Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Dolje

Autor Tema: TDM impresije  (Posjeta: 33185 )

Gato

• Spol: Muški
  • Vozi: TuDuMa 850
Odg: TDM impresije
« Odgovori #700 : 04. Siječanj 2012, 09:42:57 »

ljudi koje ulje sipate u TDM-a 850 polu-syntetic ili full sintetic
Ja polusintetiku, kao i nekoliko prijatelja koji ga voze. Smatram da na takvom tipu motora ne treba bacat novce za full. Bitna je redovita izmjena. :palacgore:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

NRas

• **
  • Vozi: Suzuki GSX-R 1000 K7
« Odgovori #701 : 04. Siječanj 2012, 14:14:46 »

Jednom sam sipao full, nikakve koristi osim povečane potrošnje ulja...
Evidentirano
FREE RIDER

jimi.d

• *
« Odgovori #702 : 05. Siječanj 2012, 19:46:57 »

zna li možda neko šta piše u user manuall-u koja vrsta ulja ide
Evidentirano
TUDUMOVAC

Gato

« Odgovori #703 : 06. Siječanj 2012, 11:56:56 »

zna li možda neko šta piše u user manuall-u koja vrsta ulja ide
Vec sam jednom stavljao ali evo opet, direktno iz manuala :wink::
Evidentirano

M.K.

• *
« Odgovori #704 : 16. Siječanj 2012, 09:42:56 »

Dakle nedavno mi je tudum dozivija havariju, posudija ko panj motor drugome i normalno da je taj mora past sa njega, sva srica pri maloj brzini, ali opet ima stete, pa me zanima koga bi mi preporucili u ST da odnesem motor na procjenu i vidin jel mi se uopce isplati to radit...Gleda sam na TV onaj servis moto Ogi, da bas rade karambolirane motore, ali pretpostavljam da su cijene velike
Evidentirano

Gato

« Odgovori #705 : 16. Siječanj 2012, 09:47:09 »

Dakle nedavno mi je tudum dozivija havariju, posudija ko panj motor drugome i normalno da je taj mora past sa njega, sva srica pri maloj brzini, ali opet ima stete, pa me zanima koga bi mi preporucili u ST da odnesem motor na procjenu i vidin jel mi se uopce isplati to radit...Gleda sam na TV onaj servis moto Ogi, da bas rade karambolirane motore, ali pretpostavljam da su cijene velike
Ako nije dobila rama sve se isplati popraviti, pogotovo ako znas pomalo sam raditi, a i rabljenih dijelova se nadje po oglasima i ebayu za pristojne novce. :palacgore:
Evidentirano

M.K.

• *
« Odgovori #706 : 16. Siječanj 2012, 12:28:18 »

Rama nije dobila, brzina je bila izuzetno mala, nastradale su plastike poprilicno, papucica nozne kocnice i grana auspuha koja je pukla skroz. Dakle pretpostavljam novi auspuh i lakiranja i sredjivanja palstika, zmigavaca itd itd. Nazalost sam ne znam radit, a i neman uvjeta :(
Evidentirano

infinity

« Odgovori #707 : 16. Siječanj 2012, 16:03:53 »

Rama nije dobila, brzina je bila izuzetno mala, nastradale su plastike poprilicno, papucica nozne kocnice i grana auspuha koja je pukla skroz. Dakle pretpostavljam novi auspuh i lakiranja i sredjivanja palstika, zmigavaca itd itd. Nazalost sam ne znam radit, a i neman uvjeta :(

Na ebayu imas dosta toga za TDM...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=yamaha+tdm+900&_sacat=10063&_dmpt=Motorcycles_Parts_Accessories&_odkw=&_osacat=10063&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

ili na ebay.de
http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=yamaha+tdm+900&_sacat=0&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_odkw=yamaha+900&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1311
Evidentirano

Gato

« Odgovori #708 : 16. Siječanj 2012, 19:33:50 »

Plastike se mogu kvalitetno "zavariti" i zatim prekitati i prelakirati, ali nekad je moguce naci jeftinije rabljenu neostecenu plastiku nego sto kosta popravak, pogotovo na ebayu. Zamjenskih zmigavaca identicnih originalnima imas u Louisu i takodjer na ebayu koliko hoces, kao i ovih dijelova koje navodis da su osteceni. Uglavnom nabavi potrebne dijelove, a zamijeniti ih nije nikakav problem cak i kad nemas nekakvih uvjeta za rad, pa i kad nisi neki majstor. Nisu to nikakvi komplicirani zahvati, niti treba specijalni alat. Vjerojatno je za to sto si naveo dovoljan i onaj osnovni alat ispod sica, koji si pretpostavljam dobio uz motor. :palacgore:

P.S. O kojem modelu i godistu TDM-a se radi, mozes li staviti koju sliku tih ostecenja da vidimo o cemu se tocno radi :misli:?
Evidentirano

M.K.

