Oprema — 01 rujna 2010 -

Tržište nudi razne oblike zaštite od krađe, od vrlo skupih pa sve do jeftinijih uređaja i sistema. Također smo svjesni da za profesionalne i organizirane kradljivce nema prave zaštite. Zasigurno pazite na sigurnost Vašeg motora kad je parkiran ispred kuće ili zgrade. Vjerovatno imate neki vid osiguranja, a ponekad volite "baciti oko" kako biste provjerili da je još uvijek na istom mjestu.
 

Dosta vam je nošenja kacige i jakne dok šetate ili dok ste u blizini motora ali ipak niste sigurni da Vas neće neki bezobrazni "dugoprstić" s lakoćom okrasti.
 

 

Predstavljamo Vam LOCK ALARM proizvode koji se razlikuju od drugih uređaja na tržištu jer su posebno dizajnirani oko alarma kao sastavne funkcije. Njihov patentirani dizajn osigurava da će se alarm oglasiti samo kada je izvršen napad na sam uređaj te je tako izrađen da nema lažne uzbune. Naravno, ne trebamo niti spominjati rezanje kabela jer je to standardno svima. Ali i tu je Lock Alarm otišao korak dalje od konkurencije time da će se alarm oglasiti nakon prerezanih 50% ili više presjeka sajle. Što će zasigurno otjerati lopova u njegovoj daljnjoj namjeri.
 

 

Serija LOCK ALARM sačinjena je od desetak proizvoda koji su namijenjeni zaštiti i osiguranju predmeta. Najzanimljiviji za skutere i motore su Heavy Duty te Lock Alarm Mini. Raznovrsvnost primjene, kompaktnost, zvučna signalizacija te male dimenzije glavni su aduti kojima proizvodi LOCK ALRAM spadaju u sam vrh ponude. Također, valja spomenuti i jednogodišnju garanciju na svaki uređaj.
 

Na stranicama http://lockalarm.adriaapartment.com/ možete pogledati cjelokupnu ponudu te prodajna mjesta.
  

 

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin