Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 163   Dolje

Autor Tema: Kymco Xciting 250/500 - General Topic  (Posjeta: 125153 )

devilldey

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Apriliju
Odg: Kymco Xciting 250/500 - General Topic
« Odgovori #2725 : 31. Srpanj 2010, 19:03:17 »

šta je ono u bivšeg piaggia(kod jokera) vidio sam neku reklamu kymca i još par izloženih modela  :misli: :misli:   

Čuđenju nikad kraja  :mrgreen:
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #2726 : 31. Srpanj 2010, 21:08:22 »

Da li netko zna, al da je 100% siguran, da li Xcitng 250 carb. ima filter benzina???

ima filter naravno !! a vidjetćeš ga ako skineš(imbus 5mm) poklopac između koljena niže ,na desnoj strani bijeli u prstenu od crne gume...
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!

djenka

• **
« Odgovori #2727 : 31. Srpanj 2010, 22:04:17 »

djenka  ami trade nemora prodati nitzi jedan skuter/motor jer ih servis drži da ne potonu.

valjda su svi iz zagreba koji su išli u karlovac na servis prešli u zagreb.

a to nije bilo malo, vidiš kako su ostali servisi popadali u toj utrci samo je ostao ami i ovi na zapadnom kolodvoru.

zelim im svu srecu, je je vlasnik ami tradea super korektan covjek.
Evidentirano

spartacus

• **
  • Vozi: Gilera GP800
« Odgovori #2728 : 01. Kolovoz 2010, 09:13:11 »

zelim im svu srecu, je je vlasnik ami tradea super korektan covjek.

Ne zelim im srecu, oni koji nerade kako treba trebaju zatvoriti vrata, konacno trebaju shvatiti da nisu svi ljudi budale !

smiriti strasti i držati se teme
« Zadnja izmjena: 01. Kolovoz 2010, 11:55:17 dannyghost »
Evidentirano
Gilera GP800 je kraljica skutera - tocka !
DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800

TomCat_Ri

• **
  • Vozi: Kymco Xciting 250
« Odgovori #2729 : 01. Kolovoz 2010, 13:29:47 »

ima filter naravno !! a vidjetćeš ga ako skineš(imbus 5mm) poklopac između koljena niže ,na desnoj strani bijeli u prstenu od crne gume...

Puno ti hvala. Sad me jos samo zanima u kojim ga intervalima treba mijenjati? Sad imam oko 17.000 km i još ga nisam mjenjao!
Evidentirano
Kymco Xciting 250: Malossi Multivar 2000, Malossi Clutch Bell, Malossi X-Kevlar Belt, Leo Vince 4Road, Ferodo brake pads, NGK Iridium spark-plug, Simota high-airflow air filter, Silkolene ScootSport4 5w-40 high performance oil.

bana

• **
« Odgovori #2730 : 01. Kolovoz 2010, 14:19:07 »

:palacgore:
Evidentirano
KYMCO "Better than Best"

pikaso

• **
« Odgovori #2731 : 01. Kolovoz 2010, 14:59:22 »

Puno ti hvala. Sad me jos samo zanima u kojim ga intervalima treba mijenjati? Sad imam oko 17.000 km i još ga nisam mjenjao!

po tablici održavanja na 10000km ali ja sam ga na 16000km prerezao ,da bi ustanovio zaprljanost,nije bilo ničeg! ,tj mogao je još toliko km. .  . no sve zavisi kakvo "smeće "tankaš pa bi ipak bilo mudro preventivno promjeniti ga .
cjena nekih 70-80kn . :misli:
Evidentirano

Denisxxx

• **
  • Vozi: XC 250, Husqarna LT 151
« Odgovori #2732 : 02. Kolovoz 2010, 17:06:32 »

Bio sam danas u Globalu na Pešči, pa da napišem par riječi...

