koji je bolji :speedfight2 , keeway matrix sport 50 , cpi olover city 50 ?????po svemu osim izgledu,(potrošnji , velicini rezervara,prtljaznika......) 
rox,sr,runner,NRG i nista vise...goni od peugeota evo ja cu sada na operaciju mozda stos am sa njega prosle godine opal bezveze........smece da ne govorim.
ma dajte ljudi bjezite od peugeota a pogotovo od kineskih scootera...
Moje iskustvo sa speedfightom II ti je bilo extra

Vozio sam taj skuter od 2000.g. (čim se pojavio na tržištu), napravio sa njim nekih 20.000 km bez ikakvih problema, jedino što sam mijenjao su gume, rolice, remen, disk-pločice, svjećice, dakle sve potrošni materijal....u njega je uvijek išao castrol TTS i skuter se još dugo vozio kad sam ga prodao, novi je vlasnik nedavno stavio kit na njega i još uvijek se vozi....
Ja sam mu jedino bio stavio ispuh i išao je po satu 90 km/h (prije 85), a u meni je 1,95m i 100 kg....

Napomena ti je jedino da obratiš pažnju malo na veće rupe i penjanje na nogostup jer mu je prednja vilica malo osjetljiva po tom pitanju, ali kvar se riješi jednostavno promjenom onog velikog centralnog šarafa i sve je opet o.k., mada ja nisam nikad imao problema sa tim.....tvornički akumulator je bio na njemu kad sam ga prodao nakon 5 sezona....
Skuter ti leži odlično, koči odlično, prednji kraj mu ne potone kod kočenja zbog izvedbe vilice....
U svakom slučaju moja preporuka i skuter je za pet