Test je malo neobjektivan jer svi vozači voze gsxr1000 osim emila koji vjerojatno ne bi ni bio tamo da se mogla odnekud drugo nabavit honda. Uvijek se prigovaralo ovom i onom motoru zbog viška/manja snage a kao referenca se uvijek uzimao baš suzuki na kojeg su naravno svi vozači navikli i naravno da isti ima i savršenu krivulju snage

Honda je odjednom preživčana i što ja znam već ne, nije ona preživčana nego je toliko bolja od suzukijevog motora da ne samo da ima veću maksimalnu snagu nego je za preko 10 konja jača kroz cijeli raspon okretaja! I zato može daleko brže ispalit iz zavoja od suze, ali kako naši vozači nisu navikli na toliko moćan motor nego im je debeli zucuki referenca za sve, normalno da im se honda propinje a svkai dodir gasa.
Mislim, svugdje je honda hvaljena zbog svoje svestranosti a sad kad nakon toliko godina ima više (upotrebljivih) konja od suzukija, odjednom je nevozljiva i preživčana.
Također mali osvrt na test iz prošlog broja, koji je vjerojatno dobrim djelom prepisano štivo koje je u originalo bilo američko, pa kako preko bare nova cbr-ka dolazi sa 15 konja manje nego kod nas tako je i prepisan minus za maksimalnu snagu

Naravno rezultate sivh usporedbi preko bare neću spominjat jer zna se tko uvijek izlazi kao pobjednik a tko uglavnom kao luzer, a kod nas isti taj pobjednik ima još ekstra 15 konja ali eto ni to nije dovoljno za skinut starog šampiona sa trona.