Miss 2002 — 02 rujna 2002 -

Putem maila smo dobili par pitanja u vezi plaćanja upada pa da odgovorimo. Upad će se plaćati, vlasnik GAP-a je obećao neku nisku cijenicu. Naravno svi članovi MK “Motori” će sa svojim pratiljama moći ući uz predočenje članske iskaznice (napomenuo bi da će se provjeravati dali su iskaznice važeće). Ući će također besplatno osobe sa pozivnicama koje osim slanja poštom određenim osobama, možete dobiti u našim klupskim prostorima kafića “RR” na trešnjevačkoj remizi za nekih 10 dana.
Prošlogodišnji izbor možete pogledati na linku.

GLASANJE PUTEM INTERNETA, ZAVRŠENO
Nova Miss Interneta je Andrea Šarin.

Nego da ne duljimo, pređimo na naše kandidatkinje:

26. Kandidatkinja – Marina Parlov

Upravo je završila medicinski školu, u slobodno vrijeme se bavi latino plesom, a želja joj je postati pjevačica. Njen glas nismo imali prilike ćuti no vjerujem da uskoro hoćemo. Kakve veze sad to ima sa medicinom nije nam baš jasno.

 

 

Objavljeno :04. rujna. 2002


25. Kandidatkinja – Valentina Levis

Još jedan stručnjak za biljar. Dečki tko hoće sa kandidatkinjama u paru, vjerujem da će se namućiti. Inaće Valentina, djevojka sa neobićnim prezimenom, obožava izlaziti, a želja joj je postati uspješna kozmetičarka i frizerka.

 

Objavljeno :04. rujna. 2002


24. Kandidatkinja – Tatjana Cerin

E ovo već postaje opasno. Prvo imamo par poluprofi fotografkinja, pa sada i pravu web dizajnericu. Sad kad nas obaspu negativnim komentarima za stranicu i slike. Nadajmo se da će biti i nekih dobrih savjeta. U svakom slućaju Tatjana želi i dalje raditi kao web dizajner jer joj je to vrlo interesantan posao.

Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 


23. Kandidatkinja – Sandra PetarosJoš jedna učenica kojoj su hobi izlasci. Uz to se voli rolati pa se nemojte ćuditi ako je zateknete na Jarunu. Želja joj je postati fotomodel.

Objavljeno :
04. rujna. 2002


22. Kandidatkinja – Rahaela Jovančević

Ako želite upoznati Rahaelu, možda vam je najbolje da se uputite prema nekom obližnjem biljar klubu jer nakon nastave u XI gimnaziji Rahaela pokazuje dečkima kak se igra biljar.


Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 

 


21. kandiddatkinja – Mihaela Jovančević

Učenica popularnog “MIOC”-a, voli sve sportove, a strast su joj kuglanje, tenis i odbojka. Jednoga dana želi postati pedijatar.


Objavljeno :
04. rujna. 2002


20. Kandidatkinja – Mateja Fulanović

Evo nam jedne buduće ekonomistice. Mateja uz fakultet puno vremena provodi uz knjigu, rolanje i šetnju, a jednoga dana želi postati uspješna poslovna žena.


Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 

 


19. Kandidatkinja – Martina Kovačić

Još jedna buduća fotografkinja na izboru. Sad će već opasno poćeti ocjenjivanje naših fotki. Martina slobodno vrijeme provodi sa frendicama na kavama a želja joj je postati fotomodel.


Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 


18. Kandidatkinja – Martina Kiršner

Mlada dizajnerica, koja u se u slobodno vrijeme bavi plesom, želja joj je naravno uspjeti kao dizajner makar joj poziranje pred kamerom ne ide loše.


Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 


17. Kandidatkinja – Martina Kalem

Mlada gimnazijalka, koja u slobodno vrijeme vozi bicikl, gleda televiziju i čita knjige. Najbolja TV emisija joj je bila “Navodno” gdje je rijeć bila o bikerima. Želja joj je postati fotomodel, dali joj se ostvaruje ?


Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 


16. Kandidatkinja – Emilija Šušković

Studentica dizajna, kojoj je životna želja postati poznati modni dizajner i imati svoje revije. U slobodno vrijeme se najčešće rola i šeta gradom sa frendicama.

Objavljeno :
04. rujna. 2002

 

 


15. Kandidatkinja – Anita Smjerog

Atraktivna Anita nam dolazi iz Zagreba. Po profesiji je frizerka i cilj joj je otvoriti jednog dana frizerski salon. Za sada se najviše voli izležavati i gledati dobre filmove.

Objavljeno :
04. rujna. 2002


14. Kandidatkinja – Zvonka Majsen

Mlada i perspektivna djevojka, po struci kozmetičarka i najavila je da uskoro otvara kozmetički salon. Svaka joj čast sa obzirom na godine. Hobi joj je manekenstvo. Životna želja će joj se uskoro ostvariti jer se radi upravo o vlastitom kozmetičkom salonu.

