Motori i oprema — 05 siječnja 2014 -

Četiri modela za 2014-u,  uključuju novi CVO Softail Deluxe i elemente projekta RUSHMORE

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO) vodi tvornički prilagođene motocikle na novu razinu luksuza, performansi i stila u 2014-oj godini sa četiri modela u ograničenoj proizvodnji. Novi model CVOSoftail® Deluxe kombinira nostalgični stil s konvertibilnim karakteristikama koje ga čine sposobnim motorom za putovanja i lijepim cruiserom za gradsku vožnju. Modeli CVO Road King® i CVO Ultra Limited za 2014-u transformirani su mnogim elementima projekta RUSHMORE.  Nastojanje tvrtke Harley-Davidson vođeno je razmišljanjima kupaca da u osnovi poboljša svaki aspekt iskustva vožnje i ispuni očekivanja motociklista na putovanju. Dugi i niski CVO Breakout, prilagođeni Softail chopper, osvježen je novim kotačima i sa tri uzbudljive nove sheme boja.

Motocikli Harley-Davidson CVO prilagođeni su ekskluzivnim sastavnim dijelovima i obradom boje u kombinaciji s brojnim stavkama iz originalne  Harley-Davidson®  dodatne opreme. CVO program često se koristi za predstavljanje novih sastavnih dijelova i tehnika za prilagodbu prije nego što se one ponude kao pojedinačni dijelovi dodatne opreme.

Svaki model Harley-Davidson CVO ima sklop motora V-Twin od 1800 cc, motor s najvećim pomakom koji nudi Harley-Davidson, a dostupan je samo iz tvornice u CVO modelima motocikala. CVO Ultra Limited za 2014-u ima novi motor sa dvostrukim hlađenjem Screamin’ Eagle Twin-CooledTwin Cam 110 s kombinacijom hlađenja zrakom i preciznog hlađenja tekućinom radi održavanja vrhunskih performansi pod najzahtjevnijim opterećenjima i uvjetima vožnje. Preostala dva CVO modela imaju V-Twin motor Screamin’ Eagle Twin Cam 110™ s okretnim momentom od 116,5 ft. lbs. Paket spojke Assist & Slip ima značajku klizanja pri prebacivanju u manju brzinu čime se smanjuje opterećenje pogonskog sklopa i pokretanje hidraulične spojke za smanjenje napora i održavanja poluge. Svi modeli Harley-Davidson CVO za 2014-u tvornički su opremljeni elektroničkom kontrolom krstarenja, sustavom sprečavanja blokiranja kotača (ABS), paljenjem bez ključa i tvorničkim sigurnosnim sustavom H-D te pokrovom za spremanje u zatvorenom / na otvorenom s CVO logotipom.

CVO™ Softail® Deluxe za 2014-u:  nostalgija susreće luksuz.  Široke gume s bijelim stijenkama, čiste linije šasije Harley-Davidson Softail i karakteristična shema boje u stilu Art Decoa spareni su s motorom visokih performansi i tehnologijom spremnom za putovanje. Sustav za navigaciju Road Tech zumo 660 GPS Navigator ugrađen je u vjetrobran. Konvertibilni sastavni dijelovi – uključujući i vjetrobran koji se lako uklanja, torbe, držač, naslon za leđa i zadnje sjedište za suvozača – olakšavaju pretvaranje modela CVO Softail Deluxe iz vozila za putovanje u cruiser za gradsku vožnju u samo nekoliko minuta. Nisko težište, nisko sjedište i drugi ergonomski detalji čine CVO Softail Deluxe idealnim izborom za vozače nižeg rasta. Uronjen u blistav krom, za modelom CVO Softail Deluxe će se svakako okretati glave dok skuplja kilometre.

