Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 59   Dolje

Autor Tema: SV650S  (Posjeta: 46781 )

bullitt

• Spol: Muški
  • Vozi: ne vozi
Odg: SV650S
« Odgovori #50 : 14. Svibanj 2008, 17:45:38 »

Koss,ova tvoja poruka postaje kao biblija i mantra za sve buduće sljedbenike sevke(s).Daklen evo nje jopet:

Odg: sv 650 s,n,ili?
« Primatelj: bullitt : 18. Travanj 2008, 17:11:30 »
« Na ovu poruku ste odgovorili ili ste je proslijedili. » Citat: Odgovor Izbriši   

--------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav i tebi. Evo da ne duljim puno pa idemo redom, imam ga dvije godine pa je ovo iz mog iskustva. Uzeo sam "s" varijantu zbog polu oklopa i malo sportsko položaja zbog volana.Nekid je,mislim komfornji za voziti.
Ciklistika mu je zbog V mašine odlična, lagan je i lako se baca u bogenu.
Vozio sam ga na speedweeku nedavno na grobniku, kočnice su odlične,doslovno me par puta izbacilo na rezervar kad sam snažno stisnuo.
Blokirala mi je i stražnja rota, ali sam to eliminirao međugasom.Ovo je ipak kod ekstremnih šaltanja u nižu.Bez antihooping spojke to se ne može izbječi.
Servisi po meni nisu skupi.Radim ih u Splitu.ulje,filter,preegled i ruke 500-600kn.Ozbiljni servis imaš na 24000km kad ti preglediva ventile.Serviser mi je rekao da ih još kod nijednog nije trebao štelovati i sve je bilo OK,ali zbog uputstva proizvođača bolje je to napraviti pa si miran.
Za grad je naporan zbog volana i položaja, bolja je opcija naked.Ja ga po Dubrovniku uopče ne vozim, imam skuter.
Meni se sviđa i neću ga još mjenjati.Za sportsku vožnju je odličan, a za ležerne ture naporan.
Zvuk mu je fenomenalan jer sam stavio otvoreni Remus
Kupovao sam ga malo srcem, malo razumom.
Ako te još što konkretno zanima, kakav detalj, pitaj.

p.s.Mašina inače slovi za jako trajnu i provjerenu.
Evidentirano
Citat: rednyaW - 02. Studeni 2010, 09:40:39
ko ne padne... ne trudi se dovoljno.. ko se ne trudi... pickica je...

dejvid

• **
  • Vozi: Fazer S2, Runner VX
« Odgovori #51 : 14. Svibanj 2008, 17:56:03 »

Hvala koss za iskustvo iz prve ruke.
Jel ti to prvi motor i kakav ti je? Jel ti je dosadio, jel ti je postao slab? Što ćeš, to mi je fobija, moram na terapiju :D
Dudo mi je malo daleko, najbliže mi je Rijeka

dejvid

• **
« Odgovori #52 : 14. Svibanj 2008, 19:10:21 »

@ koss
koliko ti troši SV?
Koje instrumente ima? Ima li pokazivač temperature i goriva? Kawa ER6 nema pa pitam.
Koje gume imaš i koliko koštaju?

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #53 : 14. Svibanj 2008, 22:48:28 »

@ koss
koliko ti troši SV?
Koje instrumente ima? Ima li pokazivač temperature i goriva? Kawa ER6 nema pa pitam.
Koje gume imaš i koliko koštaju?
Radio sam par mjerenja potrošnje,ima negdje na forumu tema o potrošnji svih motora forumaša.
Kad ga vozim umjereno brzo troši mi 5.5-6 lit na sto
Ako ga ne spuštam ispod 8000 oko 9 lit
Kad sam ga kupio i vozio navrh gasa u razradi, do 6000, 4-4,5lit na sto.
Temperaturu ima, brojčanu, koja je OK i lampicu rezerve koja blinka na 4,5 lit i upali se na 1,5 lit rezerve. volio bi da je obrnuto(da blinka na 1,5 lit).
Za gume računaj između 1800-2300 kn.Izbor je velik. Zavisi o stilu vožnje.Trenutno imam michelin pilot power.

