Hrvatski motosport — 07 srpnja 2008 -

U čast i slavu nedavno tragično stradalom prijatelju motosporta i moto novinarsta, Željku Đurašiću, Đuro Sport i HMS organiziraju SuperMoto utrku na Novom Marofu. Budući da je Željko bio natjecatelj u ovoj disciplini motosporta, i priliči da mu se na ovaj način oda počast. Utrka za licencirane vozače dobovat će se za Otvoreni Cup Grada Zagreba, a bit će tu i utrka za nelicencirane vozače. Moramo napomenuti kako svi prihodi od startnina i ulaznica idu Željkovoj obitelji.
 

 

U nastavku Vam donosimo satnicu za ovaj događaj i pravilnik. Budući da Vam se većini neda čitati, napominjemo kako je za sudjelovanje u utrci obavezna polica osiguranja od ozljede nea motociklističkim natjecanjima i to u iznosu od: za slučaj smrti najmanje 20.000,00 kn, te 40.000,00 kn za slučaj trajnog invaliditeta. Ovime želimo smanjiti eventualne nesporazume na prijavi.
 

2481_Pravilnik_posebni_Željko_Đurašić.doc
 

 

Cijena ulaznice bit će 25 kn, a prihod od istih, kao i od startnina prikupljenih od vozača, bit će predan obitelji pokojnog Željka. Vidimo se na Novom Marofu!
 

Share

About Author

admin