Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Putujem u Dubrovnik  (Posjeta: 7123 )

koss

• Spol: Muški
  • Vozi: sv 650s(exy)
Odg: Putujem u Dubrovnik
« Odgovori #25 : 13. Svibanj 2009, 13:32:33 »

ej
a kako se zove ona pizzeria/buffet gdje se moe dobiti ona preklopljena pizza
izvan ali blizu zidina di je ispred nje parking, a ona u nekom malom šumarku
kad se iziđe izvan zidina na glavni ulaz/izlaz pa negdje preko puta

te preklopljene pizze su fantazija i nisu skupe - oduševljen sam bio prošlo ljeto :palacgore:
Pizzeria Tabasco
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #26 : 13. Svibanj 2009, 14:23:35 »

a nisi se javio kada si bio u DU tc tc  :palacdolje:  :jesus:

te preklopljene pizze su fantazija i nisu skupe - oduševljen sam bio prošlo ljeto :palacgore:

piroške, ima ih u svakoj du piceriju, samo ljude zbuni naziv

fjaka

« Odgovori #27 : 13. Svibanj 2009, 16:54:40 »

Dubrovnik nije skup grad...samo treba se ovako raspitat i kao sto vidite cijene su ok.

evo jedno mjesto sa prihvatljivim cijenama  :wink:

to je na stradunu pa i nije skupo ako se tako gleda...

Choky-Zg

• *
  • Vozi: Duke III
« Odgovori #28 : 14. Svibanj 2009, 07:11:42 »

Viđu plaže 8)
Ljki ovo ti je blizu Rombinzona
http://www.youtube.com/watch?v=Uax6hh3DNTo

A viđu zenba iznad Robinzona... :palacgore: :palacgore: Sa morskom vodom naravno...Hebenica...Pristojan hotelcic,za pristojne novce,za sve ostalo...tu je MasterCard  :LOL:

Evidentirano

WD-40

• **
  • Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :)
« Odgovori #29 : 14. Svibanj 2009, 22:50:51 »

pa ovaj video je snimljen tu od bazena 50m dalje  :mrgreen:
Inače to mi je 3min od kuće  :mrgreen:

http://www.hoteli-plat.hr/

Vidim ova fotka je slikana negdje rano ujutro (prije podne  :mrgreen: ) a vidim taj dan je puhala bura i more je bilo ledeno  :mrgreen:
Evidentirano

zlikavac

• Forumski patuljak
  • Vozi: CBR Repsol wannabe i Slobodana
« Odgovori #30 : 18. Svibanj 2009, 23:13:57 »

Za vikend sam u Dubrovniku,htio bi rentat skuter na dva dana,pa bi molio ako netko zna gdje da to napravim. Hvala
Evidentirano

Ljubo_051

• Vozi: GSX 750 R '87. (u srcu), GPX600R - '95.
« Odgovori #31 : 19. Svibanj 2009, 15:23:20 »

Javim ti i ja možda popodne ako nađem broj. Ja sam tražio i od brda svega čovjek mi je dao Yamahu 100ccm po cijeni skuterića 50 ccm.

...evo našao.
Peugeot Club Dubrovnik 098/243-294
Evidentirano

fjaka

« Odgovori #32 : 19. Svibanj 2009, 16:53:54 »

ovdje ima i KLE za iznajmiti...

http://www.brabel.hr/

SM Blade

• Vozi: komatsu 4x4 tdi
« Odgovori #33 : 03. Lipanj 2009, 10:01:42 »

a di se isplati izać u dubrovniku?

i neki pristojan restoran?...pri tome mislim pristojna hrana i prihvatljive cijene..
Evidentirano
nemoš j.bat a da ne uđe

Ljubo_051

• Vozi: GSX 750 R '87. (u srcu), GPX600R - '95.
« Odgovori #34 : 03. Lipanj 2009, 10:50:27 »

Mi smo fino i jeftino jeli u ribarnici u staroj luci, a inače hrana ti je više manje svagdje tu negdje, jedino su cijene različite. Glavno da ne jedeš na Stradunu nego u uličicama pored.
Evidentirano

Lando

• **
  • Vozi: Bandit 650S K8
« Odgovori #35 : 07. Lipanj 2009, 22:41:28 »

Da , "Lokanda" na Peskariji u starom gradu - iskreno preporučam . Veliki promet pa je uvijek freška riba , jednostavna domaća jela i prihvatljiva cijena :palacgore: . Pivnica na Stradunu na Babinu kuku  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

kawasaki men

• **
« Odgovori #36 : 23. Kolovoz 2009, 15:04:17 »