Što se tiće slab ili ne?! Za sportsku vožnju dovoljan, a za touring bi volio kapacitetnji i jači motor.
Možda će ti se ovo ćiniti čudno, ali lakše se igrati na magistrali s relativno manje konja na dobro upravljivom
motoru nego imati pod sobom velik broj neukrotivih.
Neznam oće li mi dosaditi, ali bi ga volio ostaviti u garaži pored jednog dobrog putnog motora.
Naravno na kraju se svodi sve na financije. :)
Kako bi Mujo rekao: ovo su moje refleksije :)Mislim da je idealan motor tri u garaži :palacgore:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

dejvid

• **
« Odgovori #54 : 22. Svibanj 2008, 17:57:00 »

Evo mene opet i opet imam neke dvojbe.
U igru je upala i Yamaha fazer.
Čini mi se da je Fazer kvalitetniji i da Yamaha ima bolju mrežu distributera, jer kad kupujem bolje mi je i platiti više pa kasnije imati manje problema. Ali SV mi je više sportskiji i čini mi se zabavniji, lakše se baca u zavoj dok je Fazer nekako tromiji. Fazer mislim da se dokazuje tek na dugim turama koje ja i neću raditi tako često.

pak

• **
  • Vozi: suzuki SV-1000-N
« Odgovori #55 : 22. Svibanj 2008, 18:08:57 »

Čini mi se da je Fazer kvalitetniji i da Yamaha ima bolju mrežu distributera, jer kad kupujem bolje mi je i platiti više pa kasnije imati manje problema. Ali SV mi je više sportskiji i čini mi se zabavniji, lakše se baca u zavoj dok je Fazer nekako tromiji. Fazer mislim da se dokazuje tek na dugim turama koje ja i neću raditi tako često.

mislim da je kvaliteta tu negdje,tj. za probleme na fazeru sam čuo (tps-prije) a za sv nisam....ali zvuk origigi fazera je užas,ko usisavač....a taj motor treba ebeno vrtiti da bi dobro išao....ispod 5000okr nemaš s njime što raditi to ti ga dođe ko minimum,a mislim da je na 10 000 max moment ili čak i više.....nije to motor koji bi se meni sviđao....
Evidentirano

koss

« Odgovori #56 : 22. Svibanj 2008, 18:50:19 »

Ja te ne mogu navuć ni na jedan motor, niti želim.Kupio bilo koju marku morat ćeš raditi neke kompromise.
Da li su to distributeri, udobnost, upravljivost,potrošnja,izgled... na tebi je da odlučiš.
Kod mene je bilo malo razum malo srce, naravno i novčanik je igrao veliku ulogu :)
Samo hrabro :palacgore:
Evidentirano

zagor009

• *
  • Vozi: raptor 650
« Odgovori #57 : 22. Svibanj 2008, 22:39:45 »

Vidim da imamo slične probleme. Još uvijek pokušavam između dva suzuki-a (SVn i Bandit) ubacit neki treći motor (fz6, Pegaso, raptor). Kad uporedim karakteristike neki i daju više, no kao da nemaju ono 'nešto'! Nadam se da će ta ljubav prema Suzuki-u izdržat!
Evidentirano

dejvid

• **
« Odgovori #58 : 22. Svibanj 2008, 23:57:29 »

najbolje da ja odem na sv1000s i svi moji problemi bit će rješeni :D (do prvog zavoja  :mrgreen: )

Predlažite i druge motore(ako ste raspoloženi) pa da vidim sve adute.
Neka motori budu slični SV650s-u, dakle onako sportski, da imaju nekakav oklop ili poluoklop, oko 90 konja.   :naklon:

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #59 : 23. Svibanj 2008, 06:39:12 »

Hyosung ili kak se vec zove, imas ih u Eurorentu, motor kao SV a jeftiniji,
evo sam si to trazio  :mrgreen:
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

bad_ri

• **
« Odgovori #60 : 23. Svibanj 2008, 07:37:11 »

sjeo sam na tog hyosunga, jer nije bilo sv-a u salonu (i nece ga biti kako stvari stoje)...
feeling je pomalo bezveze, motor mi je premali (na visinu od 178cm)
a kad se pogleda kvaliteta i finalna obrada, u odnosu na suzukije pored kojih stoji u salonu, djeluje pomalo izgubljeno. eto to je moj dojam o hyosungu kad sam ga vidio pored suze.
Evidentirano

