Koss,ova tvoja poruka postaje kao biblija i mantra za sve buduće sljedbenike sevke(s).Daklen evo nje jopet:
Odg: sv 650 s,n,ili?
« Primatelj: bullitt : 18. Travanj 2008, 17:11:30 »
« Na ovu poruku ste odgovorili ili ste je proslijedili. » Citat: Odgovor Izbriši
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav i tebi. Evo da ne duljim puno pa idemo redom, imam ga dvije godine pa je ovo iz mog iskustva. Uzeo sam "s" varijantu zbog polu oklopa i malo sportsko položaja zbog volana.Nekid je,mislim komfornji za voziti.
Ciklistika mu je zbog V mašine odlična, lagan je i lako se baca u bogenu.
Vozio sam ga na speedweeku nedavno na grobniku, kočnice su odlične,doslovno me par puta izbacilo na rezervar kad sam snažno stisnuo.
Blokirala mi je i stražnja rota, ali sam to eliminirao međugasom.Ovo je ipak kod ekstremnih šaltanja u nižu.Bez antihooping spojke to se ne može izbječi.
Servisi po meni nisu skupi.Radim ih u Splitu.ulje,filter,preegled i ruke 500-600kn.Ozbiljni servis imaš na 24000km kad ti preglediva ventile.Serviser mi je rekao da ih još kod nijednog nije trebao štelovati i sve je bilo OK,ali zbog uputstva proizvođača bolje je to napraviti pa si miran.
Za grad je naporan zbog volana i položaja, bolja je opcija naked.Ja ga po Dubrovniku uopče ne vozim, imam skuter.
Meni se sviđa i neću ga još mjenjati.Za sportsku vožnju je odličan, a za ležerne ture naporan.
Zvuk mu je fenomenalan jer sam stavio otvoreni Remus
Kupovao sam ga malo srcem, malo razumom.
Ako te još što konkretno zanima, kakav detalj, pitaj.
p.s.Mašina inače slovi za jako trajnu i provjerenu.