Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 46   Dolje

Autor Tema: Sto kupiti od vecih skutera?  (Posjeta: 46462 )

BaDly

• Spol: Muški
  • Vozi: SW600
Odg: Sto kupiti od vecih skutera?
« Odgovori #950 : 11. Kolovoz 2010, 12:45:55 »

novi Motopuls test

klasa 250ccm-300 ccm  skuteri :
Lista po bodovima:

1. Kymco DOWNTOWN 300i           108
2. Yamaha X Max 250                  106
3. Malaguti Madison 3 250 i.e.       105
4. Piaggio X7 EVO 300 i.e.            104
5. Kymco Xciting 300 i                 101
6. SYM GTS 300 i.e. Joymax evo     99
7. TGB Motion  250 EFI                  96      BEST BUY po MP

toliko o superiornosti..

Očekivano !!!

Kako to da nema beva ???  :misli: :misli:

BaDly

« Odgovori #951 : 12. Kolovoz 2010, 08:12:02 »

a kako bi rekao i ajatolah Joke: Beverly nije premium skuter za razliku od bilo čega što Yamaha radi   :jesus:

Čuj...očito je kymco u ovom slučaju više premium od yamahe...  :jesus: :jesus: :jesus:

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #952 : 12. Kolovoz 2010, 09:42:39 »

Čuj...očito je kymco u ovom slučaju više premium od yamahe...  :jesus: :jesus: :jesus:

...da, ali Rey Charlesu  :LOL:

Nemojte bit takvi debili i pokušavat sami izvlačit bit iz mojih postova pa ih upisivati gdje mislite da im je mjesto.
Ono što sam napisao stoji, ali nažalost, izbrisano je iz nepoznatog razloga.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

BaDly

« Odgovori #953 : 12. Kolovoz 2010, 10:30:57 »

Nemojte bit takvi debili i pokušavat sami izvlačit bit iz mojih postova pa ih upisivati gdje mislite da im je mjesto.

Nemamo mi što izvlačiti iz tvojih postova.....dovoljno je da pročitamo i dobro se nasmijemo....upravo je iz tog razloga i izbrisano to što si napisao....

U svakom slučaju kao što smo i očekivali DT je ipak najbolji skut u 250/300 klasi (barem od navedenih), pa čak i uz očito umanjivanje njegovih bodova na kraju testa !! Žao mi je jedino što nije bilo još par modela iz dotične klase jer bi test bio zanimljiviji....  :palacgore: :palacgore:
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz 2010, 10:40:58 BaDly »
Evidentirano

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #954 : 12. Kolovoz 2010, 10:38:53 »

...

drago mi je da nijedan skuter u test grupi nije bio toliko izraženo bolji/lošiji od ostalih, što znači da nama kupcima ostaje veći i bolji izbor.
uostalom bio bi red da napišeš lijepo pismo MP i njima objasniš da su "debili" krivo testirali
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz 2010, 11:16:40 dannyghost »
Evidentirano
ljetovanja i rad na plantaži bannana sa Moderator Airlines
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson

joke

« Odgovori #955 : 12. Kolovoz 2010, 10:54:20 »

Debil je bilo upućeno samo tebi,ne ostalima, ne MP, što i potrvrđuješ opetovanim zaključcima izvučenim iz konteksta.
Spominjanje Malagutia dodatno mi cijelu situaciju čini smiješnom, jer potvđuje da nemate blage veze sa tematikom.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

BaDly

« Odgovori #956 : 12. Kolovoz 2010, 10:57:35 »

Debil je bilo upućeno samo tebi,ne ostalima, ne MP, što i potrvrđuješ opetovanim zaključcima izvučenim iz konteksta.
Spominjanje Malagutia dodatno mi cijelu situaciju čini smiješnom, jer potvđuje da nemate blage veze sa tematikom.