• *
« Odgovori #709 : 16. Siječanj 2012, 20:12:08 »

TDM 850, 2001. godiste, crni. Nazalost nemam slika, u prijatelja je u garazi. bija sam popodne u mestra, odnit cu ga na procjenu u cetvrtak pa mogu uslikat koju sliku. Najvise me strah auspuha, ne znan oce se to moc varit ili se mora novi minjat.

P.S. Jel pase recimo akrapovic s 900 na moga?
Evidentirano

Gato

« Odgovori #710 : 17. Siječanj 2012, 12:12:55 »

TDM 850, 2001. godiste, crni. Nazalost nemam slika, u prijatelja je u garazi. bija sam popodne u mestra, odnit cu ga na procjenu u cetvrtak pa mogu uslikat koju sliku. Najvise me strah auspuha, ne znan oce se to moc varit ili se mora novi minjat.

P.S. Jel pase recimo akrapovic s 900 na moga?
Slikaj i tu granu da vidim gdje i kako je savijena, pa cu ti onda znati sve reci. Vjerojatno bi pasao taj Akrap, ali dok ne vidim sliku ne mogu tvrditi nista. Nazovi u vezi dijelova Alena u RI na 091 2529523, on je nudio ljetos jednog starijeg TDM-a u dijelovima za prodati. :palacgore:
Ukoliko se ne javlja znaci da je vjerojatno vani (Italija), pa probaj ponovo kroz par dana. Reci da ti je broj dao Macak iz SB.
Evidentirano

M.K.

• *
« Odgovori #711 : 17. Siječanj 2012, 17:20:30 »

macak si i gotovo  :palacgore:
Evidentirano

Gato

« Odgovori #712 : 19. Siječanj 2012, 11:35:04 »

macak si i gotovo  :palacgore:

Ako nisi nista rijesio, evo jedan zanimljiv oglas u susjednoj SLO http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5436398
Pogledaj im i ostale oglase, a navodno ti oni mogu nabaviti sve potrebno. :palacgore:
Evidentirano

M.K.

• *
« Odgovori #713 : 19. Siječanj 2012, 12:05:15 »

Fala ti Gato jos jednom stvarno! Evo nisan jos nista rjesija, danas je dan d, vozim ga popodne u majstora da mi procjeni, pa cu dat izvjestaj
Evidentirano

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #714 : 20. Siječanj 2012, 13:41:06 »

Moje staro , ali ko novo TDM-če :  A o impresijama bumo na proljeće :palacgore: Prva stvar mi je am. volana, jer fino se da slajdat na hladnom asfaltu, al paše kad primi da je malo mirniji :D
« Zadnja izmjena: 20. Siječanj 2012, 16:57:12 ljacmi »
Evidentirano

Gato

« Odgovori #715 : 20. Siječanj 2012, 17:52:03 »

Moje staro , ali ko novo TDM-če :  A o impresijama bumo na proljeće :palacgore:Prva stvar mi je am. volana, jer fino se da slajdat na hladnom asfaltu, al paše kad primi da je malo mirniji :D
Ne bih htio pametovat, al po meni to ti je bacanje novaca na TDM-u. Motor je jako miran i stabilan u svakoj situaciji, (pod uvjetom da su ogibljenje i gume uredni).
Inace, identicna TDM-u mog prijatelja Harry-a koji ju gusta godinama. :palacgore:

Edit: ako nije tajna, gdje i posto si nasao to godiste u takvom stanju  :misli:   :palacgore: ?
« Zadnja izmjena: 20. Siječanj 2012, 23:28:13 Gato »
Evidentirano

YAMAHA TDM 900

• **
  • Vozi: tuduma
« Odgovori #716 : 20. Siječanj 2012, 20:54:41 »

I ja sam gleda jedno vrime za am. volano al nisan uspia nista nac za tdm-a.I ja mislin da nije potreban al ko voli nek izvoli :mrgreen: :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano

M.K.

