Oprema — 23 veljače 2009 -

 

Lampa – tvrtka iz koljevke motociklizma, predstavlja svoj moto program na hrvatskom tržištu preko tvrtke Moto Shop Lavado. Ova firma nudi cijeli asortiman dodatne opreme, sitnica koje čine život na motociklu slađim. Od utega upravljača, do putnih torbi, Lampa ima sve.
 

Lampa se brine za sve. Tako ćete u ponudi naći popularne trakice za felge u raznim bojama, kao i čepiće za ventile, također u raznim bojama, protektore spremnika goriva koji štite tank od ogrebotina, naljepnice za čep rezervoara u carbon-look verziji.
 

 

 

 

Lampa nudi i popularne "štendere" za prednji i stražnji kotač, pokrivače za Vašeg ljubimca, bilo da je on skuter ili motocikl, razne lokote, lance i sajle za vezivanje motocikla i kaciga, ručice volana u dvije verzije – GP i carbon look, žmigavce raznih boja i oblika u LED tehnologiji. Tu su i tank torbe i bočne torbe te utezi volana u raznim bojama, među kojima se nalaze i chrome i carbon look verzije.
  

 

 

 

 

 

 

Lampa ima i svoj brand kaciga – KOJI. Iako su to redom kacige nižeg cjenovnog razreda, krasi ih simpatičan design i odabir boja te solidna izrada. Posebno se ističe Tomcat model, Jet kaciga veoma popularnog oblika s kojom ćete podsjećati na Toma Cruise-a u filmu Top Gun. Ne smijemo izostaviti ni off-road kacigu ovog proizvođača koja se odlikuje veoma malom masom i vrhunskom udobnošću, a dolazi i u verziji za djecu.
 

 

Sve Lampa proizvode možete naći u labinskom Moto Shop Lavadu, koji je generalni zastupnik za ovu marku. Za više informacija o proizvodima, pogledajte www.lampa.it
 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author