Hm.....  :misli: :misli: :misli: Malaguti ima 105 bodova, a xmax 106 !?!?  :misli: :misli: :misli: Dakle niti ovi u MP-u nemaju baš previše pojma o tematici ????

Sva sreća da 'zajebancija' (a.k.a. joke) ima pojma o svemu ! :mrgreen:

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
« Odgovori #957 : 12. Kolovoz 2010, 11:08:10 »

žalosno da pikzibner kao ti nezna ni osnove pravopisa.
ako je pridjev bio namjenjen meni onda si trebao koristiti jedninu i navesti osobu kome je namjenjen.
još žalosnije je da tvoj nivo argumentiranja na razini šanera  na cesti, ali obzirom da forumaši znaju čitati vidjet će od koga prihvaćaju "argumente" .
dok ne upristojiš svoje postove, nemoj pisati ovdje, vrijeđaš tuđu inteligenciju što ti ne ide najbolje.

molim da se držite teme i dajete svoje sudove i mišljenja bez personaliziranja ili demagogije jednog pikzibnera
Evidentirano
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson

jedimaster

• Vozi: Kiticu u cvijeću
« Odgovori #958 : 12. Kolovoz 2010, 11:32:18 »

U kojim sve segmentima Kymco dere Yamahu po MP?
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
« Odgovori #959 : 12. Kolovoz 2010, 12:13:54 »

po krajnjoj tablici:

agregat
performanse
dizajn

u ostalim su manje više jednaki
Evidentirano

joke

« Odgovori #960 : 12. Kolovoz 2010, 12:20:20 »

A što agregat i performanse nisu dvije vezane stvari  :misli:
Evidentirano

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
« Odgovori #961 : 12. Kolovoz 2010, 12:30:49 »

A što agregat i performanse nisu dvije vezane stvari  :misli:

očito nisu, jer ih je MP podijelio u tablici.
(ovo nije moje neznanje, samo prenosim podatke iz MP)

http://
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz 2010, 12:44:27 dannyghost »
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #962 : 12. Kolovoz 2010, 14:01:17 »

Meni se čini da je X-CITY daleko najljepši  :palacgore:.

meni ne baš. . .
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!

pikaso

• **
« Odgovori #963 : 12. Kolovoz 2010, 14:02:43 »

meni je t max ljepsi

dobro jutro!!
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #964 : 12. Kolovoz 2010, 14:18:02 »

i još nešto test mp je sve samo ne test ,ako smijem primjetiti  . . . na osnovu njega se niša, ili malo može zaključiti . .  nije prvi put da su "ljigavi" u iznošenju činjenica !! naj veća tragedija što mi plaćamo (masno)njihovu
"nestručnost"!!?? biti za svakog, znači ne biti iskren. .  . :2up:
Evidentirano

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
« Odgovori #965 : 12. Kolovoz 2010, 14:42:00 »

zar ne postoji mogućnost da objektivno navedeni skuteri imaju toliko sličnosti, pa da ih tako i ocjene?
ako i oduzmeš da žive od reklamiranja, ipak nekome moraš dati povjerenje u mišljenje, sve dok sam ne isporbaš sve skutere
Evidentirano

jedimaster

« Odgovori #966 : 12. Kolovoz 2010, 16:57:41 »

Mene ne iznenađuje pobijeda Kymca...također nije MP-u prvi puta da Kymco stavlja na prvo mjesto iako Yamaha i Pjađo imaju neusporedivo jače oglašavanje kod njih pa tako sumnjam da je test neobjektivan s razlogom (čitaj kupljen)! Uostalom kako u auto industriji nije više nikome čudno kad netko vozi koreanca tako dolazi vrijeme kad će i sa skuterima više klase biti isto.
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #967 : 12. Kolovoz 2010, 19:04:59 »

A kad je Madison 250 u ijednoj kategoriji blizu nekakvog vrha,onda nemam šta pričati niti misliti osim da oni koji ga stavljaju tamo nemaju blage veze sa onim čime se 'bave'