Ima tu potencijala.  :mrgreen:

Uglavnom, naručen na servis, pa da vidimo kako će to izgledati, a i dečki su bili OK pa su mi dali đir na xc 300 Ri. Bolje da nisu.  :LOL: Stvarno me skut pozitivno iznenadio. Iako sam mislio da su promjene samo kozmetičke, ima tu dosta razlike i to u onom najbitnijem. Mašina je daleko potentnija od mog XC 250. Jednostavno bolje ide, ljepše vuče iz svih okretaja i opčenito je daleko potentniji. Kočnice su također sasvim druga priča, toliko bolje koče da sam se stvarno iznenadio. i to ne samo integralnom, nego i prednja znatno bolje koči, za razliku od one na mome koja i nije baš nešto. Sjedalo je niže i meni sa mojom visinom (178) savršeno paše, nekako sam stabilniji. Čak mi se i prednja vilica učinila znatno uravnoteženijom, odnosno nekako je manje nervozna. Sve u svemu daleko dorađeniji proizvod.  :palacgore:

Inače u salonu stoji bijeli Ri, je*ote stvarno ga treba vidjeti uživo, skut je prekrasan  :inlove:

Evidentirano

Zog

• Vozi: od davnina
« Odgovori #2733 : 02. Kolovoz 2010, 17:11:03 »

Da li netko zna, al da je 100% siguran, da li Xcitng 250 carb. ima filter benzina???

Filter benzine kupiš u bilo kojoj prodavaonici auto-djelova.
Kupiš onaj manji dođe desetak kn. :palacgore:
Evidentirano

vjetar u kosi

• **
  • Vozi: jos nista...
« Odgovori #2734 : 02. Kolovoz 2010, 23:05:18 »

danas je kod moje zgrade bio novi bijeli xciting 300, pulske rege (top-moto nalje)
skuter super izgleda a bome je i mrcina!! :shock:

Evidentirano

gator1

• **
  • Vozi: Kymco Downtown 300i
« Odgovori #2735 : 03. Kolovoz 2010, 08:46:27 »

Sve sam te salone ja obišao i nisam bog zna što vidio (istina nisam još bio u globalu,)...definitivno se razilazimo u mišljenjima  :wink:, za mene je ogledni primjer salona Eloda (Yamaha) ili Ami trade (Piaggio) u ZG, u kojima možeš vidjeti znatan dio modela marke koja se zastupa.  :wink:

Naravno da razumijem da je kriza, ali ne misliš li da bi bilo puno efektnije za budućeg kupca da uđe u ozbiljan salon pa vidi XC, DT, People S, Like, Agility i dr. na hrpi? Pa da je tu još i dodatna oprema (kofer, nosač, vizir). A ne ovako gdje god dođem jedan ili dva modela između mase drugih marki, nerijetko bezimenih kineza.

Ovako je to po mom  mišljenju "puno baba kilava djeca" i obzirom na ono kud se kymco razvija globalno, smatram da ćete kao generalni zastupnik, naravno kad ova secesija od*ebe od nas  :mrgreen: morati promijeniti viziju i uvesti mjerila kakva kymco zaslužuje.

A tko zna možda i ovo sa Globalom bude baš ono o čemu pričam, pa tržište samo odradi svoje. Baš ću se provozat do njih, vrijeme je za servis na 6000 km  :)

NHF  i nek ti je sa srećom :palacgore:

Izgleda da nisi bio u V.Gorici jer su imali sve modele u salonu sve do prošlog tjedna a koliko znam imaju u ponudi kofere i nosače za sve modele Kymco skutera, ja sam si kupio kod njih Downtown 300i, kofer, nosač i naslon za suvozača . Imali su ili još imaju za probnu vožnju DT300,Xc300,Like200i,AgCity 50 2t (sve sam ih probao voziti) . Mišljenja sam da to i nije tako loš izbor samo moramo biti svjesni da je nemoguće imati cijelo vrijeme u svakom salonu  sve za probati jer smo više nego jadno tržište(na početku sezone se samo treba predbilježiti za probnu vožnju pa te pozovu kad se pojavi testni model). Baš sam neki dan sa jednim likom iz motopulsa razgovarao o usporednom testu maxi skutera 300ccm koji bi trebao izaći u sljedećem broju, pa me iznenadila izjava kako je piaggio hr imao samo X7 300 registriran a nijednu apriliju i gileru u klasi koju bi mogli dati na test ili je bio strah u pitanju kako bi prošli na testu u usporedbi sa DT300 i Xc300  :D
Evidentirano
gator

bana

• **
« Odgovori #2736 : 09. Kolovoz 2010, 14:15:13 »

Dečki, ako nekoga zanima prodajem Givi E450 mat crni kofer zajedno sa naslonom za suvozača, stop svjetlom, podložnom pločom, nosačima koji se pričvršćuju za ovjes i bočne tekstilne torbe Louise 70. Uredno zapakirano u original kutije. Sve je bilo na motoru jednu sezonu. Odlično stanje bez ijedne ogrebotine. Kontakt na PM oko ostalih detalja.

