Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Putujem u Dubrovnik  (Posjeta: 7123 )

Ljubo_051

• Spol: Muški
  • Vozi: GSX 750 R '87. (u srcu), GPX600R - '95.
Putujem u Dubrovnik
« : 01. Svibanj 2008, 21:26:52 »

Ja i moja jača polovica 16.-17. i 18.05. putujemo  na produženi vikend u Dubrovnik. Preko agencije smo dobili smještaj ali sve ostalo mi je enigma.
Molim kolegice i kolege sa foruma da me savjetuju gdje da jedem, kamo da idem i šta da radim dolje 3 dana  :mrgreen:.
Budući da letimo avionom dole ću biti invalid pa bi najrađe nešto rentao (barem skuter - auto bi mi bio mislim nepraktičan i skup).
Molim vas preporuke sa nekim okvirnim cijenama za orijentaciju.

Hvala.
Evidentirano

max34

• **
  • Vozi: Z 750, diesel made in Italia
Odg: Putujem u Dubrovnik
« Odgovori #1 : 02. Svibanj 2008, 08:48:59 »

Ja i moja jača polovica 16.-17. i 18.05. putujemo  na produženi vikend u Dubrovnik. Preko agencije smo dobili smještaj ali sve ostalo mi je enigma.
Molim kolegice i kolege sa foruma da me savjetuju gdje da jedem, kamo da idem i šta da radim dolje 3 dana  :mrgreen:.
Budući da letimo avionom dole ću biti invalid pa bi najrađe nešto rentao (barem skuter - auto bi mi bio mislim nepraktičan i skup).
Molim vas preporuke sa nekim okvirnim cijenama za orijentaciju.

Hvala.

Obavezno obići staru gradsku jezgru, zidine, knežev dvor, akvarij, katedralu sv.Vlaha.....prilikom obilaska starog grada pazi gdje ćeš sjesti i popiti nešto, na samom stradunu cijene su ti poprilično visoke (bijela kava 17-20 kn), ali ako samo malo zađeš u sporedne uličice cijene su niže....karta za gradske zidine ti je 50 kn po osobi, osim ako je nisu poskupili, a pošto je sezona već pomalo počela ne bi me ni to čudilo.....
Osim starog grada obavezno prošetati do uvale Lapad (prekrasna šetnica prema i uz more), sve je puno kafića koji su subotom i nedjeljom puni......sve vrvi od komada, ali pošto ideš sa djevojkom pazi kud gledaš  :LOL:.....
Ako budeš u mogućnosti popni se i na Srđ odakle puca prelijep pogled na cijeli Dubrovnik, posebno na stari grad....relativno je blizu, kad izađeš na magistralu prema Cavtatu ideš do skretanja za Bosanku i onda samo uzbrdo, sve skupa nekih 5-6 km i na vrhu si.....
Što se tiče izlaska u Dubrovniku ti ja aktualno u starom gradu vikendom, tu ti je najbolji provod, imaš puno kafića u uskim kalama (uličicama), zatim Hemingway bar, noćni klub Dub na Pilama (ulaz u stari grad sa sjeverne strane), disco Fuego također na Pilama...itd
Što se tiče preporuka za jelo tu ti nisam baš ekspert, znam za pizzeriu "Skala" u bourbon streetu gdje je hrana odlična i jeftina.....vjerujem da će ti se još netko javiti i dati ti tu malo više informacija....
Isto tako obići i Cavtat ako budeš mogao, nekih 22-23 km od Dubrovnika.....ima staru gradsku jezgru po kojoj se isplati prošetati, kao i uz rivu.....ako budeš išao obavezno se popeti do groblja na brdašcu i vidjeti Račićev mauzolej (Meštrović).....
Što se tiče rentanja skutera provjeriću ti to još pa ti javim cijene....
pozz  :palacgore:

