hehehe moj jucer isao 132kmh na laganoj nizbrdici bio je i luka sa mnom a njegov je tu isao 118kmh ja sam samo prosao kraj njega i to sam bio sa manjom diznom koja nije sa kita nego tvornicka tako da mi manje trosi al malko sporije ubrzava na konacnoj je OK, e da isao bi i brze al je naletila kolona auta pa sam zakocio...
tako da moj ide ok a trosi 3.5l sa ovom diznom a 4l sa diznom od kita... a dok nisam imao kit trosio je 3l i stvarno ne kuzim kako vasi trose puno...
i za sve koji ne znaju Luka je dosao u Split a znate da covjek zivi u Zagrebu tako da ako on kaze da je motor ok onda stvarno je i svaaka mu cast na tome sto je dosao ovdje kad znamo da vecina vas vlasnika megellia nije imala muda doc ni do rijeke a zivite relativno blizu... slikali se jesmo skupa al sam izgubio kabel pa nemogu pribacit slike na komp al cim ga nadjem stavim slike
pozdrav svima naravno 
eto ljudi kao sto vidite ja bio u splitu i bilo mi je odlicno!! kao prvo moram pohvalit megellia koji je sve odradio ko od šale..za sve one skepticne( i naravno da napomenem da moj megelli ima preko 10 tis km tako da nije ono sad je novi pa je izdrzao)...ja sam stvarno zadovljan sa time sto se za te novce moze dobiti...sada vec sa sigurnoscu mogu reci da sam prosao vise od pola hrvatske sa njim i da me nije iznevjerio nikada i nigdje ostavio...jos cemo ove g.proc istru a mozda i do sl.broda odem:D ...sto se tice potrosnje..kada sam isao prema splitu krenuo sam od doma sa nekakvih 5l u rezervaru ja mislim(siguran sam samo da nije bio skroz pun) i tocio sam ga jednom za 50 kn i jos jednom u Kninu za nekakavih 45 kn ...i kada sam dosao u st.jos sam se vozikao taj dan i dan poslje...a sada kada sam isao natrag sam isao duzim putem..mislim oko 500km jer smo isli preko sibenika pa do jednog mjesta 20km od Knina..do Knina i dalje za zg. i to je bio znaci skroz pun rezervar iz splita...jednom ga tocio za 42 kn a drugi put za 39 i evo sad bi jos trebao nadotocit da vidim kolko je potrosio od zadnje benzinske ali jos mi nije pocela blinkat rezerva tako da sigurno ima 2l( zadnje tocenje je bilo iza plitvica)...u svakom slucaju za nekakvih 120-140kn se moze sa njim doc od zga do splita...nesto smo ja i prijatelj racunali i prosjek mi je 3l...ja prezadovoljan...makar mi je nekad znao i ispod toga trosit...prtljaga je na njega super stala paukom sam stavio rukasak na rezervar i imao jos jedan na ledima i imao dosta stvari sigurno i za 2 tjedna...kad smo isli tamo asfalt i sve je bilo jako vruce tako da su cak i ove kineske gume dobro odradivale posao...malo omekanile i bez ikakvih proklizavanja dosao do dole...evo to je sad ovako malo sto sam se mogao sad sjetit jer sam dosao doma prije sat i pol..e da inace putovanje nam je trajalo i tamo i natrag podjednako oko 8 i pol sati (sa oko 5 stajanja i jedno duze kad smo rucali a to je otislo barem 1.5h)
takoder mi je jako drago sto sam ivana upoznao uzivo i podjelio malo sa njim iskustva i probao njegov motor....moram priznati da ima preeeejeben zvuk(deak cini cuda),bolju prednju gumu od mene i jos neke stvari ali sto se tice uscuvanosti,mjenjaca,moja zadnja kocnica ne skripi itd.tu sam jako u prednosti
hehehe moj jucer isao 132kmh na laganoj nizbrdici bio je i luka sa mnom a njegov je tu isao 118kmh ja sam samo prosao kraj njega i to sam bio sa manjom diznom koja nije sa kita nego tvornicka tako da mi manje trosi al malko sporije ubrzava na konacnoj je OK, e da isao bi i brze al je naletila kolona auta pa sam zakocio...
tako da moj ide ok a trosi 3.5l sa ovom diznom a 4l sa diznom od kita... a dok nisam imao kit trosio je 3l i stvarno ne kuzim kako vasi trose puno...
i za sve koji ne znaju Luka je dosao u Split a znate da covjek zivi u Zagrebu tako da ako on kaze da je motor ok onda stvarno je i svaaka mu cast na tome sto je dosao ovdje kad znamo da vecina vas vlasnika megellia nije imala muda doc ni do rijeke a zivite relativno blizu... slikali se jesmo skupa al sam izgubio kabel pa nemogu pribacit slike na komp al cim ga nadjem stavim slike
pozdrav svima naravno 
tako je to je istina da je moj isao 118 i tatica me presao bez problema ali i mene i njega su zeznuli auti ja nisam htjeo proc medu njih onako kako je on prosao a on je naletio na kolonu ...siguran sam da bi motor mogao i vise..do nekakvih 122 barem...ali dobro dodem ja ponovno..
moguce da je to.,ali cim neko dodje s drugim motorom cu provjerit... 
meni je drago da konacno imam motor i to...ali ovaj megelli je tesko razocarenje,1 dan radi,drugi ne...a trosi ko sam vrag...i jos nisam uspio do do 100km/h,na 5km dugoj nizbrdici..-.-
jbt kaj je to sad??? koji kurac pa motor je novi i djidji ga je imao?? ne kuzim...kak moze trosit ko lud jbt..jesi provjerio onaj sarafic sto sam ti rekao? i jesi odstopao ferg?i prebroji zuba ima otraga jer je on to mjenjao pa ne znam dali ti je dao original ili taj veci(trebao bi imati 39 original)...eto ljudi to je moj dojam za sada pa postavljajete pitanja ko hoce...ali samo jos za kraj mislim da je ovo velika pljuska onima koji stalno seru po kinezima i megelliu da nemozes otic sa kvarta da ti saraf ne ispadne da se nes ne rastela i sve te puste price...i kada sam govorio da sam ja sa svojim zadovoljan i da nemam problema nije mi skoro nio vjerovao ali evo sad se moze i taticu pitati:D on ga je vidio,i vozio