pod uvjetom da je unutra kvalitetno ulje....Masina tiho radi..i solidno ide...a cilindar i klip su vrlo kvalitetni....Naravno na ne postoji skuter ili stvar opcenito...koju ljudska glupost nemoze unistiti.... 
Točno tako! (Kako je Einstein rekao - samo dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost

)
Jedino ne mogu tvrditi za Jet-force, jer su 2 čovjeka koja poznajem imala probleme sa njima, obadva su zaribala na nekih 7000 kilometara..........a i nekako osobno preferiram karbos prije nego ubrizgavanje.
Točim Castrol mislim da se zove Scooter ili tako nešto oko 65 kuna litra, malo je uljna pumpa poštimana da daje više ulja i to je to.....
@exfreerider
Slažem se da su Runneri puno bolji skuteri (kako se to da naturpijati

), za aeroxa se ne bih baš složio....
Ni za ovo za dijelove, kad mi je zaribao klip došao sam u trgovinu i kupio ga, frajer izvadio ispod stola. Za ostalo ne mogu tvrditi ali vjerujem da bi u vrlo kratkom roku nabavio. Al ovo pa gilerine skutere da ima dijelova odmah- istina, dijelova kao u priči.
Inače buraz je 2 puta na poligonu nagnio skuter u lijevu stranu toliko da je zastrugao nogarom (pa mu je podiglo zadnji točak od zemlje) i malo se rasuo - rezultat malo poderane plastike i slomljen suvozačev nogar (tak da ono s rubom gume i tako to.....)
A osobno sam vidio kad je lik na VX-u 125 u krivini postrugao originalni auspuh (nije spao).