Savjeti i škola vožnje — 08 srpnja 2011 -

 

Lagan, izvrstan, ekološki prihvatljiv i mladenački, Liberty ”Teens” stigao je na tržište kao drskija verzija popularnog Piaggiovog modela, pravi skuter u trapericama.

 

S više od pola milijuna prodanih primjeraka, Piaggio Liberty, vodeći model u segmentu lakih skutera s visokim kotačima, oduvijek je bio iznimno popularan.

Za 2011. godinu Liberty 50, lagani skuter popularan među tinejdžerima, dolazi s potpuno novim stilom posvećenim svojim mladim korisnicima. Stvoren je Liberty ”Teens”.

Liberty “Teens” osmišljen je za mlade osobe koje prate nove urbane trendove i žele se svojim stilom razlikovati od drugih.

Ovaj mlađahni Liberty okarakteriziran je kontrastom boja bijelih oplata i elegantno plave boje unutarnje oplate, deflektora zraka, podnice i stražnjih zaštita oplate. Čak je i sjedalo u plavoj boji te se ističe završnom obradom i sitotiskom Piaggio logotipa koji nalikuju na ”jeans”, omiljeni odjevni predmet mladih diljem svijeta.

U biti, Liberty ”Teens” nije samo siguran, okretan i pouzdan skuter, što je karakteristika cijele Liberty obitelji. Taj je skuter bitan element stila vozača što potvrđuju i grafike na oplatama skutera u skladu s tipičnim odjevnim stilom mladih.

Liberty “Teens” pokretan je živahnim i ekološki prihvatljivim dvotaktnim agregatom od 50 cm³.
Ovaj model već je dostupan u Piaggio salonima po cijeni od 17.390 kn za gotovinsko plaćanje.
 

Share

About Author