 

Objavljeno :28. kolovoz. 2002


13. Kandidatkinja – Kristina Frković

Po struci maserka koja se profesionalno bavi plesom. Jedna od djevojka koje redovito viđamo u nastupu uz popularnu nam grupu Colonija. Naravno u životu želi uspjeti kao profesionalna plesačica u čemu je očito jako dobra.

Objavljeno :28. kolovoz. 2002


12. Kandidatkinja – Ana Lazić

Još jedna visoka djevojka, naravno dalmatinka. Rođena u Splitu odlučila se za Zagrebački fakultet te upravo završava za inžinjera biologije. U slobodno vrijeme se kao i mnoge kandidatkinje ovdje bavi plesom. Životna želja joj je dobiti dobar posao u struci. Makar zna da se takav posao rijetko traži to joj je ljubav.

Objavljeno :28. kolovoz. 2002


11. Kandidatkinja – Katarina Brozinčević

 

Rođena u Kutini odlućila je završit fotografski dizajn na Zagrebačkom studiju. Hobi joj je ples a jednog dana bi se voljela baviti fotografijom. Pošto mi osobno nismo neki profi fotografi nadamo se da će joj se sviđati fotke bez obzira na to.

Objavljeno :28. kolovoz. 2002


10. Kandidatkinja – Sunčana Markić

Djevojka rođena u Lipovljanima prije par godina je doselila u Zagreb na studij učiteljske akademije. Strastveni je gutač knjiga pa uz njih provodi veći dio slobodnog vremena. Naravno otkrila nam je tajnu da joj je draže druženje sa prijateljicama na kavi. Životni san joj je jednoga dana završiti arheologiju. Kakve to veze ima sa učiteljskom akademijom nismo ustanovili.

Objavljeno :28. kolovoz. 2002


9. Kandidatkinja – Meri Bastijančić

Mlada Zagrepčanka, koja je svoj život posvetila plesu. Profesionalno radi kao go-go plesačica pa nas ne bi začudilo da ste je već negdje vidjeli. Po struci je frizerka, no životni san je što više postići u plesu.

Objavljeno :28. kolovoz. 2002


8. Kandidatkinja – Lorna Dondo

Još jedna dalmatinka na izboru za Miss. Ovaj puta ne dolazi iz Splita već sa malo sjevernijeg Zadra. Lorna je mlada i atraktivna djevojka koja je odlučila u Zagrebu studirati fakultet filozofije i religijske kultura, a u slobodno vrijeme se bavi latinsko američkim plesom i neobuzdana strast joj je crtanje aktova.

Objavljeno :04. srpnja. 2002

 


7. Kandidatkinja – Ivana Grdinić

Ivana Grdinić, djevojka zaposlena u privatnoj poliklinici. o njoj smo osim što voli ples, plivanje i glumu u biti saznali jako malo pa vas prepustamo slikama i njenom kratkom komentaru.

Objavljeno :04. srpnja. 2002


6. Kandidatkinja – Andrea Šarin

20. godišnja Splićanka definitivno je dovela malo mora i svježine. Inače studira ekonomiju, redovito se bavi aerobikom te u slobodno vrijeme obožava skijanje na vodi.

Objavljeno :02. srpnja. 2002


5. Kandidatkinja – Lana VerešTakođer studira ekonomiju,a kad nije na faksu radi u knjigovodstvenom servisu. Slobodnog vremena naravno ima pa obožava fitness i aerobik, a tajna strast su joj PSX igre koje može igrati dugo u noć.

Objavljeno :16. svibnja. 2002

 


4. Kandidatkinja – Vlatka LackovićStudentica ekonomije, u slobodno vrijeme je redoviti posjetilac fitnessa i teretane.

Objavljeno :16. svibnja. 2002

 


3. Kandidatkinje – Rosana PolančecNajviša djevojka među kandidatkinjama, Studira PBF, u slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, obožava sve vrste sportova, kaže da je luda za sportom, te obožava dobre motore i automobile.

Objavljeno :16. svibnja. 2002

 


2. Kandidatkinja – Ivana GrbaMlada Zagrepčanka, studentica grafike, kojoj je najveća strast joj je plesanje salse.

Objavljeno :16. svibnja. 2002

 


1. Kandidatkinja – Sabina Andrijašević

Mlada djevojka iz Zagreba, učenica frizerske škole. U slobodno vrijeme se bavi rolanjem po jarunu, a dobra vijest za sve mlade bikere je da nema dečka i da obožava motore.

Objavljeno :16. ožujak. 2002

Â

Share

About Author

admin