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #2 : 02. Svibanj 2008, 21:26:59 »

max je sve lijepo napisao  :palacgore: a ako što treba samo pitaj...

imas i motore za rentat

http://www.brabel.hr/cjenik.htm

fjaka

« Odgovori #3 : 03. Svibanj 2008, 09:26:28 »

Sada vidim da smo u hotelu Dubrovnik, na rubu između Babinog kuka i Lapada. Ako rentamo bike moći ćemo skočiti i negdje dalje, ako ne daj mi molim vas recite gdje bi mogao jesti u tom kvartu
TNX  :palacgore:

to je u uvali lapad, a u blizini (kraj keruma) imas http://www.pizzeria-scala.com/

max34

• **
  • Vozi: Z 750, diesel made in Italia
« Odgovori #4 : 03. Svibanj 2008, 16:51:03 »

Hvala MAXi, baš si kolega. Stvarno sam očekivao malo više ljudi da će šta više reći ali me ovo neugodno iznenadilo.

Pozdrav

A što je najgore uopće nisam iz Dubrovnika......  :LOL:, ali sam skoro svaki vikend u gradu.....

Evo što se tiče jela, meni su preporučili, pizzeria "Skala" (kraj Keruma, to je blizu tvog hotela), imaš zatim pizzeriu "Mama Mia" u bourbon streetu (lako ćeš i to naći), u starom gradu imaš u staroj gradskoj luci restoran "Lokanda" (odlično i jeftino, pogotovo riba....), a imaš i u ul.Iva Vojnovića pizzeria "Teatar", odlična pizza, po meni najbolja što sam je pojeo u Dubrovniku.....
Ako rentaš nešto jače od skutera (ako mene pitaš svakako to napravi ukoliko financijski možeš) još bih ti preporučio da se provozaš u Crnu Goru do Kotora i obiđeš stari dio grada unutar zidina jer se stvarno ima šta za vidjeti (nije daleko, imaš nekih 90 km, a granicu prelaziš sa osobnom)....
pozdrav  :palacgore:

Ljiki

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Miško
« Odgovori #5 : 06. Svibanj 2008, 12:27:20 »

U samom Gradu ima i pizzeria Oliva - u uličici je koja povezuje Stradun i Gundulićevu poljanu. Pizze su im odlične i ne preskupe.
Kava s najljepšim pogledom - taraca na Pločama, kod Revelina.

Ako ogladnite oko Straduna, također preporučujem Školu - pravi domaći sendviči od domaćeg pršuta, sira iz ulja, maslina, domaći kruh (kada na Stradun uđete sa Pila, onda je to treća, četvrta ili neka uličica s lijeve strane). Odlične palačinke u slastičarnici Dolce Vita (isto neka lijeva ulica gledano iz smjera Pila).

Ako ćete rentat skuter i vozikati se okolo (što toplo preporučujem, jer Grad praktički obiđeš u jednom prijepodnevu), krenite prema jugu pa obiđite Mline, Cavtat, pa sa magistrale skrenite u Čilipe i cesticom do Molunta - krajolik je predivan. Onda se magistralom vratite do Grude i obiđite Konavoske dvore (ali ne jedite tamo jer je skupo i ništa posebno, osim atmosfere uz rijeku Ljutu), nego se vraćajte prema Dubrovniku pa u Zvekovici skrenite desno do Konavoskih brda, iznad zračne luke Čilipi. E, tamo je jedna ooodlična konoba, Vojski do (konoba je Konavoka, a mjesto Vojski do, imaš putokaze), imaju odličan pršut i općenito, super klopu - janjetina, teletina ispod peke  :klopa: a neće vas odrat kao u gradu.

Pitaj ako te još što zanima  :wink:
Evidentirano
Maksimum 300: Preostaje 202

Prodajem oldtimer Peugeot 204, 1974. godište. Više informacija na PP.

