HRInfo — 18 veljače 2012 -

 

Putovanja su organizirana s vodičem, u manjim grupama, što garantira bolji kontakt sa svim sudionicima, kao i boju zabavu i veću sigurnost na cestama. Za svako putovanje osigurano je i prateće vozilo, gdje sudionici mogu ostaviti svoju prtljagu, te uživati na dva kotača slobodno, bez opterećenja, brige o koferima i težini. Da bi doživljaj bio potpun, noćenja su osigurana u malim i obiteljski vođenim hotelima s tri ili četiri zvjezdice, a večera je uglavnom organizirana u provjerenim lokalnim restoranima nudeći najbolje i najpoznatije hrvatske specijalitete.
 

 

Kao nositelji prestižne oznake  ‘Official Travel Partner of BMW Motorrad’, u ponudi nude isključivo BMW motocikle; za sada model R 1200 GS, jedan od najtraženijih putno orijentiranih motocikala današnjice; no u planu je proširenje ponude na još nekoliko modela iste kuće. Svi motocikli su u potpunosti u vlasništvu tvrtke, osigurani su posebnim rent-a-car osiguranjima, te održavani u ovlaštenim BMW servisima, što znači da se bez brige možete prepustiti doživljaju putovanja.
 

 

Uz ponuđene rute, MotoTrip također nudi i organiziranje putovanja po želji korisnika- ovisno o broju dana raspoloživih za putovanje, kao i načinu na koji određeni korisnik/grupa želi provesti svoj odmor, kreira se posebna tura (Custom Adventure). Custom Adventure može početi iz bilo kojeg grada u Hrvatskoj, a također i završiti negdje drugdje, omogučujući tako putpunu slobodu u korištenju godišnjeg odmora.
Ukoliko niste ljubitelj organiziranih putovanja, MotoTrip vam nudi i iznajmljivanje motocikala, a cijene variraju ovisno o broju dana. Na taj način se možete prepustiti svojoj avanturi sami, u društvu suputnice ili prijatelja, bez prateće podrške i vodiča.
 

 

Sve ture, datume i ostale informacije možete vidjeti na službenim stranicama www.mototrip.hr, a kontaktirati ih možete putem maila [email protected], kao i na društvenoj mreži Facebook pod imenom Mototrip I Tours & Rental
 

Kao velika novost na ovim prostorima, želimo im sve najbolje u radu i neka nastave ovako dobro kao su i počeli.

Share

About Author

admin