Hrvatski motosport — 20 rujna 2009 -

U zadnje vrijeme sa svih strana dopiru glasine kako će jedna od naših najvećih mladih nada u cestovnom motociklizmu, Luka Nervo, nastupiti na zadnje dvije utrke FIM 600 Superstock Cup-a, koje se voze u sklopu svjetskog SBK prvenstva.
 

 

Naime, nije nikakva tajna da je Luka već u dva navrata trenirao na Grobniku na Yamahi R6 koja je prošle godine bila u vlasništvu Yamahe France, točnije, pobjednika tog natjecanja, Lorisa Baza. Znači, materijal vrijedi.
 

A prema nekim naovodima, očito vrijedi i Luka. Naime, proteklog tjedna je na Grobniku bio i Sylvain Barrier, koji ove godine vozi FIM 1000 Superstock Cup (i trenutno je 5. u prvenstvu, s dva treća mjesta), a s njim i dio Yamaha France teama, koji su, navodno, sredili da Luka vozi zadnje dvije utrke prvenstva – Magny Course i Portimao.
 

Nakon zbilja uzbudljive godine za Luku, u kojoj je došao kao rookie u klasu 600 Stock Sport i zbilja ju preokrenuo naopačke svojom vožnjom, te odnio naslov prvaka države u prvoj godini (doduše, malo potpomognut raznoraznim događanjima u vezi drugih vozača), ovo bi mu bio idealan završetak sezone.
 

Nadajmo se da glasine nisu samo glasine.
 

Share

About Author

admin