SM Blade

• Vozi: komatsu 4x4 tdi
« Odgovori #6 : 04. Svibanj 2009, 15:26:53 »

dakle cura i ja bi u dubrovnik, naravno motorom... i to onaj prvi produženi vikend u 6-om (mislim da je 11, 13 ili tako nešto)...ostali bi dole 3 noći....

zna li, ili ima li netko neki povoljan smještaj?

ne mora bit u centru..par km vamo-tamo nije problem, ionako dolazimo motorom...
Evidentirano
nemoš j.bat a da ne uđe

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #7 : 04. Svibanj 2009, 16:37:58 »

Obavezno obići staru gradsku jezgru, zidine, knežev dvor, akvarij, katedralu sv.Vlaha.....prilikom obilaska starog grada pazi gdje ćeš sjesti i popiti nešto, na samom stradunu cijene su ti poprilično visoke (bijela kava 17-20 kn), ali ako samo malo zađeš u sporedne uličice cijene su niže....karta za gradske zidine ti je 50 kn po osobi, osim ako je nisu poskupili, a pošto je sezona već pomalo počela ne bi me ni to čudilo.....
Osim starog grada obavezno prošetati do uvale Lapad (prekrasna šetnica prema i uz more), sve je puno kafića koji su subotom i nedjeljom puni......sve vrvi od komada, ali pošto ideš sa djevojkom pazi kud gledaš  :LOL:.....
Ako budeš u mogućnosti popni se i na Srđ odakle puca prelijep pogled na cijeli Dubrovnik, posebno na stari grad....relativno je blizu, kad izađeš na magistralu prema Cavtatu ideš do skretanja za Bosanku i onda samo uzbrdo, sve skupa nekih 5-6 km i na vrhu si.....
Što se tiče izlaska u Dubrovniku ti ja aktualno u starom gradu vikendom, tu ti je najbolji provod, imaš puno kafića u uskim kalama (uličicama), zatim Hemingway bar, noćni klub Dub na Pilama (ulaz u stari grad sa sjeverne strane), disco Fuego također na Pilama...itd
Što se tiče preporuka za jelo tu ti nisam baš ekspert, znam za pizzeriu "Skala" u bourbon streetu gdje je hrana odlična i jeftina.....vjerujem da će ti se još netko javiti i dati ti tu malo više informacija....
Isto tako obići i Cavtat ako budeš mogao, nekih 22-23 km od Dubrovnika.....ima staru gradsku jezgru po kojoj se isplati prošetati, kao i uz rivu.....ako budeš išao obavezno se popeti do groblja na brdašcu i vidjeti Račićev mauzolej (Meštrović).....
Što se tiče rentanja skutera provjeriću ti to još pa ti javim cijene....
pozz  :palacgore:
lijepo je objašnjeno, no...ovo podebljano bih stavio pod OBAVEZNO, a sve drugo pod "ako stigneš" :mrgreen: Znam da zvuči bezveze, ali biti u Dubrovniku a ne otići do križa je kao da i nisi bio u dubrovniku. Šetnja gradskim zidinama je skupa fora. Vidiš crvene krovove i to je to. Križ obavezno, sve drugo radi reda. Cijene ne bih komentirao. Nešto skuplje od Zagreba, no pošte nečeš živjeti u dubrovniku već ići na vikend ne treba te brinuti 200 kn više potrošenih (a i nemora biti tako)....Križ-Srđ---kako god OBAVEZNO. Nadisati ćeš se mira.  :palacgore:

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #8 : 04. Svibanj 2009, 16:45:51 »

Pogledaj si još i plažu Danče te plažu sv. Jakov.
Sendviči u Mrvici...jedna uličica desno kad ideš prema kipu Orlanda.
Klopa u Konavoskim dvorima...ali samo ako imaš puno perja.

