HRInfo — 12 travnja 2012 -

Starac d.o.o. je yachting tvrtka specijalizirana za luksuzne jahte. Nude ekskluzivni odmor u Hrvatskoj prilagođen samo za vas na vlastitoj Sunseeker 75 jahti ili jahtama partnera odabranim po visokim standardima.
 
Matična luka se nalazi između Splita i Trogira, te je najbolja polazna točka bilo da ste zainteresirani za posjet sjeveru ili jugu Jadrana. Provedite svaki dan na drugom mjestu, spavajte u samom središtu prekrasnih hrvatskih gradova na obali u smještaju sa pet zvjezdica. To je istinski odmor u Hrvatskoj.
Zvijezda voznog parka je Sunseeker 75 Yacht sa četiri kabine i dvočlanom posadom koja vam daje osjećaj luksuza, udobnosti, brzine i užitak.
 
Sunseeker 75 Yacht može vas vrlo brzo i jednostavno odvesti duž jadranske obale, samo odredite svoje odredište, želite li divljinu Kornata, smirujuće zelene uvale Mljeta, ili ako vam je draže među drevne zidine Dubrovnika ili klubski život u poznatim hvarskim koktel barovima.
Posada je uvijek dobro pripremljeni za vaš dolazak, poznaje vaše omiljene jela, pića, aktivnosti koje želite i vode vas na tip mjesta koje želite posjetiti, nakon svega Hrvatska ima više od 1000 otoka i naša posada vam može pomoći oko odluke gdje da idete.
 
Starac yachting tim će se pobrinuti da vaš luksuzni odmor u hrvatskoj bude jedan od najboljih ikada, da vaš svaki trenutak ispunjen, da se vratite svojim kućama osjećajući se opušteno i odmoreno.
Što vas očekuje pogledajte na slikama ispod, a više na www.starac.hr

Sunseeker 75 Luxury Yacht in Croatia
Sun deck Sunbathing on Yacht
Yacht saloon Dining room
Master bedroom Twin Bedroom
Yacht kitchen Sunseeker 75 deck

Share

About Author

admin