• *
« Odgovori #717 : 21. Siječanj 2012, 21:17:33 »

Mestri su mi rekli, varenje i lakiranje livih i desnih plastika, original TDM naljepnice, ravnanje volana jer je malo iskrivljen, novi utezi volana, varenje i pituravanje prednje maske s vizirom, nesto malo motor zeza (ne znam tocno sta) i to ce sredit i prominit ulje i filter ulja. To triba radit, cijena je 3500-4000 kn, ja sam prista, jer mi se ne cini ni skupo, a preuzest ce kompletnu brigu ako bude tribalo dijelove nabavljat i to.

Nakon toga triba auspuh sredit nije puka, al je  lonac malo izguzvan, to u cijenu ne ulazi jer bi ga oni poslali kod nekoga u Makarsku, to jos tocnu cijenu triban vidit.

Eto to bi bilo to, mislija sam da ce bit i vise cijena, meni se to cini OK
Evidentirano

Gato

« Odgovori #718 : 23. Siječanj 2012, 07:03:16 »

Mestri su mi rekli, varenje i lakiranje livih i desnih plastika, original TDM naljepnice, ravnanje volana jer je malo iskrivljen, novi utezi volana, varenje i pituravanje prednje maske s vizirom, nesto malo motor zeza (ne znam tocno sta) i to ce sredit i prominit ulje i filter ulja. To triba radit, cijena je 3500-4000 kn, ja sam prista, jer mi se ne cini ni skupo, a preuzest ce kompletnu brigu ako bude tribalo dijelove nabavljat i to.

Nakon toga triba auspuh sredit nije puka, al je  lonac malo izguzvan, to u cijenu ne ulazi jer bi ga oni poslali kod nekoga u Makarsku, to jos tocnu cijenu triban vidit.

Eto to bi bilo to, mislija sam da ce bit i vise cijena, meni se to cini OK
Cijena nije pretjerana, a za auspuh vidi gdje i sto ti je najpovoljnije, ima dosta majstora u HR za to. Pretpostavljam da tvoji mestri salju kod "Deak"-a u Makarsku.
Evidentirano

scopas

• *
  • Vozi: TDM 900
« Odgovori #719 : 05. Ožujak 2012, 21:48:55 »

evo jos jedan Tudumovac  :D,evo prije par dana nabavio TDMa 900,za sada samo rjeci hvale,sve u svemu vise nego zadovoljan za sada niti jedna zamjerka,jedini problem zna koji put brava od kljuca malo zezati al nis ozbiljno.. :wink:
Evidentirano
loud pipes save lives

luka737

« Odgovori #720 : 05. Ožujak 2012, 23:26:32 »

evo jos jedan Tudumovac  :D,evo prije par dana nabavio TDMa 900,za sada samo rjeci hvale,sve u svemu vise nego zadovoljan za sada niti jedna zamjerka,jedini problem zna koji put brava od kljuca malo zezati al nis ozbiljno.. :wink:
ocito je to tak na svakoj yamahi.....tak isto i na xtxu 660... ne znam zasto  :misli: 

p.s. jako lijep motorcek :palacgore:
Evidentirano

infinity

« Odgovori #721 : 06. Ožujak 2012, 01:26:24 »

malo wd-40...i ne upirat ka sivonja :mrgreen:
Evidentirano

scopas

• *
« Odgovori #722 : 06. Ožujak 2012, 13:41:37 »

budem probao to s WD-40  :wink:, al hebiga kad imam tesku ruku :)
Evidentirano
loud pipes save lives

Gato

« Odgovori #723 : 06. Ožujak 2012, 14:40:12 »

Ista stvar i kod mene i to na oba TDM 850. Savjet: WD-40 i ne silom. Jednom kad skuzis kako ide bez zapinjanja nije problem.
Cestitke na lijepom motoru! :palacgore:
Evidentirano

scopas

• *
« Odgovori #724 : 07. Ožujak 2012, 17:51:11 »

ovako imam jedan mali problem jucer mi se desio  :misli: isao sam upaliti tuduma i sve radi sve pet stao do trafike  ugasio ga i idem ga upaliti nece da se upali vergla vergla al nista :misli:, izvadim kljuc probam opet  i upali bez greske popodne ista stvar se desila i vidim da mi daje gresku broj "19" jel ima tko iskustva sto bi to moglo biti ? malo sam proguglao i 19 znaci
Error Code 19: Sidestand switch open circuit in wire to ECU :misli:
« Zadnja izmjena: 07. Ožujak 2012, 18:31:38 scopas »
Evidentirano
loud pipes save lives
 Str: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Gore

Stranica je generirana za 0.137 sekundi uz 14 upita.