Sjedni na tramvaj...mislim brod.... za Lokrum i pogledaj arboretum (obavezno), prošeći po Kalamoti - prekrasan otok na kojem sam provodio ljeta i ljeta u djetinjstvu i potraži okomite stijene na strani prema otvorenom moru, zaboravio ime.... (Kalamota je Koločep na kartama), ako imaš vremena svrati do Molunta i provozaj se Konavlima.

U jednom mjestu s desne strane u smjeru Konavala, nakon Mlina, ne mogu se sjetiti kako se zove, utječe rijeka u more i stvara takozvanu bočatu vodu....zanimljivo za pecanje i kupanje ako voliš hladnu vodu.

Otiđi na Daksu.

Pozdrav i uživaj....!
M.

Ljubo_051

« Odgovori #9 : 04. Svibanj 2009, 17:41:50 »

lijepo je objašnjeno, no...ovo podebljano bih stavio pod OBAVEZNO, a sve drugo pod "ako stigneš" :mrgreen: Znam da zvuči bezveze, ali biti u Dubrovniku a ne otići do križa je kao da i nisi bio u dubrovniku. Šetnja gradskim zidinama je skupa fora. Vidiš crvene krovove i to je to. Križ obavezno, sve drugo radi reda. Cijene ne bih komentirao. Nešto skuplje od Zagreba, no pošte nečeš živjeti u dubrovniku već ići na vikend ne treba te brinuti 200 kn više potrošenih (a i nemora biti tako)....Križ-Srđ---kako god OBAVEZNO. Nadisati ćeš se mira.  :palacgore:

..u potpunosti podpisujem plus što biti prvi put u Dubrovniku a ne proći po zidinama i nije neka fora. To je ono kada gledaš na telki neki putopis pa prikazuju Du sa zidina pa kažeš...e tu sam i ja stajao.
Druga stvar za klopu...kada sam ja bio bilo je ljudi koji su reklamirali restorane u uličicama pored i dobili bi besplatnu cugu plus cijene puno manje nego u restoranima na Stradunu a samo ulicu iznad. Tako da bez cuge sa skoro normalnom cijenom ručka prođeš sasvim solidno. Mi nismo bankrotrali i bilo nam je super.  :palacgore:
Evidentirano

Ljiki

• **
« Odgovori #10 : 12. Svibanj 2009, 13:50:33 »

Pogledaj si još i plažu Danče te plažu sv. Jakov.

Klopa u Konavoskim dvorima...ali samo ako imaš puno perja.

U jednom mjestu s desne strane u smjeru Konavala, nakon Mlina, ne mogu se sjetiti kako se zove, utječe rijeka u more i stvara takozvanu bočatu vodu....zanimljivo za pecanje i kupanje ako voliš hladnu vodu.

Danče i Sv. Jakov su jedine plaže baš u Gradu koje su OK. Na Banjama i ne pomišljaj na kupanje...
Što se tiče klope u Konavoskim dvorima - ni da si milijunaš ne pomišljaj na to - klopa je prosječna i bezvezna, a preskupa.

Plaža nakon Mlina, točnije Plata (dakle, nakon vijadukta Duboka Ljuta, skrenuti prije velikog jumbo plakata desno), zove se Robinzon i meni je najljepša plaža u okolici DU.

Uživajte!  :wink:
Evidentirano

nba163

• **
  • Vozi: HD - Heritage Softail, BMW R1200GS
« Odgovori #11 : 12. Svibanj 2009, 18:24:01 »

dakle cura i ja bi u dubrovnik, naravno motorom... i to onaj prvi produženi vikend u 6-om (mislim da je 11, 13 ili tako nešto)...ostali bi dole 3 noći....

zna li, ili ima li netko neki povoljan smještaj?

ne mora bit u centru..par km vamo-tamo nije problem, ionako dolazimo motorom...

nije jos nitko dao odgovor na ovaj post, a i mene zanima neki smjestaj, uopce mi nije bitno da je bliyu mora ili starog grada, nek je sam sto jeftinije... kolko jesu cjene uopce?
Evidentirano
Znam dovoljno da znam da nista ne znam dovoljno!

