Speedway — 07 kolovoza 2005 -

S obzirom da je u Međimurju osnovan još jedan speedway klub red je da najavimo prvu trku koju će organizirati na svom novom stadionu Milenijum.
Speedway club "UNIA" Goričan bit će 14. kolovoza domaćin utrke ekipnog Hrvatsko-slovensko-austrijskog prvenstva. Vozi 5 klubova po 3+1 vozač. Dolaze slovenske zvijezde Matej Žagar, koji je odličnom formom u ovoj sezoni prava pozivnica za trku, Jernej Kolenko, austrijske Friedrich Wallner, koji je svojim agresivnim stilom vožnje sakupio velik broj obožavatelja u Prelogu pa ne sumnjamo da će i on pridonijeti atraktivnosti utrke te Manuel Hauzinger koji je odlaskom u englesku ligu znatno napredovao te će u svakom izlazu biti konkurent za 3 boda i naša ekipa u sastavu: Jurica Pavlic, koji ovu sezonu već ima jednu pobjedu na pozivnoj trki, Ivan Vargek i Marko Vlah.
Utrka počinje u 19:30 sati tako da nema straha od ljetnih vrućina. Prije same trke bi će predstavljanje maskote kluba, sviranje himne kluba i nastup mažoretkinja te puhačkog orkestra. Uzbudljivih vožnji neće nedostajati pa vas sve pozivamo na otvorenje i prvu utrku u organizaciji speedway kluba UNIA.

Share

About Author

admin