A osim toga pročitao sam cijeli test,smiješan način bodovanja i smijesne kategorije ocjenjivanja,samo da docaram usporedite performanse DT sa bilo kojim drugim i razlika je 2 boda ej!! A na ubrzanjima ih dere ko zeceve!! I XC 300R ukupno iza Madisona?? Pa iza tog nesretnog madisona nije ni Derbi Rambla jbt
Evidentirano

gator1

• **
  • Vozi: Kymco Downtown 300i
« Odgovori #968 : 12. Kolovoz 2010, 20:35:27 »

A kad je Madison 250 u ijednoj kategoriji blizu nekakvog vrha,onda nemam šta pričati niti misliti osim da oni koji ga stavljaju tamo nemaju blage veze sa onim čime se 'bave'

A osim toga pročitao sam cijeli test,smiješan način bodovanja i smijesne kategorije ocjenjivanja,samo da docaram usporedite performanse DT sa bilo kojim drugim i razlika je 2 boda ej!! A na ubrzanjima ih dere ko zeceve!! I XC 300R ukupno iza Madisona?? Pa iza tog nesretnog madisona nije ni Derbi Rambla jbt
:palacgore: :palacgore: :D :D
ma svaka ti (dala)je na mjestu
Evidentirano
gator

desmosedici

• Vozi: najslabiji i najružniji skuter od cile st ekipe
« Odgovori #969 : 12. Kolovoz 2010, 20:38:13 »

ma DT je opravdano na prvo mjestu..to mogu potvrdit iz prve ruke  :mrgreen: :palacgore:
skuter je strašan strooj :palacgore: 
Evidentirano
Ironman Austria 2011
www.youtube.com/watch?v=V2d1OZiiz94
Mjenjam manji stan za Tmax-a

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #970 : 13. Kolovoz 2010, 17:02:44 »

Ja redovito citam MP, ali nikada njihovo misljenje nisam uzeo za ozbiljno je u ovih 100 i nesto brojeva niti jedan motor ili skuter na testu nisu proglasili losim...
Evidentirano

spartacus

• **
  • Vozi: Gilera GP800
« Odgovori #971 : 14. Kolovoz 2010, 11:59:36 »

Covjek koji je pokrenuo ovu temu koliko vidim nije vise u njoj bas puno sudjelovao, a isto tako nisam vidio da je izvjestio da je ista kupio, pa mi se cijela tema cini kao cista navlakusa za beskonacnu raspravu i opet ce malo tko tko nije nesto odlucio ovdje naci suvislog sto bi mu pomoglo u odluci sto kupiti od vecih skutera. Zalosti me sto se vecina tema nakon par postova svede na neka osobna prepucavanja ljudi koji voze nesto i samo to hvale a drugo pljuju i sl.
Da li je marac_zg kupio ista nakon svega ovoga, pitanje je koje ja ovdje postavljam ?
Pitanje sto kupiti od vecih skutera je toliko siroko i jednostavno bi bilo potrebno da svatko iznese svoja iskustva i dojmove sto objektivnije da bi se nekome moglo pomoci u takvoj dilemi.
Rezultati prodaje ovise o toliko faktora da ih nikada ne uzimam u obzir kada nesto kupujem. Najdragocjenije je kada ti netko u koga imas povjerenja iznese svoje dojmove o nekom proizvodu.
Ovdje na forumu trgovci ne bi smjeli imati pristup ovakvim temama jer ih samo mogu zagaditi svojim marketingom.
Mislim da svatko tko ovdje postavi pitanje ocekuje da cuje iskrena i objektivna misljenja vlasnika raznih prometala, te na osnovu istih iznjedri svoju odluku, koja naravno i dalje ovisi o nekim faktorima, tipa njegove kupovne moci...
Ne vjerujem da je ovaj topic to postigao, pa bi bilo jako lijepo da ili umre ili se popravi.
Trudim se svojim sudjelovanjem ovdje na forumu pomoci svojim doprinosom ljudima koji znaju manje ili imaju manje iskustva, a isto tako ocekujem da meni pomognu oni koji imaju vise iskustva i znanja od mene. Objektivno nastojim iznjeti svoje dojmove o skuterima koje sam vozio ili posjedovao.
Tako i dalje mogu reci da je Beverly stvarno Bestbuy, ali za one koji traze vise i imaju novaca to i platiti onda je Tmax stvarno kralj ali u dzungli do 500ccm.
Dalje ne moze dosegnuti koliko god mi sutjeli o tome :)
Evidentirano
Gilera GP800 je kraljica skutera - tocka !
DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #972 : 14. Kolovoz 2010, 12:27:28 »