Ljubo_051

« Odgovori #12 : 12. Svibanj 2009, 21:09:15 »

nije jos nitko dao odgovor na ovaj post, a i mene zanima neki smjestaj, uopce mi nije bitno da je bliyu mora ili starog grada, nek je sam sto jeftinije... kolko jesu cjene uopce?

Ako dolaziš motorom apsolutno ti nije potrebno biti ni blizu centra. I da si 5 km dalje opet ti je to par minuta vožnje.
Evidentirano

fjaka

« Odgovori #13 : 12. Svibanj 2009, 21:21:49 »

moja punica renta apartman
mokošica 10km do starog grada
http://www.apartments-dubrovnik.com/dubrovnik-apartments-1.htm
cijena po osobi 150kn

a ja nudim garažu na korištenje preko noci, odma ispod apartmana...

WD-40

• **
  • Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :)
« Odgovori #14 : 12. Svibanj 2009, 21:24:53 »

Danče i Sv. Jakov su jedine plaže baš u Gradu koje su OK. Na Banjama i ne pomišljaj na kupanje...
Što se tiče klope u Konavoskim dvorima - ni da si milijunaš ne pomišljaj na to - klopa je prosječna i bezvezna, a preskupa.

Plaža nakon Mlina, točnije Plata (dakle, nakon vijadukta Duboka Ljuta, skrenuti prije velikog jumbo plakata desno), zove se Robinzon i meni je najljepša plaža u okolici DU.

Uživajte!  :wink:

Robinzon je dobar al vajda ste skontali da tamo nema nikoga i da je more mrzlooo. Tu je naime hidroelektrana i tu se mjesa hlada voda i more  :mrgreen:
Slobodno Vi svratite u Plat na Pivu a ima i restoran  :palacgore:

Što se tiče smjestaja lanik je susjed izdavao sobe za 10e. Caka je sto nema klime..... ne je tu navodno kuhinjica.
 Ako treba mogu pitat kakve su sad cjene i poslikat. To je 10ak Km od Dubrovnika prema Aerodromu----  15-20min voznje do Dubrovnika.... 10min pješke do plaže  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj 2009, 21:39:17 WD-40 »
Evidentirano

Ljiki

• **
« Odgovori #15 : 12. Svibanj 2009, 23:14:37 »

Robinzon je dobar al vajda ste skontali da tamo nema nikoga i da je more mrzlooo. Tu je naime hidroelektrana i tu se mjesa hlada voda i more  :mrgreen:

Robinzon zbog toga i je dobar - spas na vrućini od +40  :mrgreen:
A super je i za ohladit pivu ili dinju  :LOL:
Evidentirano

Lando

• **
  • Vozi: Bandit 650S K8
« Odgovori #16 : 13. Svibanj 2009, 00:54:59 »

Evidentirano

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #17 : 13. Svibanj 2009, 01:20:12 »

ako budeš mogao,posjeti i elafitsko otočje :D  :palacgore: ne izdajem ništa već je izdano..jedino imam plažu eto  :)
ako te bude zanimalo objasnim gdje kako šta kad itd...  :palacgore:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

©rni

• *
  • Vozi: HD Electra Glide
« Odgovori #18 : 13. Svibanj 2009, 07:34:48 »

...da se provozaš u Crnu Goru do Kotora i obiđeš stari dio grada unutar zidina jer se stvarno ima šta za vidjeti (nije daleko, imaš nekih 90 km, a granicu prelaziš sa osobnom)....
koliko sam ja čuo od nekih murjaka, samo najbliže tri općine mogu osobnom... da pojasnim.. u crnu goru, na granični prijelaz debeli brijeg.. mogu tri općine prema hrv (dubrovnik, župa, konavle ??) i tri prema crnoj gori.. ostali bi morali imati putovnicu
možda to nitko ne kontrolira, ali ovak bi trebalo biti

anyhow.. ako ideš na 3 dana.. ne idi u crnu goru.. ne stigneš
i još mi se čini da ti nitko nije spomenuo pivnicu na babinom kuku.. najedeš se solidne mesine s roštilja
Evidentirano
putovanje je cilj

