Dečki, evo 300xc Ri već ima 1200km, a imam ga 10dana... Uglavnom odradio Istru-Zg bez beda prvi put, pa Zg-Istru pa opet Istru-Zg i sasvim je ok. Napravio prvi servis na 800km, stavljeno Motulovo ulje, neznam točno koje, nova sviječica i aj bok. Skut ide ok, do 100 ko jači auti, iako mu fali snage nakon 120kmh, pogotovo na Acesti iz Ka-Zg, ostalo idem starom, mislim da bi mu bilo previše cijeli put 120 držat ga jer mu je to na granici crvenog polja.. možda se varam al ipak čuvam ga donekle. Drugo, kočnice su ekstra, dozovoljavaju da kočiš neposredno prije zavoja i to pri večim brzinama.. i sam ulazak u zavoj/izlazak je lagan, odlično drži. Osjetim jedino ljuljanje karoserije prilikom naglih promjena putanje i kod lošijeg asfalta.
Sic je u redu, ali trne dupe nakon 1h..

Potrošnja?? E tu je bez premca, talim ga cijelim putem i tek na Lučkom mi se pali rezerva, ali mislim da može i bolje jer s tim putem napravim 220km iliti ukupno 8i neš sitnog litara, tj oko 90kn.. Može i bolje ako ga na AC ne tališ u crvenom na 9.5rpm jer brzo guta..

Prostor ispod sica?! BANANA definitvno jer je premalen.. Šta će mi punjač za mob, bolje da su makli taj nosać da ostane još prostora za nešto. Inetgralka mi ne stane, imam IXSovu. Pretinac ispod upravljača, lijevo od ključa je defintivno loše napravljen, razbio mi se već i to idem reklamirati za vikend. Mjerač brzine??! BANANA loše mjeri, kazaljka ide sa 100 na 115 pa natrag pa 120...jako loše.. Do 100 još ok, nakon toga sranje.
Gume Maxiss.. ok su, ništa posebno, dobro drže.
Sve u svemu, skuter je ok, predivan je i masivan plus ti diskovi i crvena kliješta, izgleda jako lijepo i ozbiljno. Međutim, ovih par sitnica definitvno su me razočarale jer se radi o 38 000kn, i da mi cajger šteka, da mi se bravica od pretnica pokvari?
Možda je samo bad luck, ali malo su me demoralizirale te stvari... Nadam se da će ostalo opravdati plaćen novac i dobre preporuke.