CVO™ Ultra Limited® za 2014-u: CVO Ultra Limited je već vrhunski motocikl za putovanja, a nadalje je poboljšan elementima projekta RUSHMORE. Nastojanje tvrtke Harley-Davidson vođeno je razmišljanjima kupaca da poboljša svaki aspekt iskustva vožnje. Daymaker™ LED svjetlo, Reflex™ povezane kočnice s ABS-om i jedinstveni sklop motora Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ daju dodatno povjerenje vozaču. Boom!Box 6.5 GT informativno-zabavni sustav pruža iznimno audio iskustvo kako za oči, tako i za uši, te ima sveobuhvatan skup informacijskih tehnologija uključujući dodirni zaslon u boji, Bluetooth® povezivanje i GPS navigaciju. Nova maska Batwing redizajnirana je i uključuje ventilacijski otvor. Područje za sjedalo suvozača je izmijenjeno kako bi se poboljšao komfor, a sve kontrole i mjerači su ergonomski poboljšani.  Pored karakteristika projekta RUSHMORE, CVO Ultra Limited nudi poboljšane audio performanse s pojačalom od 75 vata po kanalu i Boom! zvukom visokih performansi Boom! Bagger™ zvučnike, nadograđenu GPS navigaciju, vrhunsku prtljagu za izvlačenje, te ručne kontrole s pozadinskim osvjetljenjem i prekidače na ploči. Namjena mu je ponuditi vrhunsku udobnost, praktičnost, snagu i stil, CVO Ultra Limited je  Touring motocikl za vozača koji doista želi sve.

CVO™ Road King® za 2014-u: Ovo je drzak motor visokih performansi koji će zabljesnuti u večernjoj vožnji i predvoditi čopor na vikend putovanju. Projekt RUSHMORE, u brojnim se područjima odnosi na CVO Road King, uključujući Daymaker™ LED osvjetljenje, Reflex™ povezane kočnice s ABS-om, debele nove vilice od 49 mm, preoblikovanu torbu sa zatvaračem na jedan dodir, revidirane ručne kontrole i elegantne nove prednje blatobrane. CVO Road King također za 2014-u ima i ponešto stila Dark Custom sa mnoštvom novih crnih dijelova, uključujući upravljač, kontrole, retrovizore, sklop motora i poklopce. Nove produžene torbe obavijaju prigušivače, a novo nisko sjedalo u dva dijela ima zadnje sjedište za suvozača koje se lako uklanja. V-Twin motor Twin Cam 110 visokih performansi ima novi Heavy Breather filter zraka i kabel dovoda. 

CVO™ Breakout™ za 2014-u: Svojim čvrstim stavom i autentičnim uličnim nametanjem, ovaj nizak Softail chopper kombinacija je motocikla sa vožnju sa stavom, u vrhunskoj boji i prilagođenim detaljima. Tri izvrsne nove sheme boja pokrivaju ručno polirane dijelove u čeliku na spremniku za gorivo i obojane blatobrane. Novo sjedalo u crnoj koži ima detalje u tribal uzorku. Kontrastni kromirani naplatci i novi kromirani medaljon na spremniku dodaju sjaj, dok novi Heavy Breather dovod s visokim protokom i filter zraka naglašavaju sklop motora. Skraćeni blatobrani pokazuju debele gume. Među fantastičnim pojedinostima nalaze se kromirani aluminijski spremnik za gorivo, široke kromirane vilice i instrumenti nisko montirani na ugrađeni podizač. Samo nagazite na gas i zaboravite na inhibicije.

cvo breakout

cvo breakout1

cvo elektra

cvo roadking

cvo softail

 

Harley-Davidson Motor Company proizvodi snažne prilagođene, cruisere i motocikle za putovanja, te nudi cijelu liniju rezervnih dijelova, dodatnu opremu, opremu i odjeću za vožnju i razne dodatke. Više informacija potražite na web-stranici tvrtke Harley-Davidson www.harley-davidson.com.

Share

Povezane novosti

Ducati Panigale V4 u Zagrebu!
Moto Guzzi V85 Concept

Moto Guzzi V85 Concept

studeni 11, 2017
Yamaha Niken

Yamaha Niken

studeni 11, 2017
Ducati Panigale V4

Ducati Panigale V4

studeni 06, 2017
Moto Guzzi California 1400
Yamaha MT-09 Tracer

Yamaha MT-09 Tracer

kolovoz 02, 2017

About Author

mate