Modeli 2009 — 22 studenoga 2008 -
3 varijante boja

Čemu promijeniti ono što je već dugi niz godina postojano i dobro? – Sasvim jednostavno: da to bude još bolje!

Suzukijev često prodavani model Bandit 650 će u 2009. godini dobiti neke nove promjene. Radi se samo o detaljima, ali oni nisu nebitni. Pored već postojećih dodataka (kao kod nekih puno skupljih motora) kao što su: glavna nogara, po visini podesivo sjedalo (815 te 795 mm) i upravljač, velikim prednjim kočionim diskovima sa promjerom od 310 mm i na kraju već pouzdanim, vodeno hlađenim četverocilindrašom od 656 kubičnih centimetara, novi Bandit dolazi sa prerađenom frontom i užim stražnjim dijelom. Novi, uglasti izgled, koji je prilagođen novom stilu izrade motora ne zaobilazi niti ovaj model.

U poluoklopnoj S-verziji se mogu naći čak i dva pretinca sa jednom utičnicom od 12 Volti. Novost kod pokazivača brzine je ta, da od sljedeće godine svi “banditi” imaju pokazivač stupnja prijenosa, tj. u kojoj se brzini momentalno motor nalazi.

Iako to ne djeluje na prvi pogled, u “banditu” ima dosta visoke i sofisticirane tehnologije. U motoru se nalaze SCEM-oplemenjeni cilindri, SDTV-ubrizgavanje goriva je kombinirano sa ISC i PAIR (dosta dobri izrazi, zar ne)?*

• SCEM (Suzuki Composite Electrochemical Material), SDTV (Suzuki Dual Throttle Valve), ISC (Idle Speed Control), PAIR (Pulsed Secondary Air Injection).

Preostaje nam samo da vidimo koliko će koštati ovaj model, koji nudi puno za “malo” novaca.

Share

About Author