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #19 : 13. Svibanj 2009, 07:57:16 »

koliko sam ja čuo od nekih murjaka, samo najbliže tri općine mogu osobnom... da pojasnim.. u crnu goru, na granični prijelaz debeli brijeg.. mogu tri općine prema hrv (dubrovnik, župa, konavle ??) i tri prema crnoj gori.. ostali bi morali imati putovnicu
možda to nitko ne kontrolira, ali ovak bi trebalo biti

anyhow.. ako ideš na 3 dana.. ne idi u crnu goru.. ne stigneš
i još mi se čini da ti nitko nije spomenuo pivnicu na babinom kuku.. najedeš se solidne mesine s roštilja

Crna gora je 20 min od Dubrovnika kak ne stigne  :misli: :misli: :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #20 : 13. Svibanj 2009, 08:27:44 »

Smještaj u Dubrovniku odma do starog grada samo za bajkere povoljno.
Informacije na pp.
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

©rni

• *
  • Vozi: HD Electra Glide
« Odgovori #21 : 13. Svibanj 2009, 09:41:01 »

Crna gora je 20 min od Dubrovnika kak ne stigne  :misli: :misli: :misli:
a kaj buš tam na pol vure išel?
a ak ode tam na pol dana (ili još bolje, na dan).. kaj bu onda videl u dubrovniku?
Evidentirano
putovanje je cilj

Choky-Zg

• *
  • Vozi: Duke III
« Odgovori #22 : 13. Svibanj 2009, 13:26:35 »

Vidim nitko ne spominje TajMahal u Gradu...Jebeno dobri čevosi i VELIKIIIIIIIIII.....
I ona cevabdžinica  na Sv.Mihajlu na BATALI...isto fina klopa a i jeftino!!!!Inace nigdje u  Dalmaciji nemos dobiti veliko OZUJSKO u birtiji,osim u Gradu   :LOL: :LOL: :LOL: i to za 8kn. :shock:...nema niti kod mene u kvartu jebate...A vele skupo  :jesus: :jesus:
DUBROVNIK Rulezzzzzzzz....Najljepsi Grad na svijetu  :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #23 : 13. Svibanj 2009, 13:29:56 »

ej
a kako se zove ona pizzeria/buffet gdje se moe dobiti ona preklopljena pizza
izvan ali blizu zidina di je ispred nje parking, a ona u nekom malom šumarku
kad se iziđe izvan zidina na glavni ulaz/izlaz pa negdje preko puta

te preklopljene pizze su fantazija i nisu skupe - oduševljen sam bio prošlo ljeto :palacgore:

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #24 : 13. Svibanj 2009, 13:30:30 »

Smještaj u Dubrovniku odma do starog grada samo za bajkere povoljno.
Informacije na pp.

javim se ovo ljeto kad budem dolazio skuterom :palacgore:

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #25 : 13. Svibanj 2009, 13:32:33 »

ej
a kako se zove ona pizzeria/buffet gdje se moe dobiti ona preklopljena pizza
izvan ali blizu zidina di je ispred nje parking, a ona u nekom malom šumarku
kad se iziđe izvan zidina na glavni ulaz/izlaz pa negdje preko puta

te preklopljene pizze su fantazija i nisu skupe - oduševljen sam bio prošlo ljeto :palacgore:
Pizzeria Tabasco
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

fjaka

« Odgovori #26 : 13. Svibanj 2009, 14:23:35 »

a nisi se javio kada si bio u DU tc tc  :palacdolje:  :jesus:

piroške, ima ih u svakoj du piceriju, samo ljude zbuni naziv

fjaka

« Odgovori #27 : 13. Svibanj 2009, 16:54:40 »

Dubrovnik nije skup grad...samo treba se ovako raspitat i kao sto vidite cijene su ok.

evo jedno mjesto sa prihvatljivim cijenama  :wink:

to je na stradunu pa i nije skupo ako se tako gleda...

