, ....
Evidentirano

joke

« Odgovori #916 : 28. Srpanj 2010, 11:49:40 »

No da i ja nešto napišem.
Imao sam Beverlly 500i i moram reči da sam bio vrlo zadovoljan. Služijo mi je bez greški a istina je da sam ga redno servisira i ga lepo održavao. Vozijo sam ga više ili manje po gradu - grad je njemu pravi teren. Skok na banku pa u dučan pa na kavu ..... Služijo mi je i na dužim relacijama. Na dužim relacija ga voziš brez problema ide ko metak, vožnja je više motoristična nego na drugim skuterima ( dvocilendrašima ).
A onda je djetetu igrača dosadila i si kupio Burgmana 650 abs.

Vožnja sasvim nešto drugo. Kad izpustiš gas on koči sa motorom tak da ti nije potrebno pred krivinu ni pipnit kočnice, udobno za duge relacije. Za sad mogu reči samo to da razliku u cjeni se osjeti.

Prije nego se reče bolji ta ili onaj treba vidjet za što ti treba skuter ; gradska vožnja , duge relacije .... sportska vožnja , turistička umirena vožnja, ....

:shock: Očigleno nisi imao prilike voziti Kralja.
Aj skoči u Deltu kod Aleša i nek ti sredi probnu vožnju pa onda napiši komentar.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

Maxiscooter

• **
« Odgovori #917 : 28. Srpanj 2010, 11:56:36 »

:shock: Očigleno nisi imao prilike voziti Kralja.
Aj skoči u Deltu kod Aleša i nek ti sredi probnu vožnju pa onda napiši komentar.

no ako misliš na Tmaxa mogu reči da sam ga vozia i da mi stil kako se sjedi na njemi ne odgovoara baš nešto posebno mora ubijati na dugim relacijama. Za mene koji imam malo večji airbag ( stomak ) mi više leži vožna na Burgmanu.
Kao mehanika izmeču Tmaxa i Burgmana nije velike razlike. Oba su na višjem nivoju i bliže pravom motoru nego skuteru.
Ja bi reko tako Burgman 650 ( ne 400 )  Liči na Honda Goldwing
Tamx liči na Yamaha r1 ili Kawasaki ninja ....
Evidentirano

joke

« Odgovori #918 : 28. Srpanj 2010, 12:00:35 »

U pravu si, i Burg650 i TMax su superiornih voznih karakteristika, TMax gotovo boljih i od večine motora entry-level klase, ali Bev im nije ni blizu, i njegova "perun" prednja vilica i ovješeni agregat ne dopuštaju mu ni blizu voznih mogučnosti gore navedenih.
Evidentirano

spartacus

• **
« Odgovori #919 : 28. Srpanj 2010, 12:08:23 »

U pravu si, i Burg650 i TMax su superiornih voznih karakteristika, TMax gotovo boljih i od večine motora entry-level klase, ali Bev im nije ni blizu, i njegova "perun" prednja vilica i ovješeni agregat ne dopuštaju mu ni blizu voznih mogučnosti gore navedenih.

Ajme koliko citam o tim voznim karakteristikama Tmax-a, a nigdje ti ne daju da ga probas voziti pa da osjetis to na svojoj kozi, jedva su mi dali sjesti na njega u salonu. Tko zna mozda bi stvarno toliko popizdio u voznji da bi zaboravio da mi koljena lupaju u volan dok stojim i na paprenu cijenu ? :)
Evidentirano

joke

« Odgovori #920 : 28. Srpanj 2010, 12:41:57 »

Vidi se da neznaš gotovo ništa :misli:. Što i nije čudno s obzirom da Kralja nisi vozio, ali je čudno kako misliš da možeš istog i komentirati
TMax, uz svoju cijenu, koju navodiš kao nedostatak, a nemožeš ni pojmiti što za nju dobivaš, ima veliki broj poklonika, pogotovo u Splitu.
Naravno, uz pogodne vremenske uvjete mogu tvrditi da je i P&B jedan od razloga za takvo stanje, i naša tradicija, da več 5 godina za redom imamo testnu flotu najovijih Yamaha vozila, uz obavezno učestvovanje TMax modela u testnim flotama.
I kako več na početku rekoh, koljena u praksi nisu problem ni višima i krupnijima od tebe, pa vjerujem da taj "problem" i ne postoji.

« Zadnja izmjena: 28. Srpanj 2010, 16:42:43 dannyghost »
Evidentirano

Maxiscooter

• **
« Odgovori #921 : 28. Srpanj 2010, 12:48:50 »

To je potpuno točno, ja ne bi mogo bolje napista jer mi fali rječi na hrvatskom ali ti si sada u par riječi napisao sve.

No Bev je meni bio dobar za kako ver rečeno gradsku vožnju ( malo tu malo tamo ) i dok nisam vozijo Burgmana 650 ili T maxa.
Beverly bi ga mogli primerit sa Kawasaki KLE 500 - dobar motor ali ima i boljih.
Evidentirano

jedimaster

• Vozi: Kiticu u cvijeću
« Odgovori #922 : 28. Srpanj 2010, 13:05:02 »

Meni osobno mješavina retra i modernog nije nešto šta bi trebalo bit prihvačeno.Led diode na retro :shock: :misli:.

ovo pišem teška srca...ali slažem se u potpunosti sa tobom :palacgore:

:mrgreen:

e da , čini mi se da kopiraju riješenja od nove Lancie Delte (možda je isti design team?)
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

jozo

• **
  • Vozi: vity 125
« Odgovori #923 : 28. Srpanj 2010, 13:12:13 »

e tu budalarinu sam ja platia,zato sam i napisa da sam treba malo sačekat da se sve slegne al ne mogu trpit i čekat, od ovakvih ka ja se i živi
Svakakvih doskočica ima ,ali budalarina je nešto šta treba usvojit :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #924 : 28. Srpanj 2010, 15:15:20 »

Vidi se da neznaš gotovo ništa :misli:. Što i nije čudno s obzirom da Kralja nisi vozio, ali je čudno kako misliš da možeš istog i komentirati
TMax, uz svoju cijenu, koju navodiš kao nedostatak, a nemožeš ni pojmiti što za nju dobivaš, ima veliki broj poklonika, pogotovo u Splitu.
Naravno, uz pogodne vremenske uvjete mogu tvrditi da je i P&B jedan od razloga za takvo stanje, i naša tradicija, da več 5 godina za redom imamo testnu flotu najovijih Yamaha vozila, uz obavezno učestvovanje TMax modela u testnim flotama.
I kako več na početku rekoh, koljena u praksi nisu problem ni višima i krupnijima od tebe, pa vjerujem da taj "problem" i ne postoji.

šta oćeš reć!? da kolina ne zapinju na t-max-u !? malo sutra , jedan od gorih što se tiče toga !!
« Zadnja izmjena: 28. Srpanj 2010, 16:43:13 dannyghost »
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!
 Str: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 46   Gore

Stranica je generirana za 0.181 sekundi uz 15 upita.