Hrvatski motosport — 10 lipnja 2008 -

Konačno, prava prilika. Nakon skoro pa razočaranja sa Red Bull Rookies kupom, Luki Nervu pružena je još jedna prilika da se okuša s najboljima u Europi. Naime, zahvaljujući HMS-u i Igoru Eškinji, sa Kuja Racing Teamom, jednim od ponajboljih teamova u Europskom prvenstvu, dogovoreno je kako će Luka ovaj vikend na Grobniku odvesti utrku Europskog prvenstva u klasi 125 GP.
 

 

Ovisno o tome kakav dojam ostavi, postoji mogućnost daljnje suradnje. Sudeći prema dosadašnjim rezultatima, Luka će se dobro snaći. U prvom susretu sa 125 GP motorom, također Hondom, Luka je na Grobniku vozio 1’42, što je dobro vrijeme za relativno neiskusnog vozača na skoro standardnom motoru.
 

Ali ovaj puta se radi o malo bolje pripremljenom motoru (vjerujemo), tako da bi i rezultat trebao biti bolji, pogotovo kada Luku malo povuku. Do sada se s novim stvarima snalazio u roku odmah, pa je za očekivati kako će i tranzicija na efikasnije oruđe proći glatko. Također, iza njega će stajati iskusan team stručnjaka, Kuja Racing Team, koji ispod pojasa imaju nekoliko Europskih titula.
 

Sve u svemu, konačno se nešto dešava i prepoznaju se talenti. Nakon Lorisa i Luigia, konačno i u ovoj disciplini motosporta imamo nekoga u kojem je i vani prepoznat talenat i dobra vožnja. Zato ne preostaje ništa nego da se svi ovaj vikend uputite do Grobnika i pogledate što Luka i najbolji u Europi imaju za ponuditi!
 

Usput budi rečeno, na Press konferenciju i potpisivanje ugovora nismo pozvani niti mi, niti Moto Puls, nego novinari Jutarnjeg, Večernjeg i televizija. Da ne rade mobiteli, nebi niti znali da se ovako lijepe stvari dešavaju dečku iz Križevaca.
 

Luki ovim putem čestitke i držimo fige za što bolji ishod!
 

Share

About Author