Hrvatski motosport — 12 travnja 2010 -

    
     Moto Društvo "Young-4ever" iz Rijeke u suradnji sa svojim sponzorima krajem mjeseca travnja organizira humanitarnu akciju darivanja informatičke opreme osnovnoj školi "Josipa Matoša" u Vukovaru za djecu sa posebnim potrebama te SOS dječjem selu Ladimirevci kraj Valpova.

     U humanitarnom projektu sudjeluju kao donatori i sponzori tvrtke:
 – Allianz Osiguranje
 – Bonapharm
 – LS moto
 – ACI marina Ičići
 – Grad Rijeka
 – Kvarner Osiguranje
 – RIS – razvoj informatičkih sustava
 – Conor Design
 – AVE moto
 – T&P Cars – Slovenija
 – Ventex

     Vrijednost cijelokupnog projekta iznosi oko 30.000,00kn a uključuje donaciju 5 novih prijenosnih računala koji će biti iz grada Rijeke do odredišta transportirani na motociklima članova društva.

 
     Akcija bi trebala započeti, ako vremenske prilike to dopuste, pošto se informatička oprema vozi na motociklima, u četvrtak 22.travnja dionicom puta Rijeka-Karlovac-Glina-Jasenovac-Nova Gradiška-Požega-Slavonski Brod. Nastavlja se dan kasnije rutom Slavonski Brod-Đakovo-Vinkovci-Vukovar gdje će u jutarnjim satima petka biti primopredaja dijela opreme te će se nakon razgledavanja grada Heroja nastaviti u popodnevnim satima put Osijeka. U subotnje jutro kreće se ka SOS dječjem selu Ladimirevci pored Valpova gdje će ostatak opreme biti doniran te asfalt vodi dalje na put preko Miholjca-Slatine-Koprivnice ka Varaždinu gdje će društvo prespavati sa subote na nedjelju kada se u popodnevnim satima planira povratak u Rijeku nakon prijeđenih cca. 1300km i obiđena 4 grada.

Share

About Author

admin