Evidentirano
KYMCO "Better than Best"

DonLC

• **
  • Vozi: Xciting 300Ri New -- Bijelo Krmche
« Odgovori #2737 : 09. Kolovoz 2010, 22:26:08 »

Dečki, evo 300xc Ri već ima 1200km, a imam ga 10dana... Uglavnom odradio Istru-Zg bez beda prvi put, pa Zg-Istru pa opet Istru-Zg i sasvim  je ok. Napravio prvi servis na 800km, stavljeno Motulovo ulje, neznam točno koje, nova sviječica i aj bok. Skut ide ok, do 100 ko jači auti, iako mu fali snage nakon 120kmh, pogotovo na Acesti iz Ka-Zg, ostalo idem starom, mislim da bi mu bilo previše cijeli put 120 držat ga jer mu je to na granici crvenog polja.. možda se varam al ipak čuvam ga donekle. Drugo, kočnice su ekstra, dozovoljavaju da kočiš neposredno prije zavoja i to pri večim brzinama.. i sam ulazak u zavoj/izlazak je lagan, odlično drži. Osjetim jedino ljuljanje karoserije prilikom naglih promjena putanje i kod lošijeg asfalta.
Sic je u redu, ali trne dupe nakon 1h..  :D
Potrošnja?? E tu je bez premca, talim ga cijelim putem i tek na Lučkom mi se pali rezerva, ali mislim da može i bolje jer s tim putem napravim 220km iliti ukupno 8i neš sitnog litara, tj oko 90kn.. Može i bolje ako ga na AC ne tališ u crvenom na 9.5rpm jer brzo guta.. :)
Prostor ispod sica?!  BANANA definitvno jer je premalen.. Šta će mi punjač za mob, bolje da su makli taj nosać da ostane još prostora za nešto. Inetgralka mi ne stane, imam IXSovu. Pretinac ispod upravljača, lijevo od ključa je defintivno loše napravljen, razbio mi se već i to idem reklamirati za vikend. Mjerač brzine??! BANANA loše mjeri, kazaljka ide sa 100 na 115 pa natrag pa 120...jako loše.. Do 100 još ok, nakon toga sranje.
Gume Maxiss.. ok su, ništa posebno, dobro drže.
Sve u svemu, skuter je ok, predivan je i masivan plus ti diskovi i crvena kliješta, izgleda jako lijepo i ozbiljno. Međutim, ovih par sitnica definitvno su me razočarale jer se radi o 38 000kn, i da mi cajger šteka, da mi se bravica od pretnica pokvari?
Možda je samo bad luck, ali malo su me demoralizirale te stvari... Nadam se da će ostalo opravdati plaćen novac i dobre preporuke.
Evidentirano
Sunt pueri pueri, pueri puerilia tractant.

honda xr

• **
  • Vozi: Yamaha X-Max 250i
« Odgovori #2738 : 10. Kolovoz 2010, 10:16:24 »

ma to su samo sitnice lipo reklamiraj u trgovca
inace slazem se lip skuter :palacgore:
Evidentirano
Svi smo mi djeca. Jedina je razlika u našim igraćkama...
Nisam dovoljno bogat da kupujem kineske motore...

gator1

• **
  • Vozi: Kymco Downtown 300i
« Odgovori #2739 : 10. Kolovoz 2010, 10:22:47 »