DacMan

• **
  • Vozi: gsx650f
« Odgovori #61 : 23. Svibanj 2008, 10:47:12 »

sjeo sam na tog hyosunga, jer nije bilo sv-a u salonu (i nece ga biti kako stvari stoje)...
feeling je pomalo bezveze, motor mi je premali (na visinu od 178cm)
a kad se pogleda kvaliteta i finalna obrada, u odnosu na suzukije pored kojih stoji u salonu, djeluje pomalo izgubljeno. eto to je moj dojam o hyosungu kad sam ga vidio pored suze.
da slazem se, dugo sam bio fan hyosunga, ali onda sam dosao u salon i sjeo na gv650, bio sam jako razocaran, a zic je zaskripao ko kad sjednes na neku stolicu s tavana koju je pohodilo miljon crvolikih zivotinja :palacdolje:

nakon toga sam odlucio da ipak necu stedit na motoru, pa makar granje jeo godinu dana

my two lipe
Evidentirano
prodajem motor

pak

• **
« Odgovori #62 : 23. Svibanj 2008, 13:13:39 »

suza je daaaleko ispred hyosunga....a moje mišljenje je da se za 10 k kn ne ispalti riskirati i uzimati ipak neprovjerenu mašinu (koja se zna raspasti zbog ulaza hladnog zraka u sistem ispuha).....
Evidentirano

dejvid

• **
« Odgovori #63 : 25. Svibanj 2008, 22:43:51 »

@ koss: kakva je zaštita od vjetra na SV650s? Jel maska samo ukras ili i pomaže?
Koliko ga najviše možeš ganjati na autocesti a da mu ne ostanu posljedice  :mrgreen: tj. koja mu je najveća putna brzina?

Pec

• **
  • Vozi: Hyosung GT650i
« Odgovori #64 : 25. Svibanj 2008, 23:32:41 »

Moj prijatelj odnedavno ima Hyosunga GT650 (ovog novog s Mikuni ubrizgavanjem i 82 KS) i za sada ima oko 1500 km od kojih sam ponešto i ja napravio. Motor vrijedi svaku od 42.300  kuna koliko košta, štoviše, po mom sudu ne postoji bolji omjer uloženo/dobiveno. Ne želim pisati protiv izvanrednog SV650 ali moram braniti Hyosunga jer sam ga imao prigodu dobro upoznati.  :)

pak

• **
« Odgovori #65 : 25. Svibanj 2008, 23:38:26 »

Moj prijatelj odnedavno ima Hyosunga GT650 (ovog novog s Mikuni ubrizgavanjem i 82 KS) i za sada ima oko 1500 km od kojih sam ponešto i ja napravio. Motor vrijedi svaku od 42.300  kuna koliko košta, štoviše, po mom sudu ne postoji bolji omjer uloženo/dobiveno. Ne želim pisati protiv izvanrednog SV650 ali moram braniti Hyosunga jer sam ga imao prigodu dobro upoznati.  :)

čuj,sve to štima što kažeš,al prođi s njim 100km u crvenom,pa se onda možemo pričati zapravo,jer ovako nije prošao ni razradu,il ju je tek prošao.....

nakod 20k km se zna jel motor valja ili nevalja.....
Evidentirano

Pec

• **
« Odgovori #66 : 25. Svibanj 2008, 23:42:52 »

čuj,sve to štima što kažeš,al prođi s njim 100km u crvenom,pa se onda možemo pričati zapravo,jer ovako nije prošao ni razradu,il ju je tek prošao.....

nakod 20k km se zna jel motor valja ili nevalja.....
Dvije godine garancije Eurorenta nisu mala stvar, a onoliko koliko i kako sam ga vozio meni je dovoljno da prepoznam da je riječ o odličnom motociklu, no ponavljam, ni  slovca ne želim napisati protiv odličnog SV-a  :palacgore:

pak

• **
« Odgovori #67 : 25. Svibanj 2008, 23:56:55 »

Dvije godine garancije Eurorenta nisu mala stvar, a onoliko koliko i kako sam ga vozio meni je dovoljno da prepoznam da je riječ o odličnom motociklu, no ponavljam, ni  slovca ne želim napisati protiv odličnog SV-a  :palacgore:

sretno s hyosom i začepite mu ubacivanje zrakak u ispušni sustav....pod hitno.....
Evidentirano

