Prerade — 07 veljače 2006 -

 

Projekt nam dolazi iz Australije i napravljen na bazi Kawasakia ZX9R iz 1998 godine. Korištene su skupe komponente koje garantiraju odličan izgled i performanse. Krenimo redom. Okvir motocikla je malo modificiran obzirom na serijski model. Zadnja vilica je unikatni uradak  firme JMC, ima mogućnost podešavanja te ojačanje s gornje i donje strane. Sprijeda se oslanja na  zlatno eloksirane upside-down vilice koje je donirao GSXR iz 2003 g. Kočioni sustav sastoji se  od ISR prednje radialne pumpe, diskova promjera 320mm i šesteroklipnih klješta, straga je  disk 220mm. Kotači su dimenzija 3,75×17 i 9×18, straga je guma širine čak 250!
 

 

Dolazimo i do najvećeg bisera na ovom projektu, a to je zasigurno agregat  pojačan turbo punjačem. Na agregatu su napravljene značajne izmjene, montiran je factory kit, promjenjene su klipnjače, klipovi, modificirana mjenjačka kutija, usis. Instaliran je turbo  punjač, intercooler i novi hladnjak. Nažalost nemamo informacije kakvu snagu proizvodi ovaj agregat, ali možemo biti sigurni da nije za podcijeniti.
Trebalo je i dizajnirati motor da izgleda lijepo i ekskluzivno. Rezervoar je modificiran, prednje svijetlo je izvedeno od 3 leća, i pomalo je neobično. Rep je karbonski sa MV aguste. Svi aluminijski dijelovi su polirani do visokog sjaja, a motor je na kraju pobojan airbrushom u crvenu boju sa specijalnim efektom.
Najbolje je ovo zaključiti sloganom autora ove zvijeri: If you can’t buy it, WE CAN MAKE IT !
 

 

Share

Povezane novosti

Husqvarna SM 610 E

svibanj 14, 2002

Suzuki GSX-R750

siječanj 04, 2002

About Author

admin