Ma stane ti kaciga ispod sica sigurno samo ju okreni unatrag isprobao sam sve vrste kaciga dok sam vozio xcitinga :palacgore:
Evidentirano
gator

pikaso

• **
« Odgovori #2740 : 10. Kolovoz 2010, 17:48:23 »

kaciga stane ,a ostale sitnice se daju srediti . .   sve u svemu nije se puno promjenilo od "mog  vremena". . .  osim naravno("nezaobilazne")  veće cijene!? :misli:
Evidentirano

Denisxxx

• **
« Odgovori #2741 : 10. Kolovoz 2010, 18:04:52 »

i meni skače kazaljka od prvog dana, neko vrijeme me nerviralo, a sad više ni ne primjećujem....

btw, meni shark rsi ide pod sic bez problema.
Evidentirano

DonLC

• **
« Odgovori #2742 : 10. Kolovoz 2010, 21:11:35 »

Stane a? aj probat ćemo u više "poza".. valjda ste u pravu. ;)
A za ovo ostalo, itekako da ću reklamirati..!!!
Evidentirano

DonLC

• **
« Odgovori #2743 : 10. Kolovoz 2010, 22:01:21 »

I još jedno pitanje, koju bengu točiti? Gledam da ga uvijek punim 100oct sa OMW-a, jel to ok ili može i 95ica sa INE, Tifona, štaveć?? :misli:
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #2744 : 11. Kolovoz 2010, 09:30:40 »

I još jedno pitanje, koju bengu točiti? Gledam da ga uvijek punim 100oct sa OMW-a, jel to ok ili može i 95ica sa INE, Tifona, štaveć?? :misli:

Toči ono što ti piše u manualu....vjerojatno ES95 i voila.....i toči na frekventnijim benzinskim postajam....tak ti je svejedno na kojoj benzinskoj točiš kad su skoro sve od MOL-a.....dakle isti benzin....

pikaso

• **
« Odgovori #2745 : 12. Kolovoz 2010, 13:55:55 »

bs 95   sve više je previše!!
Evidentirano

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #2746 : 12. Kolovoz 2010, 13:57:08 »

OMV 100

Bekspejs

• **
  • Vozi: ....više ne... :(
« Odgovori #2747 : 12. Kolovoz 2010, 14:08:25 »

Iako nisam ni vlasnik ni vozač spomenutog, a naletio sam na netu na ovo pa podijelim... Ako već niste i sami pronašli/prodiskutirali...

http://www.martinracingdealer.com/SPD/n-mp-09491--800008AF-1178919752.jsp

:wink:
Evidentirano

DonLC

• **
« Odgovori #2748 : 12. Kolovoz 2010, 22:09:35 »

Dobra stvar samo što neznam jel to za ovaj moj.... :mrgreen:
Nego, dečki, jel dovoljno na prvom servisu samo promijeniti ulje i sviječicu? Da li ide i filter benzina, da li je potrebno poštelati remene i još neke stvari za koje ni neznam? Definitivno imam osjećaja da u većini servisa to rade preko one stvari, a voljeo bi da ima netko tko bi mi mogao baciti oko da li je sve ok napravljeno, tu u Zg? Thnx... :palacgore:
Evidentirano

Denisxxx

• **
« Odgovori #2749 : 13. Kolovoz 2010, 01:18:35 »

Dobra stvar samo što neznam jel to za ovaj moj.... :mrgreen:
Nego, dečki, jel dovoljno na prvom servisu samo promijeniti ulje i sviječicu? Da li ide i filter benzina, da li je potrebno poštelati remene i još neke stvari za koje ni neznam? Definitivno imam osjećaja da u većini servisa to rade preko one stvari, a voljeo bi da ima netko tko bi mi mogao baciti oko da li je sve ok napravljeno, tu u Zg? Thnx... :palacgore:

Odi u Veliku Goricu u Mimesu, ja sam do sada probao sve ZG kymco servise (osim Viktora) i u svaki sam se morao vratiti sa ozbiljnom reklamacijom, osim u Mimesu. A što je najbolje oni na meni nisu ništa zaradili jer su mi slagali motor u garanciji (membrana), a opet su bili full profesionalni. A za doživljaje sa ostalima možda jednom i napišem nešto. Definitivno bi Djenka imao materijala da se zamisli.

Evidentirano
 Str: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 163   Gore

Stranica je generirana za 0.144 sekundi uz 15 upita.