Choky-Zg

• *
  • Vozi: Duke III
« Odgovori #28 : 14. Svibanj 2009, 07:11:42 »

Viđu plaže 8)
Ljki ovo ti je blizu Rombinzona
http://www.youtube.com/watch?v=Uax6hh3DNTo

A viđu zenba iznad Robinzona... :palacgore: :palacgore: Sa morskom vodom naravno...Hebenica...Pristojan hotelcic,za pristojne novce,za sve ostalo...tu je MasterCard  :LOL:

Evidentirano

WD-40

• **
  • Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :)
« Odgovori #29 : 14. Svibanj 2009, 22:50:51 »

pa ovaj video je snimljen tu od bazena 50m dalje  :mrgreen:
Inače to mi je 3min od kuće  :mrgreen:

http://www.hoteli-plat.hr/

Vidim ova fotka je slikana negdje rano ujutro (prije podne  :mrgreen: ) a vidim taj dan je puhala bura i more je bilo ledeno  :mrgreen:
Evidentirano

zlikavac

• Forumski patuljak
  • Vozi: CBR Repsol wannabe i Slobodana
« Odgovori #30 : 18. Svibanj 2009, 23:13:57 »

Za vikend sam u Dubrovniku,htio bi rentat skuter na dva dana,pa bi molio ako netko zna gdje da to napravim. Hvala
Evidentirano

Ljubo_051

« Odgovori #31 : 19. Svibanj 2009, 15:23:20 »

Javim ti i ja možda popodne ako nađem broj. Ja sam tražio i od brda svega čovjek mi je dao Yamahu 100ccm po cijeni skuterića 50 ccm.

...evo našao.
Peugeot Club Dubrovnik 098/243-294
Evidentirano

fjaka

« Odgovori #32 : 19. Svibanj 2009, 16:53:54 »

ovdje ima i KLE za iznajmiti...

http://www.brabel.hr/

SM Blade

• Vozi: komatsu 4x4 tdi
« Odgovori #33 : 03. Lipanj 2009, 10:01:42 »

a di se isplati izać u dubrovniku?

i neki pristojan restoran?...pri tome mislim pristojna hrana i prihvatljive cijene..
Evidentirano
nemoš j.bat a da ne uđe

Ljubo_051

« Odgovori #34 : 03. Lipanj 2009, 10:50:27 »

Mi smo fino i jeftino jeli u ribarnici u staroj luci, a inače hrana ti je više manje svagdje tu negdje, jedino su cijene različite. Glavno da ne jedeš na Stradunu nego u uličicama pored.
Evidentirano

Lando

• **
  • Vozi: Bandit 650S K8
« Odgovori #35 : 07. Lipanj 2009, 22:41:28 »

Da , "Lokanda" na Peskariji u starom gradu - iskreno preporučam . Veliki promet pa je uvijek freška riba , jednostavna domaća jela i prihvatljiva cijena :palacgore: . Pivnica na Stradunu na Babinu kuku  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

kawasaki men

• **
« Odgovori #36 : 23. Kolovoz 2009, 15:04:17 »

