Miss 2008 — 03 srpnja 2008 -

Kako svake druge godine organiziramo izbor za Miss motori u suradnji s najjačim moto magazinom "Moto Puls", red je došao da izaberemo najljepšu damu za 2008. Peti po redu izbor nastavit će tradiciju i sustav glasanja kao i do sada. Djevojke će moći dobiti glasove ne samo žirija, već i od šire publike, bilo preko interneta, pozivom na tel. automat ili pak uživo, na završnom natjecanju. Kako smo je nazvali "nova moto disciplina", trebala bi otkriti da nije sve u oblinama, pa će stoga i same djevojke među sobom izabrati jednu s najviše osobnosti koja će uz Miss također postati vlasnica jednog od skutera generalnog sponzora izbora „Keeway Motors“.

U ožujku krećemo s predstavljanjem prvih kandidatkinja, dok će sam izbor trajati do ljeta, kada će vam se djevojke preplanule nakon mora predstaviti i uživo. Dakako, bit će tu još praznika ljepote na par partyja "odmjeravanja snaga", te Motohappeninga, gdje će se djevojke pokazati u najboljem izdanju.

Nagrade će biti bogatije nego lani.
Miss Motori ove godine će postati ponosna vlasnica motocikal Keeway, a miss personality, koju biraju cure međusobno, postat će vlasnica skutera Keeway.
Zahvaljujuči agenciji Izazov, Miss i prva pratilja će ove godine u otići na skijanje.
Naš stalni sponzor Estetic Uvema, pobjednice će nagraditi poklon bonovima za salone Estetic Uvema, potpuno isto kao i "citywellnesscenter" u kojem će pobjednice moći uživati. Sve djevojke dobit će naočale Vogue, frizure, šminku, poklon bon za welnes centar, a bit će tu i desetak kaciga, isto toliko jakni i raznih moto potrepština, kao mjesečnih nagrada kojima ćemo nagraditi vaš glas u izboru. Pripremite se – generalni sponzor Keeway Motor d.o.o., zastupnik istoimenih skutera i ATV-a, pripremio je skuter, čijeg ćemo vlasnika dobiti na završnom izvlačenju. Uzbuđenja neće nedostajati, a za adrenalin će se pobrinuti 24 natjecateljice koje će ući u finalni izbor.
 

Kako se prijaviti :
Na slijedeće mailove ili MMS-om na mobitel pošaljite sliku-dvije, ime i prezime, mjesto i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati. Kontakt mailovi i brojevi mobitela za prijavu su : [email protected] (099/2818522) ili [email protected] (091/3006009).
 
Sve cure koje prođu u uži izbor, bit će predstavljene u MotoPulsu te na motori.hr.
 

Pogledajte kratak filmić sa izbora 2002. Na žalost od ostalih izbora nemamo napravljen spot.
 

 
 
 

 

Share

About Author

admin