Sutra je dan D. Vec 5 dana sam uvjeren da cu uzet Bandita, no danas opet vuce taj SVn. Moze li mi netko reci kako je biti suvozac. Kod Bandita je sigurno bolje, no zar je razlika velika. Ne traba mislit samo na sebe.
malo ste me odgovorili od SVa, ali mi treba za putovanja i za suvazacicu Mene zanima sta drugo mogu dobit do 60k kuna s ABSom i V masinom (volim taj zvuk) a da je dobro za turing?!?
sta nevalja s novim vstromom?versys mi je drugi izbor (pff 0°)
Kao neka sudbina juče našo test SV650n k8 u moto magazinu. Naravno sve pohvale na račun agregata, zvuka, upravljanja... No kaže da je za niske vozače jer je mali motor. E ja sa svojih 178cm i 96kg se ne osjećam niskim ni malim. Vaš komentar, preostalo mi oko 2 sata do eventualne odluke?! Znam da zezam, ali nema ga nigdje oko mene. Da sjednem na njega sve bih znao!
za niske vozace jer je uzak..ja imam 182 i 92kg i nije da mi je malen..ali 1000 neznam koliko je 650 manj szo se tice same rame
ja imam 178 cm i sjedio sam jucer na sv650s... dojam...premali motor za položaj mojih nogu... vlasnik tog motora mi kaže da je na n verziji položaj gotovo isti, jer je prije s verzije imao i n verziju... tako da sam ja sebo osobono prekrizio sv iz izbora... ostaju mi bandit i kawa versys...
a što kaže čovijek,zašto je prešao s n verzije na s verziju......jel baš tolika razlika?
O Boze dragi, da mi je lova u dzepu, otisao bi kupio N-a i masku u Mad Max stilu, sjedim udobnije i imam zastitu od vjetra,Makar bi jauzeo S-a za svoje potrebe (vozim se pretezno sam.Eto rijesen problem, vec si mogao voziti.
i dalje je veliki problem, koji imamo svi mi koji bismo htjeli kupiti sv, to što ga u salonu ne možeš vidjeti niti sjesti na njega, jer ga iz nekog njima znanog razloga ne drže u salonima... ja sam htio kupiti n verziju i staviti malu maskicu, ali ne želim kupiti mačka u vreći... jebeš motor koji ne možeš vidjeti u salonu. zato ću kupiti ili bandita ili versysa (kroz 20-25 dana nadam se!)
Novi ili polovni?gledam po oglasnicima i nema ih uopće, bit će onda novi, samo da ga ne moram prodavati za godinu dana i baciti 3000 € u vjetar jer će mi postati preslab, najgora noćna mora hehe