Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 113   Dolje

Autor Tema: Megelli  (Posjeta: 70416 )

R_power

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Nexus
Odg: Megelli
« Odgovori #25 : 04. Kolovoz 2008, 17:53:32 »

frend je uzeo neki dan SM 125ccm četverotaktni onak za prvu ruku šminkica, ima trakice na felgama nazubljene diskove itd, jebiga daju 2g. jamstvo pa i ako se bude kvario imaš kakvu takvu garanciju , on ga uzeo novog i odmah mu nije radio kilometar sat pa je moro drugi dan ić da mu to spoje inače za početnički motor nekome tko je upravo položio je ok.
Evidentirano
...    Drive it like U stole it   ....

bobanovic

• **
  • Vozi: zing zong cung chang cingh zeng
« Odgovori #26 : 10. Kolovoz 2008, 12:47:59 »

frend iz razreda je uzeo mogelli motard 125m dal je taj motor ista dobar u smislu da moze povuc recimo 140 na sat....jer zanima me dal ce me oderat ako ja uzmem ZS125gy-10 inace kinez ali pokazalo se da nije los i sa mislite o njemu jel to valja ista????pliz pomozite dilema -.-
Evidentirano
two times crashed toyota...result: yaris sucks

Proziviš više u 5 minuta pod punim gasom na motoru, nego što neki prožive za cijeli život.

R_power

• **
  • Vozi: Nexus
« Odgovori #27 : 10. Kolovoz 2008, 13:06:30 »

ovaj megelli od 125 ide oko 110maks i to mu dosta treba da dodje do 110 po ravnome, po nizbrdom se i ..... kotrlja  :mrgreen:
Evidentirano
...    Drive it like U stole it   ....

Tolca

• papučaRR
  • **
« Odgovori #28 : 10. Kolovoz 2008, 13:19:30 »

jer zanima me dal ce me oderat

To je bitno  :palacgore:
Kupi si R1 pa te nece oderat, a kasnije te budu skupljali spahtlom po cesti  :jesus:
Al nekoga ces usrecit ak mu doniras organe  :mrgreen:
Evidentirano

Bump

• Vozi: zadnju Ninju 636
« Odgovori #29 : 10. Kolovoz 2008, 13:27:31 »

smece
Evidentirano
Ako ne padaš, ne trudiš se dovoljno !

Tolca

• papučaRR
  • **
« Odgovori #30 : 10. Kolovoz 2008, 13:28:38 »

smece

BB nije zadovoljan odgovorom, obrazloži  :mrgreen:
Evidentirano

bobanovic

• **
  • Vozi: zing zong cung chang cingh zeng
« Odgovori #31 : 10. Kolovoz 2008, 13:31:04 »

sumljam da cu donirat organe jer sumljam da ako pogodim zid ili nesto pri nekoh 100 da ce tesko ista ostat od mene za donaciju....za koje mislis da je smece....imas 3 modela megelli zs125g-10 i r1
Evidentirano
two times crashed toyota...result: yaris sucks

Proziviš više u 5 minuta pod punim gasom na motoru, nego što neki prožive za cijeli život.

Ace

• **
  • Vozi: CB600F Hornet '07
« Odgovori #32 : 10. Kolovoz 2008, 13:57:53 »

U odnosu na Japance ovo je realna cijena za 125cc, cak stovise - odlicna. Ako se pokazu pouzdani a sudeci po opisu firme trebali bi biti, prodaja ce im biti dobra. Inace ovaj SM predobro izgleda i to kaj cijevi nisu veceg promjera ne znaci da ne mogu izdrazt covjeka od 100+kg.  :palacgore:
Evidentirano
http://youtu.be/AxHzwWndtvk
Neki odlaze prije, neki poslije no svi odemo. Za što je srcu lijepo, ne činimo iz mržnje, ludosti, gluposti, nemara i sebičnosti. Činimo iz ljubavi.
http://youtu.be/76lWR4sTc_k

malaga

« Odgovori #33 : 10. Kolovoz 2008, 15:04:54 »

frend iz razreda je uzeo mogelli motard 125m dal je taj motor ista dobar u smislu da moze povuc recimo 140 na sat....jer zanima me dal ce me oderat ako ja uzmem ZS125gy-10 inace kinez ali pokazalo se da nije los i sa mislite o njemu jel to valja ista????pliz pomozite dilema -.-
frend mi ima taj zongshen i vozio sam ga par puta,navuce i do 120 bez problema, potrosnja odlicna oko 3 litre, mjenjac jako dobar-cudno ali dobar je iako na testovima nisu bili odusevljeni, kocnica zadnja losa( on ima stari model bez diska a ovaj novi ima disk pa bi trebalo biti dobro) prednja kocnica odlicna, vibracije su poprilicne pogotovo za suvozaca...ali sve u svemu za tu cijenu bolje nemoze....