28 avgusta(petak)kada zavrsim sa poslom, drug i ja krecemo za Crnu Goru na more.
Nasi planovi su da u petak cim zavrsimo sa poslom krenemo do Zlatibora gde bi nocili,zatim sutra ujutro idemo do Tare,Mokre Gore,Sarganske osmice,drven grada.Nas put odatle se nastavlja prema Bosni poseta Visegradu i mostu na Drini cuprija zatim idemo preko Foce do planina Crne Gore Durmitora i Zabljaka gde nocimo.Sutra dan nastavljamo do zaliva Boke Kotorske gde  uzimamo smestaj i ostajemo 4 dana,u tih cetiri dana planiramo voznju po celom zalivu a izedju ostalog plan nam je da napravimo jednodnevnu voznju do Hrvacke odnosno do Dubrovnika i okolni mesta u blizini,pa bih vas molio ako neko bude u to vreme slobodan i raspolozen da nas malo provede kroz Dubrovnik da nam pokaze,vidimo sve njegove lepote jer koliko cujem da bas nije preporucljivo da idemo kroz taj grad sami,kao prvo sto nikoga nepoznajemo,kao drugo prvi put smo u Dubrovniku i kao trece registarske oznake su nam NS a velika nam je zelja da ga posetimo.Ako budemo nasli nekoga voljnog,nas put bi se dalje nastavio do Sutomora gde bi opet uzeli smestaj i tu ostali 4dana.Taman bi posetili moto susret u Sutomoru i isli u voznje po onom donjem delu jadarana skroz do Albanije,pa ako neko bude raspolozen moze sa nama.Po povratku kuci idemo preko Bosne do Mostara gde bi trebali nociti.Sutra dan je namenjen posetu Sarajevu i Jahorini gde nocimo i ujutro kuci za NS.
Hvala u napred
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #37 : 23. Kolovoz 2009, 19:11:03 »

28 avgusta(petak)kada zavrsim sa poslom, drug i ja krecemo za Crnu Goru na more.
Nasi planovi su da u petak cim zavrsimo sa poslom krenemo do Zlatibora gde bi nocili,zatim sutra ujutro idemo do Tare,Mokre Gore,Sarganske osmice,drven grada.Nas put odatle se nastavlja prema Bosni poseta Visegradu i mostu na Drini cuprija zatim idemo preko Foce do planina Crne Gore Durmitora i Zabljaka gde nocimo.Sutra dan nastavljamo do zaliva Boke Kotorske gde  uzimamo smestaj i ostajemo 4 dana,u tih cetiri dana planiramo voznju po celom zalivu a izedju ostalog plan nam je da napravimo jednodnevnu voznju do Hrvacke odnosno do Dubrovnika i okolni mesta u blizini,pa bih vas molio ako neko bude u to vreme slobodan i raspolozen da nas malo provede kroz Dubrovnik da nam pokaze,vidimo sve njegove lepote jer koliko cujem da bas nije preporucljivo da idemo kroz taj grad sami,kao prvo sto nikoga nepoznajemo,kao drugo prvi put smo u Dubrovniku i kao trece registarske oznake su nam NS a velika nam je zelja da ga posetimo.Ako budemo nasli nekoga voljnog,nas put bi se dalje nastavio do Sutomora gde bi opet uzeli smestaj i tu ostali 4dana.Taman bi posetili moto susret u Sutomoru i isli u voznje po onom donjem delu jadarana skroz do Albanije,pa ako neko bude raspolozen moze sa nama.Po povratku kuci idemo preko Bosne do Mostara gde bi trebali nociti.Sutra dan je namenjen posetu Sarajevu i Jahorini gde nocimo i ujutro kuci za NS.
Hvala u napred

sto se tice registracije Ns to uopce nije problem isto kao sto se i ja vozim u NS sa DU registracijuom :wink:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

kawasaki men

• **
« Odgovori #38 : 16. Rujan 2009, 21:37:28 »

bili videli i odisevili se Dubrovnikom.Kogod motorom krene za Dubrovnik neka obavezno svrati u bajkerski kafic gde moze ostavit stvari i opremu  pa se onda  moze na miru setati i razgledati stari grad jer su mu stvari na sigurnom a kada se vrati na miru popiti po pice jer su cene u bajkkafeu cene solidne
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.095 sekundi uz 15 upita.