28 avgusta(petak)kada zavrsim sa poslom, drug i ja krecemo za Crnu Goru na more.
Nasi planovi su da u petak cim zavrsimo sa poslom krenemo do Zlatibora gde bi nocili,zatim sutra ujutro idemo do Tare,Mokre Gore,Sarganske osmice,drven grada.Nas put odatle se nastavlja prema Bosni poseta Visegradu i mostu na Drini cuprija zatim idemo preko Foce do planina Crne Gore Durmitora i Zabljaka gde nocimo.Sutra dan nastavljamo do zaliva Boke Kotorske gde  uzimamo smestaj i ostajemo 4 dana,u tih cetiri dana planiramo voznju po celom zalivu a izedju ostalog plan nam je da napravimo jednodnevnu voznju do Hrvacke odnosno do Dubrovnika i okolni mesta u blizini,pa bih vas molio ako neko bude u to vreme slobodan i raspolozen da nas malo provede kroz Dubrovnik da nam pokaze,vidimo sve njegove lepote jer koliko cujem da bas nije preporucljivo da idemo kroz taj grad sami,kao prvo sto nikoga nepoznajemo,kao drugo prvi put smo u Dubrovniku i kao trece registarske oznake su nam NS a velika nam je zelja da ga posetimo.Ako budemo nasli nekoga voljnog,nas put bi se dalje nastavio do Sutomora gde bi opet uzeli smestaj i tu ostali 4dana.Taman bi posetili moto susret u Sutomoru i isli u voznje po onom donjem delu jadarana skroz do Albanije,pa ako neko bude raspolozen moze sa nama.Po povratku kuci idemo preko Bosne do Mostara gde bi trebali nociti.Sutra dan je namenjen posetu Sarajevu i Jahorini gde nocimo i ujutro kuci za NS.
Hvala u napred
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #37 : 23. Kolovoz 2009, 19:11:03 »

28 avgusta(petak)kada zavrsim sa poslom, drug i ja krecemo za Crnu Goru na more.
Nasi planovi su da u petak cim zavrsimo sa poslom krenemo do Zlatibora gde bi nocili,zatim sutra ujutro idemo do Tare,Mokre Gore,Sarganske osmice,drven grada.Nas put odatle se nastavlja prema Bosni poseta Visegradu i mostu na Drini cuprija zatim idemo preko Foce do planina Crne Gore Durmitora i Zabljaka gde nocimo.Sutra dan nastavljamo do zaliva Boke Kotorske gde  uzimamo smestaj i ostajemo 4 dana,u tih cetiri dana planiramo voznju po celom zalivu a izedju ostalog plan nam je da napravimo jednodnevnu voznju do Hrvacke odnosno do Dubrovnika i okolni mesta u blizini,pa bih vas molio ako neko bude u to vreme slobodan i raspolozen da nas malo provede kroz Dubrovnik da nam pokaze,vidimo sve njegove lepote jer koliko cujem da bas nije preporucljivo da idemo kroz taj grad sami,kao prvo sto nikoga nepoznajemo,kao drugo prvi put smo u Dubrovniku i kao trece registarske oznake su nam NS a velika nam je zelja da ga posetimo.Ako budemo nasli nekoga voljnog,nas put bi se dalje nastavio do Sutomora gde bi opet uzeli smestaj i tu ostali 4dana.Taman bi posetili moto susret u Sutomoru i isli u voznje po onom donjem delu jadarana skroz do Albanije,pa ako neko bude raspolozen moze sa nama.Po povratku kuci idemo preko Bosne do Mostara gde bi trebali nociti.Sutra dan je namenjen posetu Sarajevu i Jahorini gde nocimo i ujutro kuci za NS.
Hvala u napred

sto se tice registracije Ns to uopce nije problem isto kao sto se i ja vozim u NS sa DU registracijuom :wink:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

kawasaki men

• **
« Odgovori #38 : 16. Rujan 2009, 21:37:28 »

bili videli i odisevili se Dubrovnikom.Kogod motorom krene za Dubrovnik neka obavezno svrati u bajkerski kafic gde moze ostavit stvari i opremu  pa se onda  moze na miru setati i razgledati stari grad jer su mu stvari na sigurnom a kada se vrati na miru popiti po pice jer su cene u bajkkafeu cene solidne
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.262 sekundi uz 15 upita.