Covjek koji je pokrenuo ovu temu koliko vidim nije vise u njoj bas puno sudjelovao, a isto tako nisam vidio da je izvjestio da je ista kupio, pa mi se cijela tema cini kao cista navlakusa za beskonacnu raspravu i opet ce malo tko tko nije nesto odlucio ovdje naci suvislog sto bi mu pomoglo u odluci sto kupiti od vecih skutera. Zalosti me sto se vecina tema nakon par postova svede na neka osobna prepucavanja ljudi koji voze nesto i samo to hvale a drugo pljuju i sl.
Da li je marac_zg kupio ista nakon svega ovoga, pitanje je koje ja ovdje postavljam ?
Pitanje sto kupiti od vecih skutera je toliko siroko i jednostavno bi bilo potrebno da svatko iznese svoja iskustva i dojmove sto objektivnije da bi se nekome moglo pomoci u takvoj dilemi.
Rezultati prodaje ovise o toliko faktora da ih nikada ne uzimam u obzir kada nesto kupujem. Najdragocjenije je kada ti netko u koga imas povjerenja iznese svoje dojmove o nekom proizvodu.
Ovdje na forumu trgovci ne bi smjeli imati pristup ovakvim temama jer ih samo mogu zagaditi svojim marketingom.
Mislim da svatko tko ovdje postavi pitanje ocekuje da cuje iskrena i objektivna misljenja vlasnika raznih prometala, te na osnovu istih iznjedri svoju odluku, koja naravno i dalje ovisi o nekim faktorima, tipa njegove kupovne moci...
Ne vjerujem da je ovaj topic to postigao, pa bi bilo jako lijepo da ili umre ili se popravi.
Trudim se svojim sudjelovanjem ovdje na forumu pomoci svojim doprinosom ljudima koji znaju manje ili imaju manje iskustva, a isto tako ocekujem da meni pomognu oni koji imaju vise iskustva i znanja od mene. Objektivno nastojim iznjeti svoje dojmove o skuterima koje sam vozio ili posjedovao.
Tako i dalje mogu reci da je Beverly stvarno Bestbuy, ali za one koji traze vise i imaju novaca to i platiti onda je Tmax stvarno kralj ali u dzungli do 500ccm.
Dalje ne moze dosegnuti koliko god mi sutjeli o tome :)

Kako nemoze dalje :misli:,a sta je sa alu ramom,sta je sa dva trokuta,sta je sa voznjom po zavojima i n a kraju st aje sa prodajom u italiji :mrgreen:

T max nije kralj on je i vise od toga,visocanstvo,car i gotovo pa bozanstvo :LOL:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #973 : 14. Kolovoz 2010, 12:34:42 »

jedva čekam danaprave maxi baotiana..  8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

jedimaster

« Odgovori #974 : 14. Kolovoz 2010, 12:38:31 »

jedva čekam danaprave maxi baotiana..  8)
Reklamni slogan: Skuter maxi-cijena mini!  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
 Str: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 46   Gore

Stranica je generirana za 0.156 sekundi uz 15 upita.