taj megelli sam vidio uzivo tj. njegovo ubrzanje i mogu rec da nije nesto posebno,al ipak se tu radi o 4t-10hp...
Evidentirano

Bump

• Vozi: zadnju Ninju 636
« Odgovori #34 : 11. Kolovoz 2008, 00:32:33 »

BB nije zadovoljan odgovorom, obrazloži  :mrgreen:
budem,kada_dodem_do_kompa,jebo_mobitel
Evidentirano
Ako ne padaš, ne trudiš se dovoljno !

rinma

• *
  • Vozi: Suzuki gs 550 katana
« Odgovori #35 : 11. Kolovoz 2008, 03:05:50 »

Baš mi je drago da sam napokon naša nešto di se spominje megelli. Ugl. ima sam na raspolaganju 20k kuna i nakon dugog premišljana između novog i polovnog odabra sam megelli jer za te novce nisam vidia ništa polovno što vridi.
proša sam 600km i jesam li pogodia neznam ni sam još,bilo je lipih ali i negativnih trenutaka..
Motor super izgleda,ima super zvuk i položaj sidenja je prva liga.
Nedostatci su sljedeći,mogućnost ubacivanja u ler dok motor radi su oko 10%,problemi s paljenjem(nekad iz prve nekad uz teški muku,nekad bolje pali kad je hladan nego topal)), "čok" nepraktičan-ručni,ler gas problematičan tek kad motor radi minimalno 10 ak min je ok,pri naglom davanju gasa u leru motor se gasi.
Nadam se da ću ovo sve rješiti na prvom servisu i da će daljnja vožnja biti puno ugodnia iako i ovako je pravi užitak đir po gradu.
p.s na netu sam negdi naša da ka ima tvorničke el. blokade i u auspuhu.Jel iko išta zna o ovome?
Evidentirano

CheCola

• **
  • Vozi: Nekad Dominatora, sad Aprilin mlinček Aleandro 125
« Odgovori #36 : 11. Kolovoz 2008, 09:46:50 »

Za blokade ti nemam pojma, ali kaj se mjenjača tiče rješeno je na prvom servisu, mene ti najviše na njemu muči otpadanje šarafa i nekih dijelova, pukao mi je nosač auspuha i sad je u zadnje vrijem nekaj počeo cukat, malo si povećaj ler gas ak ti se gasi, takvih problema nemam a meni je na nekih 1500, kad je zgrijan, a kaj se tiče mjenjača, poštelaj ga na ručki od kvačila
Evidentirano

CheCola

• **
« Odgovori #37 : 11. Kolovoz 2008, 09:52:20 »

smece

Kaj BUMP zna kaj valja, Megelli je najbolji bike :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #38 : 11. Kolovoz 2008, 10:15:01 »

mene ti najviše na njemu muči otpadanje šarafa i nekih dijelova, pukao mi je nosač auspuha i sad je u zadnje vrijem nekaj počeo cukat
a sta valja :shock: :shock:
Evidentirano

VypeRS

• Vozi: RS 250, FZ6 S
« Odgovori #39 : 11. Kolovoz 2008, 11:46:05 »

@rinma-taj motor ti je na karburator, tako da poteškoće s paljenjen gašenjenna puni gas i sve slično bi tribali nestat nakon šta ti ga naštelaju u servisu.
Također to da je teško ubacit u ler je posljedica vjerojatno još nerazrađenog mjenjača ;)
Evidentirano
Aprilia > Yamaha

rinma

• *
« Odgovori #40 : 11. Kolovoz 2008, 15:04:47 »

Ja sam generalno zadovoljan motorom ali te sitnice znaju iznervirati jer jebiga nosi taj "istočni grijeh"  :mrgreen:  kad se naštela par stvari,pojača koji dio bit će ko urica(još kad kit dođe).. Glavni problem su naši serviseri koji bi te stvari tribali rišiti na nultom servisu ali njih boli k i često su oni razlog svih problema.
CheCola kako da na ručki od kvačila naštelam ler na mjenjaču  :misli:
Evidentirano

