Covjek koji je pokrenuo ovu temu koliko vidim nije vise u njoj bas puno sudjelovao, a isto tako nisam vidio da je izvjestio da je ista kupio, pa mi se cijela tema cini kao cista navlakusa za beskonacnu raspravu i opet ce malo tko tko nije nesto odlucio ovdje naci suvislog sto bi mu pomoglo u odluci sto kupiti od vecih skutera. Zalosti me sto se vecina tema nakon par postova svede na neka osobna prepucavanja ljudi koji voze nesto i samo to hvale a drugo pljuju i sl.
Da li je marac_zg kupio ista nakon svega ovoga, pitanje je koje ja ovdje postavljam ?
Pitanje sto kupiti od vecih skutera je toliko siroko i jednostavno bi bilo potrebno da svatko iznese svoja iskustva i dojmove sto objektivnije da bi se nekome moglo pomoci u takvoj dilemi.
Rezultati prodaje ovise o toliko faktora da ih nikada ne uzimam u obzir kada nesto kupujem. Najdragocjenije je kada ti netko u koga imas povjerenja iznese svoje dojmove o nekom proizvodu.
Ovdje na forumu trgovci ne bi smjeli imati pristup ovakvim temama jer ih samo mogu zagaditi svojim marketingom.
Mislim da svatko tko ovdje postavi pitanje ocekuje da cuje iskrena i objektivna misljenja vlasnika raznih prometala, te na osnovu istih iznjedri svoju odluku, koja naravno i dalje ovisi o nekim faktorima, tipa njegove kupovne moci...
Ne vjerujem da je ovaj topic to postigao, pa bi bilo jako lijepo da ili umre ili se popravi.
Trudim se svojim sudjelovanjem ovdje na forumu pomoci svojim doprinosom ljudima koji znaju manje ili imaju manje iskustva, a isto tako ocekujem da meni pomognu oni koji imaju vise iskustva i znanja od mene. Objektivno nastojim iznjeti svoje dojmove o skuterima koje sam vozio ili posjedovao.
Tako i dalje mogu reci da je Beverly stvarno Bestbuy, ali za one koji traze vise i imaju novaca to i platiti onda je Tmax stvarno kralj ali u dzungli do 500ccm.
Dalje ne moze dosegnuti koliko god mi sutjeli o tome