Predstavljanja — 18 kolovoza 2010 -

Mahindra uspješno osvaja tržište na 2 kotača. Mahindra Group 2008. g. u potpunosti je preuzela vodeću europsku kompaniju za dizajn i razvoj motocikala, svjetski poznatu tvrku Engines Enginnering Spa, uz čije se ime vežu dizajni za Ducati, Hondu, Yamahu, Malaguti, Gileru, Benelli. Mahindra Group iste je godine preuzela dionice proizvođača motora i skutera Kinetic-Honda tj. Kinetic Motor Company Ltd. (KMCL) te ušla u partnerski odnos sa tajvanskim proizvođačem skutera Sanyang Industry Company Limited (SYM).
 

 

Mahindra Two Wheelers Ltd., predstavila je tržištu svoje potpuno nove modele skutera: Mahindra Flyte, Rodeo i Duro zapremnine 125 ccm te model Mahindra Kine sa zapremninom motora od 72 ccm. Skuteri se proizvode u ISO 9001 DNV certificiranoj tvornici sa kapacitetom proizvodnje od 450 tisuća skutera godišnje.
 

Mahindra & Mahindra uspješno posluje i u financijskom, obrazovnom, građevinarskom i telekomunikacijskom biznisu, a nedavnom akvizicijom informatičke kompanije Satyam, koja je poznata i kao nedavni službeni provajder IT opreme na FIFA svjetskom nogometnom prventvu u Africi, dodatno očvršćuje svoju već etabluiranu poziciju u IT sektoru. U biznisu čelika i proizvodnji gotovih automobilskih komponenti i dijelova, sa Mahindra Ugine Steel Company Limited kao i sa Mahindra Forgings Europe AG, Mahindra predstavlja petog po veličini najvećeg proizvođača gotovih komponenti za automobile u svijetu U vlasništvu Mahindre su engleske i njemačke najveće tvornice poput Stokes Forgings, Jeco Holding AG, Schöneweiss GmbH, Gesenkschmiede Schneider GmbH, te Falkenroth Umformtechnik GmbH. Mahindra&Mahindra Limited, najveći je indijski proizvođač UV vozila te najveći indijski proizvođač traktora odnosno treći najveći proizvođač u svijetu. Sa proizvodnjom skutera i motora, nadopunjuje svoju snažnu poziciju u proizvodnji kamiona, autobusa i terenskih 4×4 vozila.
 

Za više informacija posjetite http://www.mahindra2wheelers.com/
 

Share

Povezane novosti

MV Agusta Brutale 2013

MV Agusta Brutale 2013

listopad 17, 2012
Honda Dakar Rally

Honda Dakar Rally

listopad 09, 2012
BMW HP4

BMW HP4

kolovoz 02, 2012
Brammo Empulse

Brammo Empulse

svibanj 14, 2012
Ossa TR280i

Ossa TR280i

studeni 24, 2010
EICMA: Hondini noviteti

EICMA: Hondini noviteti

studeni 12, 2010
EICMA: Piaggio MP3 Yourban

About Author

admin