Pec

• **
« Odgovori #68 : 26. Svibanj 2008, 00:04:57 »

sretno s hyosom i začepite mu ubacivanje zrakak u ispušni sustav....pod hitno.....
:misli: Poznaš li neposredno nekoga tko je imao takav problem ili si načuo zločestu pričicu konkurencije  :misli: , čak da je ta opaka pričica s "pretjeranim pothlađivanjem usisnih ventila" i isinita, ovdje je riječ o novoj generaciji već pet godina "brušenog" agregata, koja ima el. ubrizgavanje goriva i drugačiji režim pulsnog ubacivanja i to manje količine sekundarnog zraka u ispuh.

pak

• **
« Odgovori #69 : 26. Svibanj 2008, 00:09:42 »

:misli: Poznaš li neposredno nekoga tko je imao takav problem ili si načuo zločestu pričicu konkurencije  :misli: , čak da je ta opaka pričica s "pretjeranim pothlađivanjem usisnih ventila" i isinita, ovdje je riječ o novoj generaciji već pet godina "brušenog" agregata, koja ima el. ubrizgavanje goriva i drugačiji režim pulsnog ubacivanja i to manje količine sekundarnog zraka u ispuh.

ne poznajem nikog,ali kad ideš na prvi servis nek ti to začepi i riješena stvar.....bolje puhati na hladno nego provjeravati na što liče 2g garancije....sretno s pilom i napišite kave recenzije ako vam se da....
Evidentirano

koss

« Odgovori #70 : 26. Svibanj 2008, 13:10:01 »

@ koss: kakva je zaštita od vjetra na SV650s? Jel maska samo ukras ili i pomaže?
Koliko ga najviše možeš ganjati na autocesti a da mu ne ostanu posljedice  :mrgreen: tj. koja mu je najveća putna brzina?

Kao što znaš mi ovdje nemamo autocestu, pusti san :mrgreen:
Šalu nastranu.Vozio sam ga Ka-Zg, malo se sagneš i sve je OK.Za brzu turing vožnju možda bi
bilo dobro staviti zamjensku double-bouble masku.Inaće po auto cesti mi je bez veze voziti.Stvoren je za zavoje.
Možeš ga ganjati do jaja bez posljedica.Kad završim ovu sezonu na Grobniku javim je li bilo što neočekivano.
Evidentirano

zagor009

• *
  • Vozi: raptor 650
« Odgovori #71 : 27. Svibanj 2008, 20:58:43 »

Sutra je dan D. Vec 5 dana sam uvjeren da cu uzet Bandita, no danas opet vuce taj SVn. Moze li mi netko reci kako je biti suvozac. Kod Bandita je sigurno bolje, no zar je razlika velika. Ne traba mislit samo na sebe. :wink:
Evidentirano

giantMC

• Vozi: vrlo dobro
« Odgovori #72 : 27. Svibanj 2008, 22:15:23 »

a cuj vec po samom izgledu sjedala mozes to zakljucit.. :mrgreen:
Evidentirano
u upotrebi streetfighter prerada, LED lampe napred & otraga, digitalni instrumenti, slickovi sa simpatičnom šarom

http://www.youtube.com/watch?v=FesqHTQa9X8

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #73 : 27. Svibanj 2008, 22:19:59 »

Sutra je dan D. Vec 5 dana sam uvjeren da cu uzet Bandita, no danas opet vuce taj SVn. Moze li mi netko reci kako je biti suvozac. Kod Bandita je sigurno bolje, no zar je razlika velika. Ne traba mislit samo na sebe. :wink:

Ako misliš imati suvozača za više od 200 km dnevno, ne uzimaj SV-a.
Pitaj moju Katarinu :mrgreen: Otpala joj guzica do Bara, a kada smo išli natrag čak je razmišljala da ide busom od Splita :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

NEKID

• Vozi: gospodičnu
« Odgovori #74 : 28. Svibanj 2008, 00:06:34 »

Moze li mi netko reci kako je biti suvozac :wink:
ako računaš na suvozača onda ne uzimaj sv.
možeš ga uzet ali ćeš izgubit suvozača  :mrgreen:
Evidentirano
mrzim muhe                                              http://www.youtube.com/watch?v=OKzcEcR-XPM
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 59   Gore

Stranica je generirana za 0.157 sekundi uz 15 upita.