CheCola

• **
« Odgovori #41 : 12. Kolovoz 2008, 12:23:46 »

Ler gas štelaš na karburatoru, zlatni šarafić s  desne strane
a to kaj ti neće u ler kad je zagrijan na ručici mjenjača skineš onj gumirani dio i ispod njega je dio koji možeš dotezati i otpuštati
Evidentirano

JOLLY85

• *
« Odgovori #42 : 13. Kolovoz 2008, 01:42:18 »

R Power... a koji ti je to frend...!? ;))
dakle, JA sam taj! ;) uzeo sam Megellija 125m... sve 5... samo reno 4! :) jos 100 km pa servis... gadno mi steka prednja kocnica i nesto mi zuji u volanu... ah da, i naravno, izvukao mi se tapecirung iz bravice na sicu.
sta se tice mjenjaca, malo steka iz prve u ler, al zato iz druge ide strava. :) btw. motor ocajnicki trazi kit na 180ccm!!  :misli:
Evidentirano

baraba

• *
  • Vozi: Peugeot SF2
« Odgovori #43 : 13. Kolovoz 2008, 10:19:48 »

A yebemu, ja se baš zainteresirao za 125r, a vidim da se vi svi s Megelliem žalite: jednom ispadaju šarafi, pukao nosač od auspuha, zvecka volan, kočnica šteka, neće u ler, slab je.... i sve to do 500 km!  :?  :(
Evidentirano

JOLLY85

• *
« Odgovori #44 : 13. Kolovoz 2008, 11:57:22 »

a cuj, za 20 milja kn... sve je ok. sarafi svima popustaju i moras ih zatezat. a ovo cudo je tvrdo za popizdit tako da...! a sta se tice ovih gluposti, imas garanciju 2. god. tako da mozes bit u servisu za svaku glupost.  :D
Evidentirano

CheCola

• **
« Odgovori #45 : 13. Kolovoz 2008, 12:56:04 »

btw. motor ocajnicki trazi kit na 180ccm!!  :misli:

Je samo kaj njegovom ugradnjom gubiš garanciju na motor i mjenjač, a s obzirom na ove sitnice koje ga zezaju baš i nebi želio popušit garanciju
Evidentirano

JOLLY85

• *
« Odgovori #46 : 14. Kolovoz 2008, 10:59:20 »

a znam, da... al se nadam da ce se to rjesit do 2000km pa... onda kit.  :) ako bude jos uvijek u banani, onda ga prodajem.  :biker: btw. sinoc mi je skoro otpao ona maska na vrhu (kraju) auspuha!  :shock:
Evidentirano

baraba

• *
  • Vozi: Peugeot SF2
« Odgovori #47 : 14. Kolovoz 2008, 15:00:43 »

Pa šta ti radiš s tim motorom  :misli: off-road vožnja? voziš niz stepenice?
Evidentirano

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #48 : 14. Kolovoz 2008, 16:55:18 »

Pa šta ti radiš s tim motorom  :misli: off-road vožnja? voziš niz stepenice?

Ne virujem...da se spusti niz stepenice ,sudeči po ovome šta je rečeno do sada ,bilo bi posla previše i za splitski škver :LOL:.
Evidentirano
Jahač magle...

rinma

• *
« Odgovori #49 : 14. Kolovoz 2008, 20:54:20 »

izvukao mi se tapecirung iz bravice na sicu  :mrgreen:
Također, ali i dalje sam zadovoljan sa kupovinom,ler gas sam napokon naštela kako triba jedino malo jebe što je mehanički čok pa kad ga se pali triba ga pustit da malo radi.
Najviše sam ima problema sa zadnjom kočnicom zato jer nju ugrađuju u ovlaštenom servisu u zd  :chainsaw: prvo su mi ulili malo ulja,pa mi je ispala polugica pa šarafić i tako.. :2up: Sad kad sam sve zatega i prominia matice nema problema.
  nesto mi zuji u volanu mene je to mučilo 500km dok nisam skužia da to zvecka metalni čep rezervara na večim okretajima stavia gumicu i rješeno,ali dok sam skužia što zvecka popizdia sam.
I jel iko išta naša na netu za te blokade što s njima??
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 113   Gore

Stranica je generirana za 0.109 sekundi uz 16 upita.