Novosti — 11 listopada 2012 -

 

U skladu s objektivnim okolnostima, a koje i dalje nisu sklone moto svijetu, revija Moto Puls se vraća na stari format izlaženja i postaje dvomjesečnik. U prijevodu, 132. broj Moto Pulsa neće izaći u listopadu, nego u prvoj polovici studenog. S obzirom na to da su i dosad izlazili dvobroji u studenom i siječnju, prelazak na dvomjesečni ritam izlaženja u praksi znači da ćete umjesto dosadašnjih 10., tijekom godine moći pročitati 6 brojeva Moto Pulsa, dakako, plus godišnji Katalog.

Odluka o prelasku na dvomjesečni format logična je posljedica krize u svjetskoj moto industriji i želje da se ne spuštaju kriteriji. Naime, stručni testovi motocikala oduvijek su okosnica Moto Pulsa, a smanjeni broj novih modela, kao i činjenica da zastupnici imaju sve manje testnih vozila, poprilično otežava posao nabavke dovoljnog broja zanimljivih motocikala. S dvomjesečnim ritmom izlaženja dolazi i više testova u svakom broju, dok bi dodatno vrijeme trebalo rezultirati povećanjem kvalitete, ali i broja strana. Sve bi to Moto Puls trebalo učiniti zanimljivijim, raznovrsnijim i sadržajno bogatijim.

Postojeći pretplatnici će dobiti onoliko brojeva koliko su platili, odnosno njihova će se godišnja pretplata vremenski malo razvući, a svi ostali novi broj Moto Pulsa mogu na kioscima potražiti negdje oko 10. studenog. U drugoj polovici prosinca na kioske stiže i uobičajeni godišnji Katalog, a poslije Nove Godine i siječanjski broj Moto Pulsa, nakon čega će se ustaliti dvomjesečni ritam izlaženja. Sva će ta izdanja biti pravovremeno najavljena i na našem portalu. Dakle, nemojte gnjaviti tetu na kiosku, preskočite listopad i idući broj Moto Pulsa potražite u studenom. Uživajte u čitanju.

 

 

 

 

Share

About Author

mate