Ako cete realno, taj skuter 2000. godiste vrijedi cca. 8000kn i to da je u bajnom stanju! Vise ce dati samo neki freak...
Ako ne mislis prckati stalno oko tog motora i preradjivati ga onda ga nemoj uzimati, to ti je moj savjet...
Radije uzmi nesto normalnije, ako preferiras 2t big bore onda je aprilia sr 150 odlican izbor isto kao i runner sp180!
Imao sam ti ja i Formulu LC i SP180 (oba sam full sredio i stvarno su bili u bajnom stanju i jos krase ulice Zagreba), sada sam uzeo beverlya... i vjeruj mi, 4t skuter je bolji nego 2t (osim manja kubikaza, 50ccm).
Pretpostavljam da nisi klinac od 16,18 godina da te pere neko divljanje na sp-u i slicnima jer ti skuteri stvarno idu i jako su zivcani ali za neku normalnu osobu koja je ozbiljnija (24g pa na vise) nisu...
Servisni intervali su kraci, vijek trajanja potrosnih dijelova i masine je kraci, pouzdanost nesto niza, potrosnja nesto veca (meni je sp180 sa 24mm karbom trosio 6-6.5L max sportske voznje sto potvrdjuje i sadasnji vlasnik, beverly trosi 4-4.5L), veca buka kod 2t masina, itd...
Uglavnom ja bih osobno dragstera izbjegavao...
Eventualno bih ga uzeo za neku preradu kao 3. motor/skuter u svojoj garazi iz hobbya... Ali to je moje misljenje sto nemora ujedno biti i tvoje...

Samo ti dajem odredjene smjernice kao (mogu se nazvati) covjek sa iskustvom...